Som jeg har sagt før, kunne jeg virkelig godt lide Atari Force. Ja, det var oprindeligt en hjemmevideo-spil-binding, men serien 20-udgaven af (som Mike Sterling minder os), Gerry Conway såvel som Jose Luis Garcia-Lopez var stor science fiction med et broget team af karakterer Smukt trukket. Dart, den hårde, tatoverede dusørjæger, var min favorit.

Nu kommer ord om, at dynamit såvel som Atari vil arbejde sammen om en række projekter:

”En retrospektiv indbundet bog bestående af billeder såvel som idékunst, ud over bag kulisserne info såvel som interviews med dem, der er inkluderet i Ataris historie”-pænt! Jeg vil gerne forstå, hvad der i sidste ende tog forretningen ned, fordi det så ud til, at alle, jeg forstod, havde en af deres patronspilkonsoller.

”Originale grafiske romaner såvel som tegneserier baseret på fremtrædende Atari -egenskaber som asteroider, tusindben, raketkommando, krystalslotte såvel som tempest” – ikke så sikker på dette, fordi mange af disse spil er lette skydespil. Jeg er ikke sikker på, hvad du ville tage fra egenskaberne – bortset fra de ekstremt bredt kendte navne.

Atari Force -genoptryk – Yay! Jeg kan se, om materialet stadig står op. Det er ikke altid værd at vende tilbage til dine ungdomsfavoritter. Men i dette tilfælde har jeg tro.

Heidis beskyttelse begynder med et billede af Atari 2600, deres mest kendte spilsystem, såvel som jeg har flashbacks til de dage, hvor du virkelig skulle skrue tingene på dit tv. Plug-and-play HDMI, spot.

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Uanset hvad der skete for Atari Force Collection? Dynamite Entertainment for fire år siden afslørede et licensilbud med Atari, der omfattede kunstbøger såvel som tegneserier. Art of Atari kom ud i 2016. SwordQuest Pack-in Small Comics blev genoptrykt som Atari Classics: SwordQuest i 2017. Dog den bog, jeg virkelig ønskede, Atari Classics: Atari Force, aldrig …

Atari Force nævner for nylig jeg er jaloux på Andrew. Han har en bundet kopi af Atari Force. Han havde selvfølgelig lavet det, fordi samlingen aldrig optrådte, såvel som de var to separate løb alligevel-anmodningen var til de små videospilpakket-tegneserier, mens Andrew har det senere 20-udgavekørsel indsamlet. Alligevel,…

Tilsluttet: Comics -eksperter, der arbejder i videospilindustrien Review af KC Carlson tilsluttet: Comics -eksperter, der arbejder på videospilmarkedet, er netop det, det siger, det er. Forfatter Keith Veronese har interviewet praktisk talt to partier tegneserie -kunstnere såvel som forfattere om deres oplevelser, der arbejder på videospil. De dækker spektret af videospilshistorien, går …

Leave a Reply

Your email address will not be published.