Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

75 års DC -tegneserier

Af KC Carlson

Én ting, jeg ikke netop er vild med general med oktober -tegneserier, er, at den gigantiske gavebogsæson stadig ikke er forbi endnu. Jeg er nu helt overvældet af dyre hardcovers, i en tid, hvor mange tegneseriekunder (og netizens) prøver desperat at budgettere planlægning af deres tegneserier til omkring $ 20 dollars om ugen. Jeg er ikke en stor fan af forlagsplaner, som alle (eller de fleste) af de store udgivelser, der er arrangeret til feriesæsonen, især når hver eneste af udgiverne gør nøjagtigt det samme. Der tilbydes altid så mange ting, som jeg vil (eller kan bede julemanden om jul, at jeg dybest set ikke husker omkring halvdelen (eller mere) af det, lige da jeg ikke kan betale for det. Dette er grunden til, at jeg altid vil tro, at en årelang rutine med fremragende bøger såvel som Jobs altid vil trumfe en forlagsplan, der har alt, hvad der er dumpet i fjerde kvartal. Udgivere, hvorfor tage en tåbelig fare for, at dit enorme årlige job (eller tre) kan være den (eller mange), der bliver glemt i knus?

Efter at have udtalt, at … en af ​​årets mest dyre bøger (men …):

Paul Levitz

1. 75 års DC -tegneserier: The Art of Contemporary Mythmaking: Der har allerede været brummer om dette job i flere måneder, men da jeg for nylig har hørt, hvad omkostningsmærket var – $ 200 (selvfølgelig, godt nedsat på Westfield!) – troede jeg De var skøre. Indtil jeg så billedet til venstre. Det er en betydelig bog! Det er 11,4 x 15,6 inches, 720 sider, såvel som det evaluerer over 15 pund, ifølge info på udgiverens websted. (Andre kilder kan have ældre oplysninger.) Fyren, der holder bogen, er dens forfatter, Paul Levitz. Paul er en fremragende mulighed for at komponere denne bog, da han var på DC i 35 ud af disse 75 år – såvel som har omfattende undersøgt resten! En af de allerbedste dele af min embedsperiode på DC løb ind i Paul i gange, da han var i humør til at dele en smule historie/trivia. En af de mere overraskende: At blive informeret om, at mine foretrukne “kunstneriske” Joe Orlando-redigerede løb fra 1970’erne af 1970’erne var virkelig udsolgt af de mere “formel” Murray Boltinoff-redigerede spøgelser såvel som uforudsete titler. (Lektionen er, at den opfattede høje kvalitet ikke altid er, hvad offentligheden vil vælge at købe.) Jeg forventer, at bogen er fuld af lignende “mistede” fakta om DC’s 75-årige historie. Jeg tror ikke, det vil være en total nødder-og-bolte-historie-dette er en kunstbog, allerførste såvel som først og fremmest-dog et en gang i livet hvælvinger eller i samlinger fra hele verden. Samt ikke kun det allerførste problem dækker vi altid. Inspicér udgiverens (Tashen) webside for at få gode tilbud af interessante prøvesider.

Geni, isoleret

2. Genius, isoleret: Livet såvel som Alex Toth: den mest ivrige ventede visuelle biografi om året. Skrevet af Dean Mullaney såvel som Bruce Canwell såvel som udgivet af IDW, Genius, er Isolated en stor (400 sider!) Hardcover, der skitserer livet såvel som arbejde for en af ​​tegnesernes mest unikke talenter. Det er voldsomt illustreret med adskillige tegninger af Toth-mange usædvanlige såvel som ikke-trykt-såvel som med omfattende kommentarer fra Toths kammerater, venner samt husholdningsmedlemmer. Hver gang tegneserie skabere mødes for at slappe af såvel som at tale om fremragende kunstværker, kommer samtalen altid rundt til Toth. Oplev ud af hvorfor i denne fantastiske bog. Roger Ash håber på at få et interview med forfatter Dean Mullaney, så kig efter det snart lige her på Westfield -bloggen!

