Vi har alle hørt argumenterne om komos vs. første optrædener, især da det vedrører den fantastiske Hulk#180 og#181. Selv om første gang Wolverine fuldt ud vises er på den sidste side af Hulk #180, er Hulk #181 langt den meget vigtigere bog af hovedsageligt to grunde: (1) Wolverine er fremtrædende vist på dækslet; og (2) han er en vigtig del af historien. Jeg ved, vi er her for at tale om fru Marvel. Men lad mig gøre dette punkt.

Du kan anvende denne samme retningslinje for Hulk #181’s modstykke i den moderne tid-den bemærkelsesværdige Spider-Man #300 (ASM #300). Her, selvom Venom vises for første gang på den sidste side af den bemærkelsesværdige Spider-Man #299, er ASM #300 meget vigtigere, fordi Venom er fremtrædende i historien (ASM #300’s cover er stadig kendt, selvom Venom vises ikke på det). I denne blog vil jeg se på Carol Danvers som Ms. Marvel.

Bør Carol Danvers optræden i Marvel Super-Heroes #13 betragtes som en ren komo?

Jeg tror, at denne retningslinje giver mening; Mens komos kan være første optrædener, er de bare appetitvækkere på hovedretten. Jeg tror bare ikke, at denne retningslinje er blevet anvendt konsekvent på andre tegneserier. Overvej Marvel Super-Heroes #13 (MSH #13) og Ms. Marvel #1 (MM #1). Anvendelse af Hulk #180 & Hulk #181 retningslinje her, mm #1 burde være den meget vigtigere tegneserie. Selvom Carol Danvers ser ud for første gang i MSH #13, betragter jeg det som et komo -udseende, da hun kun vises på et par paneler. Hun vises ikke som kaptajn Marvel, og hun vises ikke på dens omslag. MSH #13’s cover har i stedet fremtrædende en glemmelig karakter, Sentry.

Måske skal Ms. Marvel #1 betragtes som Ms. Marvel’s første fulde udseende?

I modsætning hertil vises Carol Danvers for første gang som Ms. Marvel i MM #1, hun er i fokus for MM #1’s historie, og hun er fremtrædende med på dens omslag. I overensstemmelse hermed burde MM #1 være den meget vigtigere tegneserie; Imidlertid har investorer i stedet strømmet til MSH #13 og øger sine priser.

Ifølge GoCollect er FMV for en CGC 9.8 -kopi af MSH #13 $ 31.000,00. Det er meget mere end tredive gange værdien af en CGC 9.8 -kopi af MM #1. Dette er en meget større forskel i pris end forskellen mellem Hulk #181 og #180 ($ 45.000 til $ 11.500) eller ASM #300 og ASM #299 ($ 4,100 til $ 450). Den eneste meningsfulde måde, vi kan skelne mellem MSH #13 og MM #1, er, at MSH #13 blev offentliggjort ni år før MM #1. Ikke desto mindre tror jeg ikke, at denne kendsgerning alene retfærdiggør den betydelige prisforskel mellem de to bøger.

Afslutning af tanker

I sidste ende identificerer markedet, hvilke tegneserier der er vigtige, og hvilke der ikke er; Det kan dog også være tilfældet, at MSH #13 er en oppustet lager. Det kunne køres op i pris af besætningsadfærd. Der er nogle indikatorer for, at investorer kan have ændret deres meninger om værdierne af MSH #13 og MM #1. For bare et par uger siden var MSH #13 faldet 492 steder. MM #1 var flyttet op syv pladser til 22. på GoCollect’s mange populære bronzealderbøger. Hvis MSH #13 og MM #1 var aktier, er MSH #13 en hold og MM #1 er et køb.

Er du interesseret i at påvirke? Tjek GoCollect’s ambassadørprogram!

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest1

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Den første Wolverine Cameo: Amazing Hulk #180on 10. oktober 1974, en ny type superhelt dukkede op fra Marvel. Han passede de gange, han blev skabt i. Han var ru, brutal, pragmatisk og utilgivelig. Derudover havde han en berserker -raseri, uforglemmelig skeletstruktur og et helbredende element, der kunne udholde en atombombe -eksplosion. Den ene,…
28. januar 2021in “Comics”

Cameo vs. Fuld udseende: Fantastisk Hulk 180 vs.181Der er ingen mægtig superhelt end Wolverine til at gå ud af bronzealderen. Eventuelt X-Men som et hold er tæt på, men Wolverine er den ensomme standout. Det blev så dårligt i 80’erne, at vi virkelig begyndte at hader denne karakter med hans bombastiske, “Jeg er den bedste der …
19. juni 2020in “Comics”

The True First: Hulk 180 eller 181? Hvis du er på en komisk konvention, og du har lyst til at røre problemer, her er hvad du gør: Find en stand med en meget overpris Hulk #181 (det burde ikke være svært at finde) , og sig, “Det er ikke den første optræden af Wolverine.” Gå tilbage og se fyrværkeriet. Selv tak. …
3. juli 2018in “Comics”

Tegneserieopsamlers hjørne

Leave a Reply

Your email address will not be published.