Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner,
Produktevalueringer

Wayne Markley

Af Wayne Markley

Jeg fandt først Reed Crandalls arbejde i en gammel Superman 100 -side Spectacular (1973), der genoptrykt Golden Age Doll Guy såvel som sorte condorhistorier fra tegneserier af høj kvalitet fra 1940’erne. Jeg havde ikke noget koncept, hvem denne mand var, men selv da kunne jeg måske fortælle, at dette var en kunstner, der var så meget meget bedre end de andre fyre, selvom historien var et genoptryk. (Disse gamle 100 sides tilbud var en del af det, der gjorde mig så fascineret af tegneseriehistorien). På det tidspunkt var jeg uinformeret af tegneseriebutikker, konventioner eller endda omkostningsguider, så jeg havde ingen ægte metode til at finde meget mere om denne Crandall -fyr, bortset fra jeg virkelig kunne lide hans kunst.

I årenes løb, da min smag ændrede sig så godt som jeg fandt nøjagtigt, hvor bred verden af ​​tegneserier var, så godt som nøjagtigt hvor meget historie der skulle opdages. Jeg opdagede ligeledes nøjagtigt, hvor fremragende Reed Crandall var. Jeg fandt ud af, at mens hans sorte kondor var god, var hans senere arbejde i EF -tegneserier såvel som andre steder bare ligefrem forbløffende. Som adskillige af kunstnerne fra Golden Age, mens adskillige havde potentiale, ville nogle få vokse til mestre over tid som Jack Kirby, hvis arbejde i 40’erne virkelig ikke stemte overens godt som 70’erne. Reed Crandalls arbejde i 40’erne på Black Condor, Doll Man, en række noveller til et antal steder, såvel som hans mange velkendte løb, DC’s krigsbog Blackhawk, var alle store såvel som klart stod over mange Af hans samtidige ville hans senere arbejde sætte ham i Pantheon of Greats for mig sammen med Hal Foster, Doug Wildley, Alex Raymond osv. Desværre i mange af de sidste 75 år uden for et par gentryk samt en hardcore Fanbase (desværre lille) Crandall fik aldrig virkelig den interesse, han fortjente. For nylig er det ændret. Twomorrows har frigivet en dejlig biografi/hyldest til ham fuld af illustrationer såvel som historier. Der er ligeledes en samling af hans EF -arbejde fra Fantagraphics. Der er desuden mindst to samling af hans arbejde fra Little Press Publisher, som ikke tilbydes med konventionelle tegneseriebutikker, men er værd at gennemse (desværre er Amazon muligvis din fineste chance for at få disse bøger).

Reed Crandall: Illustrator of the Comics

Reed Crandall: Illustrator of the Comics er en stor tomme skrevet af Roger Hill. Denne bog er et kærligt såvel som sandt kig på erhvervet Reed Crandall. Denne 256 sider hardcover -bog dækker uanset om Reed fra hans tidlige tegneseriearbejde om de allerede nævnte titler, ud over Ray såvel som onkel Sam til hans portræt såvel som landskaber, der blev gjort senere i livet. Det dækker ligeledes sit arbejde på EF -tegneserier, hvor han praktisk talt gjorde enhver genre, som du muligvis kan forestille dig af rædsel til science fiction til krig til kriminel handling til pirater. Han ville senere flytte til Warren Publications, hvor han fortsatte sit fantastiske arbejde på siderne med underlige såvel som uhyggelige, såvel som et par af hans fineste historier kan opdages på siderne med flammende kamp. Han vendte ligeledes tilbage til den superheltede verden i 1960’erne og arbejdede på Wally Woods med glæde huskede, men aldrig gengivet, (skønt der har været forskellige forsøg) tordenagenter. Denne bog er fuld af aldrig før set kunst fra hele Crandalls karriere, fra de tidligste dage til nogle fantastiske stykker af hans ikke -tegneserie -kunst, som jeg aldrig har set før. Det er ligeledes fuld af billeder såvel som en omfattende biografi om hans liv, som både var fuld af eventyr såvel som ender i tragedie. Dette er en fremragende tjekket ud, hvis du tænker på en stor biografi, tegneseriens historie eller bare en fantastisk kunst. Det er lidt på den pricy side, men det er en indbundet end burde være på nogen form for kunstfaner hylde, da Reed Crandall var en kunstners kunstner.

Den høje udgift af at dø såvel som andre historier

I løbet af de sidste par år har Fantagraphics ekstremt frigivet nogle gode hardcover-genoptryk af alt det traditionelle EC-tegneserimateriale før kodemateriale. Mens disse historier er blevet genoptrykt forskellige gange gennem årene, hvad der gør disse forskellige, er de genoptrykt i sort såvel som hvide, såvel som historierne indsamles af kunstner, ikke titel. Dette er der to bind Wally Wood, der er samlinger af George Evens, Jack Davis, Harvey Kurtzman osv. En af de bind, der skiller sig ud, såvel som især for funktionerne i denne blog, er den høje udgift af at dø som Nå som andre historier, der indeholder Reed Crandalls historier fra siderne i EF -tegneserier. Genoptrykt lige her er der 21 af Crandalls fineste historier. Jeg tror ikke, at dette er alt hans EF -arbejde, men det er meget mere end tilstrækkeligt at slå dig væk i flere måneder. Lige her vil du disDæk uanset fra en tilpasning af Ray Bradburys tavse byer, til kidnapperen, som er en brutal historie om en savnet baby, til titelhistorien, den høje udgift af at dø, som er historien om en mulighed, som ingen nogensinde burde være nødt til at lave . Mens praktisk talt enhver form for EC -bog er værd at have bare for historiefortællingen, er disse historier som illustreret af Reed Crandall, der var i sin premierminister her, toppen af ​​hans spil.

