oprindeligt, Avengers/FF: Empyre, der startede denne uge med problem nr. 1, ville blive en meget større begivenhed. Men siden Coronavirus -pandemien såvel som karantænerne, måtte Marvel Comics omplanlægge såvel som at overveje hele deres linje. Som et resultat er et antal bindinger lige væk. Selvom det gjorde indsamling af begivenheden lidt lettere, kan annulleringerne antyde, at Empyre var større, end den skulle være. Efter at have læst det allerførste nummer, er det imidlertid en skam, at vi ikke ser den i fuld skala legendariske, som Marvel mente at give os. såvel som Avengers/FF: Empyre nr. 1 er netop det: Epic.

Avengers/FF: Empyre nr. 1 fokuserer på enorme team-ups samt større trusler

Alle Hale -kejser Hulkling! (Billede: Avengers/FF: Empyre #1, Marvel Comics)

Tilbage i indkommende så vi Hulkling, den unge Avenger, tog et sværd, der forenede Kree såvel som Skrull -imperier. såvel som deres mål? Jorden. Teddy Altman, den vidunderlige unge Wiccans kæreste, er nu kejser Hulkling. Det er dog ikke kun Kree såvel som Skrulls, der går sammen her. Når de samlede imperier dukker op på månen, er Avengers der med Cotati, et roligt planteløb. Cotati genopbygger deres samfund efter et par tusinde år i månens blå område. De er hovedsageligt forsvarsløse mod den kommende invasion, bortset fra en genopstandsknus-version af sværdmanden (hvis du mener, at Hawkeye er halt, har du ikke tilfreds med sværdmanden). Avengers er enige om at hjælpe dem med at stå imod Kree/Skrull -imperiet.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Og så har vi de store fire, overskriften efter at have reddet to børn, en Skrull, en Kree, der blev forpligtet til at kæmpe såvel som over såvel som igen i et casino. De Store Four er det mest pacifistiske hold i tegneserier, så de prøver selvfølgelig øjeblikkeligt at resonnere med kejser Hulkling såvel som de to imperier. De er type på alles side. Det er sødt. Så som Avengers såvel som FF ser efter hårde såvel som ikke-voldelige metoder til at stoppe Kree/Skrull-invasionen, ser vi alle på kejser Hulking, og spekulerer på, hvad der foregår i dette barns hoved, såvel som om han ‘ ll Cave under pres fra fire forskellige fraktioner.

Hvis kun heltene havde alle oplysningerne.

Alt, hvad vi forstod om Empyre indtil videre, var fejlinformation

Han har ikke forkert. (Billede: Avengers/FF: Empyre #1, Marvel Comics)

Nogle spoilere foran. Som specificeret ovenfor er alle øjne på kejser Hulkling. Både FF såvel som Avengers mener, at Kree såvel som Skrull -ledere manipulerede til at spille sin nye rolle. Måske var han, men en del af hans ræsonnement er sund. Som han siger på billedet ovenfor, sluttede han to krige såvel som frelste milliarder af liv ved at løfte et sværd op. Selv hvis de to imperier udnyttede hans empati, er han stadig ikke forkert. Men hvorfor fører han så en invasion mod Jorden? Hvad har han mod Avengers såvel som superhelterne på en “bagvand” -planet?

Ikke noget. Teddy er ikke bekymret for Jorden. Det er Cotati. Ja, de venlige følsomme plantefolk. Det viser sig, at cotati efter et par millioner år er forbandet ved folkemordet på deres folk. Kree/Skrull -imperiet kom aldrig for Jorden – de kom for at stoppe Cotati. Men da Tony Stark såvel som Avengers forsvarede dem, var Cotati i stand til at introducere deres foreløbige angreb-og de planlægger at invadere Jorden og dræbe alt ikke-planteliv samt gøre verden til deres nye hjemverden. Fantastisk job, Tony!

The Avengers Vs. Kree/Skrull Forces Battle er en af ​​de sejeste områdekampe i tegneserier. Nogensinde.

…Jeg ønsker en. (Billede: Avengers/FF: Empyre #1, Marvel Comics)

Lad os begynde at holde det billede ovenfor. Ghost Rider forvandler Quinjet til spøgelset Quinjet. Han våben bøder på en metode, der kun kan omtales professionelt som “f ****** awesome.” I mellemtiden optager She-Hulk et nyt våben, der hjælper med at kanalisere hendes raseri. Black Panther viser sin nye rumdragt. Super-Skrull gør en skør kombination af store fire træk.

Men det er Hulkling, der får et af de mest fantastiske øjeblik:

Hvad i navnet på Kree’s Blue Sphere -sække er det sværd lavet ud? (Billede: Avengers/FF: Empyre #1, Marvel Comics)

Avengers/FF: Empyre nr. 1 er bare åbningssalvo-der er stadig fem flere problemer såvel som en hel del bindinger

Den sværeste del ved at starte enorme er at holde fart. For eksempel, hvad nu hvis MCU begyndte med Infinity War. Den ene, vi ville ikke have nogen følelsesladede investeringer, men to … det er vanskeligt at følge. Mellem alle de enorme øjeblikke føles det som Dan Slott, Al Ewing, såvel som Valerio Schiti, tog også alle deres legetøj ud snart. Ghost Quinjet føles som et sidste problem afsløret, ikke det allerførste emne, især da Kree tager det ned så tidligt. Hvor vil denne historie gå over de næste to måneder? Og igen, Marvel mente dette for at gøre dette større.

Uanset hvor det går, vil jeg gå med på turen.

Karakter: Et tre-nætters ophold i månehaven!

Valerio Schitis kunst er dog alt, hvad det navn ser ud til. Se på dette smukke landskab! (Billede: Avengers/FF #1: Empyre #1, Marvel Comics))

(Fremhævet billede: Avengers/FF #1: Empyre #1, Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.