Archie Statue

3. Archie Stuff: Jeg forstår, at jeg taler meget om Archie Comics her, men denne måneds er virkelig pakket til fans af Freckle-Head! Meget første op er Archie Firsts – en teaser af den nye Dark Equine Comics -linje af Archie Archive -udgaver med ikke kun de allerførste optrædener af de primære karakterer (Archie, Jughead, Betty, Veronica, samt Reggie), men alle de Karakterens historier fra Archie #1, Jughead #1, Archies piger, Betty & Veronica #1, samt Reggie #1 – alt sammen i indbundet. Bob Greenberger vil have alle detaljer om et par dage lige her på Westfield -bloggen. . . Dark Equine introducerer også en Archie-linje af deres vidunderlige traditionelle komiske samlerserie af mini-status (du ved, dem i de store tinbokse!). . . I mellemtiden såvel som Yoe Books! leverer Archie: 7 årtier af Amerikas foretrukne teenagere. Skrevet af Craig Yoe, vil denne 224-siders sofabordkunstbog ideelt set være den allerførste “sjove” bog til at dække hele Archie-tegneseriens historie. (Tidligere historier har været ufuldstændige eller overdrevent akademiske.) Med top 10 cover -klassifikationer inklusive “udlændinge såvel som monstre”, “svømmeruits ”,“ rock ‘n roll”, såvel som “hvad”?!? ” (Archie har haft nogle skøre covers gennem årene!), Det ser ud til at være den sjove Archie -historie. Ligeledes med nøglekunstner såvel som forfatterbiografier (Montana, DeCarlo, Lucey, Schwartz, såvel som mere), detaljerede karakterglys, superhelte, tonsvis af upublicerede kunstværker såvel som mere! . . . Over på Archie Comics selv er der en enorm tredelt crossover “New Kids” -historie (i Archie såvel som gode venner #148, Archie #614, samt Betty såvel som Veronica #250), der introducerer en masse nye Karakterer til Archies verden, mens World of Archie Double Digest #1 giver 160 sider med traditionelle Archie -julehistorier!

Tiny Titans/Little Archie

4. Small Titans/Little Archie: Så godt som du troede, vi var færdige … Vent dog, der er mere! En af de allerbedste nuværende Youngsters Comics ‘rollebesætning (siger, at 5 gange hurtigt!) Tilfredsstiller en af ​​de allerbedste traditionelle Youngsters Comics’ rollebesætning (Ditto!) Når Johnny DC går sammen med Archie Comics for at præsentere små Titans/Little Archie, A Tre-delt miniserier med den mægtigste, lille-est crossover i tegneseriehistorie! Plus, det er den allerførste nye bit Archie -historie i mange år. Aw, ja! Et betydeligt råb til Art Baltazar såvel som Franco, de fyre, der komponerer såvel som at tegne denne mini-opus. Da jeg virkelig bukkede efter for tegneserie BOOKOUT (ironisk nok, efter at have komponeret om det) for et par uger tilbage såvel som helt stoppet med at læse tegneserier, var den tegneserie, jeg valgte at bringe mig tilbage i, små titaner, læse hele løbet i et møde. Nu er jeg tilbage såvel som superladet om tegneserier igen takket være denne fantastiske bog! Husk, da det er for alle aldre, betyder det ikke, at det kun er for børn. Undersøg denne bog ud! Kid-størrelse Josie såvel som Pussycats dukker op i problem nr. 2. Men hvor er Bit Ambrose?

Avengers vs. Pet Avengers

5. Avengers vs. Pet Avengers: Åh, nej! Ikke en mere tegneserie, hvor heltene alle bliver forvandlet til frøer såvel som at komme i en kamp med deres superdrevne “kæledyr” siden af ​​en vis misforståelse, bare så der er en “vs.” I titlen, når frø-Heroes går sammen med kæledyrene, siden dragerne har besluttet at overtage jorden (som sandsynligvis producerer en angstfyldt indre tvist inden for Lockheed), såvel som det tager fire problemer at fortælle Historien (eller hale, som det var)! Der er som 17 af disse tegneserier hver uge! Hvornår slutter galskaben!?! (Og hvad skal det lugte som i den frø-størrelse rustning?)

Richard Starks Parker: The Outfit

6. Richard Starks Parker: The Outfit: Den anden bind af Darwyn Cooke’s tilpasning af Starks (faktisk Donald E. Westlakes) traditionelle noir -kriminelle overtrædelsesromaner tilbydes nu til bestilling! Det foregående bind, The Hunter, tilbød sin allerførste trykning såvel som en af ​​årets mest-lausede bøger, der indsamlede flere prisnomineringer samt vandt EISNER-prisen for fineste tilpasning fra endnu et arbejde. Jeg komponerer dette kun to dage, før jeg til sidst får se den specielle superstore forhåndsvisning, som IDW for nylig har offentliggjort til påklædningen (hvorfor, åh, hvorfor har FedEx ikke teleportationsforsendelse endnu?!), Så jeg kan ikke Fortæl dig nøjagtigt, hvor fremragende Darwyn Cooke’s kunst ser ud. (Men det er Darwyn – duh! – Så det vil naturligvis være enestående!) Så vidt historien går, åbnes påklædningen med Parker, der lever det høje liv efter at have genoptaget de penge, han blev snydt ud af syndikatet. Sats på, at det ikke varer længe, ​​når påklædningen opdager! 160 sider med Stark/Cooke storhed, i farve, udgivet af IDW.

Rædsel!