The Lost Art of Ray Willner: The Adventures of Robin Hood

Dernæst er en underlig opdagelse, der ikke tilbydes i tegneseriebogbutikker såvel som ikke er forbundet med Reed Crandall, nogensinde selvom han gjorde det. Det kaldes den mistede kunst af Ray Willner: The Adventures of Robin Hood. Jeg var ikke bekendt med Ray Willner eller tegneserien, The Adventures of Robin Hood. Der har været forskellige Robin Hood Comics gennem årene, men dette havde jeg aldrig set eller virkelig hørt. Det viser sig, at det blev gjort som en promoveringskomik for Brown Shoe -forretningen i 1956 såvel som varede i 14 udgaver. Ray Willner, en ekstremt dygtig illustratør, arbejdede sammen med Reed Crandall på denne serie, der er spektakulær såvel som underholdende. Historierne er i den konventionelle Robin Hood -vene, men kunsten er hoveder over enhver form for anden håndtag Robin Hood såvel som hans lystige mænd. Willner såvel som Crandall er i stand til at tage pageantry såvel som storhed, som Hal Foster fangede i omkostninger Valiant såvel som at overføre den til Sherwood Forest. Ja, det er så smukt. Historierne er virkelig også temmelig store, såvel som kunsten bare fører den til det næste niveau. Desværre faldt Brown Show -forretningen dette job i kølvandet på den komiske debat i 1950’erne. Jeg var begejstret over at finde denne perle, der er udgivet af de fine mennesker på foto denne presse. Det er værd at pengene for at få denne usædvanlige samling af en kunstner, som jeg ikke var bekendt med at arbejde sammen med en af ​​mine foretrukne kunstnere for at fortælle nogle fantastiske historier. Jeg burde ligeledes nævne nøjagtigt, hvordan topproduktionen på denne bog er. Uanset hvad fra papirbestanden til farverne er tonehøjde, såvel som de virkelig har givet dette usædvanlige materiale, som interessen såvel som respekterer det fortjener.

Firebrand: Hans samlede eventyr

Apropos små presseudgivere, producerer uafhængig forlag i området, som igen ikke tilbydes i tegneseriebutikker, har genoptrykt et antal gyldenalder -tegneserier i forskellige formater, herunder den samlede Reed Crandall Black Condor, såvel som det samlede ildbrand: hans Samlede eventyr fra myndighederne tegneserier nr. 1-13. For mig er Firebrand en okay serie oprindeligt udgivet af tegneserier af høj kvalitet i 1940’erne. Dette er ikke Crandalls fineste arbejde, som du kan se nøjagtigt, hvordan han udvikler sig, men ikke der endnu (igen ligner det tidlige 1940’ers Kirby -arbejde). Imidlertid er disse samlinger fascinerende læsninger såvel som at se på fremme af en mester. På ingen måde indebærer nogen steder så stor som hans EF -arbejde eller Warren eller Robin Hood, er dette et fascinerende kig på historien. I modsætning til foto denne presse har disse bøger ikke de fremragende produktionsværdier såvel som pleje, som Robin Hood -bogen gør. De er pæne at læse, men ikke hvis du søger efter top hak reproduktion såvel som omhu i dit genoptryksmateriale.

Dette pakker det op for denne tid. I mit sind var Reed Crandall en strålende, der får lidt af den interesse, han fortjener. Mens jeg helhjertet roser Twomorrows for at have udgivet denne bog om hans liv såvel som arbejde, opdager jeg også det uheldigt, at de to andre bøger er så vanskelige at opdage i tegneseriebøgernes verden (som har meget mere at afslutte med distribution såvel som Detailforretninger end udgivelse). Jeg vil ekstremt foreslå enhver form for eller alle disse bøger til enhver form for komisk kunstfan, især Robin Hood -bogen, der bare er dejlig såvel som sjældent set. Jeg ville tænke på dette en fremragende tjekket ud for fans af Hal Fosters Prince Valiant -materiale. Alt, hvad jeg har skrevet lige her, er mit synspunkt såvel som ikke viser tankerne eller meninger fra Westfield Comics eller deres medarbejdere. Har du set eller tjekket disse bøger ud? Er der meget flere talenter til rådighed som Reed Crandall, der er gået tabt til historien? (Lou Fine bekymrer sig om). Hvem vil du foreslå? Jeg kan nås på mfbway@aol.com eller på Facebook på Wayne Markley. Jeg ser frem til at høre fra dig. Som altid…

Tak skal du have.

Leave a Reply

Your email address will not be published.