mediefrigivelse-Marvel Nyhed er i ekstase at meddele, at forfatter Chip Zdarsky fortsat vil bringe sin karakteristiske historiefortælling og ideer til at undre sig over en eksklusiv aftale.
En af de mest alsidige skabere i tegneserieindustrien, Zdarsky, markerede sig på Marvel med sin seriebut af Howard the Duck, med kunst af Joe Quinones. Serien fandt, at salget anerkendte debut som den syvende bedst sælgende tegneserie i marts 2015, og kritisk anerkendelse takket være Zdarskys evne til at skabe en speciel ny verden fyldt med mindeværdige og fan-favorit gæstestjerner. I februar sidste .

I 2017 inspirerede en skitse fra Zdarsky på bagsiden af ​​Peter Parker: The Spectacular Spider-Man Inspired 20 “How to Draw” -variantdæksler, hver med anbefalinger om, hvordan man tegner nogle af Marvel’s en masse genkendelige figurer-alle tilført Zdarskys varemærke kreativitet og humor. Zdarsky fortsætter med at vise sine talenter som den nuværende forfatter af Marvel 2-in-one, hvor hans følelsesmæssige og dygtigt fortalte historier om Ben Grimm og Johnny Storm har ført til at gribbe til at hævde, at ”historien vil vise, at bogen stod på egen hånd som en Sjov og empatisk historie om arv, sorg og (dette er Zdarsky) zingers. ”

Zdarskys CV på Marvel inkluderer Star-Lord såvel som fremhævede historier i bøger som den uovervindelige egernspige, Civil War II: Valg af sider og ikke brand ecch. I juni vil Zdarsky fortsætte med at dele nye historier om klassiske Marvel-figurer, der går sammen med Mike Allred for Peter Parker: The Spectacular Spider-Man årlige nr. 1 og Declan Shalvey for Marvel 2-in-1 årlige #1. Se et første kig på begge covers med Allreds arbejde med Peter Parker og Zdarskys eget håndværk på Marvel 2-in-one!

”Jeg er begejstret over at være sammen med Marvel,” delte Zdarsky. ”Denne aftale indikerer, at jeg får til at gøre, hvad jeg vil med de karakterer, jeg vil, og ingen kan stoppe mig, hvilket er fantastisk. Jeg føler mig genoplivet, ligesom nogen slap en ny nr. 1 på mig og ærligt? Jeg kunne ikke være lykkeligere. ”

“Hvad meget mere kan siges om Chip Zdarsky, at han ikke allerede har sagt om sig selv?” Tilføjet chefredaktør C.B. Cebulski. ”Men seriøst, i den tid, han har været på Marvel, viste Chip os alle de mest bemærkelsesværdige udvalg af færdigheder som forfatter, fra hans bidende humor på Howard the Duck, til den måde, han teknikker til at undre kontinuiteten på originale måder i Peter Parker, til Hjertet og menneskeheden, han bringer til Marvel 2-in-one. Vi er glade for at have ham som en del af Marvel -familien og at lade ham gøre, hvad han vil med de karakterer, han vil. Måske.”

For at finde en tegneserie i nærheden af ​​dig, kan du besøge www.comicshoplocator.com

Eller bare chatte med nogle af dine yndlingshelte med Marvels chatbot let tilgængelig via Twitter og Facebook

Om Marvel Entertainment

Marvel, et helejet datterselskab af Walt Disney Company, er en af ​​verdens en masse berømte karakterbaserede nydelsesfirmaer, bygget på et bevist bibliotek med meget mere end 8.000 karakterer, flere år. Marvel bruger sine karakterfranchiser inden for underholdning, licens og udgivelse.

Besøg Marvel.com for meget mere information.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Chip Zdarsky og Mark Bagley vender tilbage til Spider-Man Life Story årlig #1-tilbagevenden til den fascinerende realtid World Spider-Man: Life Story i august med Spider-Man Life Story årlig #1. Pressemeddelelsen følger: Media Release-En fascinerende genfortælling af Spider-Man Mythos sat i realtid, 2019’s Spider-Man: Life Story var et smash hit med fans og kritikere. I august …
2. april 2021in “Comiclist”

ComicList Preview: Howard the Duck #1Media -udgivelse – Han er en person, ligesom vi er…. Han er også en and. Denne marts vender den fine høns tilbage til siderne i Marvel Comics i Howard the Duck #1 – den nye igangværende serie fra forfatter Chip Zdarsky (originale synder) og kunstner Joe Qui …
7. februar 2015in “Comics”

Følg Peter Parker i realtid i Spider-Man: Life StoryMedia Release-I 1962 nød verden, da teenager Peter Parker blev bidt af en radioaktiv edderkop … lod ham blive den bemærkelsesværdige Spider-Man! Det har været syvogtyve år i betragtning af at den bemærkelsesværdige fantasy #15, historien, der bragte alles favorit …
12. december 2018in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.