Forskellige grimhed Forskellige galskab er den aktuelle udgivelse fra Humanoider, en grafisk bog af Marc -mænd, der lover en tiltalende periodeindstilling, men skuffer dog med forventede mønstre af plot.

Jeg kunne godt lide konceptet med en historie, der blev sat blandt radio i 1930’erne, men i sidste ende blev der lavet bit med det, i betragtning af at en stor del af forudsætningen er, at en af ​​figurerne har følt et krav om at flygte fra den verden. Vi får at vide i begyndelsen, at Lloyd Goodman, en berømt fortæller såvel som show -vært, forsvandt fra mediet i et år. I mellemtiden søger en døende gammel dame ved navn Helen minder ved at tjekke en forladt togstation.

Som en meget yngre, ekstremt ganske kvinde, tog hun tilfældigt tog såvel som at blive trukket som en metode til at undslippe alvorlige traumer, hun havde oplevet. Ude i landet, næsten ude af penge, tilfredsstiller hun en venlig komplet fremmed med en grim, grovhugget aftale med, hvem der tager hende ind såvel som giver hende et sted at blive. Hun taler med sig selv i spejle, mens han forhindrer sin egen refleksion.

Historien er ekstremt europæisk i sin generelle struktur med en unik stædighed om at fortælle den besøgende, hvem nogen er eller deres motiver. Du skal fortsætte med at læse, indtil alt kommer sammen, når de figurer, der sidst overflader deres flashbacks. (For Helen opdager vi, hvad der foregår 56 sider, efter at vi først ser hendes underlige opførsel.) Glæden teoretisk er tilgængelig i øjeblikke, dialogbits, da de to fremmede spørger hinanden bekymringer samt afviser at svare.

I sidste ende huskes en kort prøve mellem to fremmede kærligt i hele ens opholdsliv. Det er sex -nostalgi. Efter dette livsændrende midlertidige møde kan figurerne vende tilbage til ægte liv og ende med at blive voksne, da de afsætter deres øjeblikkelige periode med flugt samt træffer meget mere funktionelle valg.

Jeg opdagede aldrig lederne troværdige eller afrundede, især Helen, da hendes motivation var så ekstrem såvel som udtrykt så fladt (muligvis på grund af oversættelsen, der mister et par af originalerne i originalen). Dette er den type historie, hvor besøgende i stedet for dialog får sekventielle taler, som karakterer diskurs om deres historie. Kunsten er dejlig i detaljer, med en unik Kirby -indflydelse, der er synlig i ansigterne. Figuren fungerer dog stift – måske passer det til en historie om minder at få alle billederne til at ligne fotos, uden nogen form for fornemmelse af de tal, der bevæger sig, men jeg var ligeglad med den.

Jeg beklager ikke at have læst forskellige grimhed forskellige galskab, men det gav mig lidt at holde såvel som at tage væk, såvel som jeg er taknemmelig for, at jeg ikke betalte for det. Du kan tjekke et uddrag på udgiverens websted. (Udgiveren leverede en digital evalueringskopi.)

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Gotham: Den samlede tredje sæson vedrører House Video This Augusti har aldrig haft Gotham, i betragtning af at jeg kan lide de lettere hjerte tager superhelte, selvom KC kan lide det, især i store batches, som du får med sæsonsættet. Gotham: Den samlede tredje sæson tilbydes på Blu-ray (List koster $ 54,97, inkluderer en digital kopi) såvel som på DVD (List koster $ 49,99) …

Kongeriget drømme såvel som galskab går ind i Studio Ghiblii forstår, at en række af mine besøgende vil tænke på dette. Kongeriget Dreams såvel som Madness er en dokumentar om arbejdet i det berømte animationsstudie, der gjorde sådanne film som spændende væk, min nabo Totoro samt trick -verdenen af ​​Arrietty, Studio Ghibli. Det vil være…

Tretten Womani nød tretten kvinder, en proto-thriller fra 1932, da jeg blev påvirket af den imponerende store, du har brug for for at huske denne podcast, der har startet en ny serie på “Dead Blondes”. Det virker sygeligt, men det er en fascinerende metode at tjekke nøjagtigt, hvordan kvinder tilbydes som sexobjekter såvel som ofte ender med at …

Leave a Reply

Your email address will not be published.