7. The Horror! Rædsel! Tegneserier, som regeringen ikke ønskede, at du skulle læse!: Champion for prisen allerbedste titel, ud over den eneste bog om Horror Comics skrevet af en Shakespearean Scholar (i det mindste denne måned). Forfatter Jim Trombettas 300-siders, stærkt illustrerede historie om pre-comics Code Horror Comics fra 1950’erne bringer os tilbage til de dage, hvor Kongressen (med intet meget bedre at gøre) undersøgte tegneseriebøger som en kilde til ungdomskriminalitet, baseret på Sig-så om en poppsykolog på dagen-såvel som den blev sendt på tv ikke mindre! Bogen giver en detaljeret historie såvel som kontekst for disse tegneserier såvel som deres skabere-plus der er en fordel-DVD med den 25-minutters fortrolige fil, et usædvanligt tv-show, der først blev udsendt i 1955 om “ondskab” af tegneserier som godt som deres indflydelse på ungdomskriminalitet! OMG! Præcis hvor skræmmende er det! Det kan være værd at prisen på selve bogen! Udgivet af Abrams.

Deadpoolmax

8. Deadpoolmax #1: Du ved, det meste af tiden har jeg lyst til at være den eneste fyr omkring, der ikke forstår charmen fra Deadpool, eller hvorfor han i øjeblikket har flere månedlige tegneserier end, siger, Nextwave. Enhver, der ønsker at antyde mig om de deadpools forfærdelighed, er du velkommen til at bruge kommentarfeltet nedenfor (selvom alle kommentarer skal være på passende engelsk, i samlede sætninger såvel som “Because han er sååå fantastisk, fyr ”er ikke acceptabel). Jeg vil dog inspicere DeadpoolMax #1, da Dave Lapham (Stray Bullets) såvel som Kyle Baker (Letitia Lerner, Supermans babysitter) er det innovative team såvel som de er sååå fantastiske, fyr! Kun for modne eller max-type mennesker.

Top Cow Looks første look

9. Round-Up: Lige her et par andre ting, du måske ønsker at inspicere denne måned: Top Cow tilbyder den allerbedste værdi i tegneserier denne måned med den øverste ko, der først ser TPB, indsamler de allerførste problemer med Seks nye tegneserier – for kun fem dollars! Seks tegneserier andre steder ville normalt køre dig $ 18- $ 24 dollars. . . Dynamites nye krigsherre i Mars -serien baseret på Edgar Rice Burroughs ‘John Carter -romaner er muligvis fascinerende. . . Xenozoic: The Total Collection samler de utroligt dejlige Xenozoic Tales af Mark Schultz i en 352-siders handelspapir af FLesk. FLesk viser ligeledes en ny Jim Silke Jungle Women Collection of Paintings. . . Yo Gabba Gabba!: Tegneserie! Fra ONI -funktioner Arbejde fra Evan Dorkin, Sarah Dyer, Mike Allred, J. Bone, J. Torres, såvel som mere såvel som alle showets karakterer, inklusive den nuværende mediestjerne Muno (vist i disse Kia Sorento -annoncer med sine venner Sock Monkey, robot såvel som bamse – nøjagtigt hvordan kan du lide mig nu?!). . . Animationsfans bør inspicere den nye Walt Disney Animation Studios Archive Series Hardcovers. . . Chaos War #1, Turok #1, såvel som fabler #100, kan alle være værd at inspicere. Såvel som hvis du virkelig kan lide døden, skal du ikke gå glip af Action Comics #894. . . Jeg hører, at Bruce Wayne er tilbage denne måned. Savnede jeg noget? Var han væk? Savnede vi ham?

10. Silly Stuff: Jeg anbefaler ikke nøjagtigt disse, men her er et par af de falske ting, der fik mig til at grine denne måned, mens jeg trawl med adskillige produkter på udkig efter de gode ting.

Hardy Boys: Crawling med zombier

* The Hardy Boys: Crawling with Zombies (et foto er værd at 1.000 ord!)

Steampunk Palin

* Steampunk Palin (ikke at jeg tror, ​​det nogensinde vil blive offentliggjort, men omslaget er fantastisk!)

* Samt et tip af hatten til tegneseriernes flerårige 8-årige, Mark Millar, for at navngive sit nye magasin Clint. “Clint”, forstår du, er et tidligere forbudt ord i tegneserier, fra de dage, hvor gamle, ufuldkomne udskrivningsinnovation undertiden ville forårsage bogstaverne i nogle hånden med alle kapitale håndlagte ord til at løbe sammen såvel som utilsigtet gøre nye (og ofte Ikke-så-nice) ord. Med alle spring såvel som Bounds tegneserier gør i vigtig anerkendelse såvel som offentlig accept, vil der altid være fyre som Mark, der kæmper som helvede for at holde dem i tagrenden.

Åh, såvel som en sidste ting denne måned. De af jer Legionnaire -fans, der har spekuleret på, hvad der skete for kunstneren Jeff Moy, han vender tilbage til tegneserier (mens han holder sin dagopgave nede på Raven Software) på siderne med billedtegneserier såvel som Jane Wiedlin’s Woman Robotica! Problem nr. 4 er på den nuværende ordreformular.

KC Carlson: Mindre krig. Mere Foofa!

Billedet af Paul Levitz kommer fra Comic Shop Locator -webstedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.