Media Release – Fra sindet til forfatter Eric Garcia (Matchstick Men) samt kunstner Javier Fernandez, Darby Pop Publishing’s City: The Mind in the Maker vil debutere i februar i februar !
”Praktisk talt hver dag i nyhederne er der en historie om en ny grænseflade mellem fyr såvel som maskine. Vi er gået fra punch-kort til tastaturer til berøringsskærme i løbet af årtier, såvel som direkte hjernesystemforbindelser undersøges allerede, ”sagde forfatter Eric Garcia. ”Mellem det såvel som ubevidstheden i trådløst netværk bor vi i ubeskyttet område – det er derfor, jeg har været så ekstatisk at fortælle historien om byen: sind i maskinen. Det har været en spænding, der arbejder med Javier såvel som Darby Pop for at tjekke disse ideer såvel som at bringe denne verden til live. ”

Overvågning er overalt, ligesom det eller ej, såvel som Ben Fischer har bidraget til at udvikle verdens en masse kraftfulde overvågningssystem, Golden Shield. Ved at bruge hvert kamera, mobiltelefon såvel som computer i San Francisco, blev Golden Shield oprettet for at hjælpe med at kæmpe for byens forbrydelse. Men hvad Ben Fischer hurtigt opdager, er, at noget, som magtfuldt aldrig kommer uden omkostninger såvel som at hans udvikling ikke kan fungere korrekt uden en menneskelig hjerne til at betjene den.

Denne actionfyldte serie kigger på, hvad den indikerer for Meld Guy såvel som Maker ud over at udforske funktionerne Safety såvel som innovationsspil i det moderne samfund.

Eric Garcia er en manuskriptforfatter såvel som romanforfatter, forfatter af Anonym Rex, afslappet Rex, Hot & Sweaty Rex, Cassandra Frenchs afsluttende institution for drenge, Repossession Mambo, samt Matchstick Men, der blev gjort til en film med Nicolas med hovedrollen i hovedrollen i hovedrollen i hovedrollen Bur såvel som Sam Rockwell såvel som instrueret af Ridley Scott. Hans romaner er blevet udgivet i 22 lande såvel som sidestilles på 14 sprog.

Om IDW Publishing

IDW er en prisvindende udgiver af tegneserier, grafiske romaner samt handelspapirbacks med base i San Diego, Californien. IDW udgiver et par af de mest succesrige såvel som fremtrædende titler i branchen, der er kendt for sit forskellige katalog over licensierede såvel som uafhængige titler. Joe såvel som min bit pony; Paramount’s Star Trek; Nickelodeons teenage mutante ninja skildpadder; 2000ADs dommer Dredd; Rocketeren; Tohos Godzilla; Wizards of the Coast’s Magic: The Gathering såvel som Dungeons & Dragons; Samt Eisner-prisvindende Locke & afgørende serie, produceret af den bedst sælgende forfatter Joe Hill såvel som kunstneren Gabriel Rodriguez. IDW er ligeledes hus til Library of American Comics -aftryk, der udgiver traditionelle tegneserier, yoe! Bøger, et partnerskab med Yoe! Studio såvel som den adskillige prisvindende kunstnerudgave aftryk.

IDWs kritiker- såvel som fan-anerkendte serier bevæger sig konstant ind i nye medier. I øjeblikket producerer Jerry Bruckheimer -film såvel som Disney en funktionsfilm baseret på verdenskrigsrobot; Dwayne “The Rock” Johnson såvel som Warner -søskende skaber en film baseret på Ashley Woods lore; Michael Bays Platinum Dunes såvel som Sony bringer zombier vs. robotter til film, Kurtzman/Orci skaber et filmbillede baseret på Locke & afgørende på Universal.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

ComicList Preview: Magnetic Press samt Darby Pop Publishing’s side-sparkede TPMedia-udgivelse-Førsteår, Eisner-nomineret forlagsmagnetisk Press har annonceret et aftrykspartnerskab med Darby Pop Publishing, en skaber-ejet tegneserie Studio oprettet af Multiple- Emmy prisvindende forfatter/producent Jeff Kline. Kline, …
21. juli 2015in “Comics”

Darby Pops Doberman er den kæledyrshund, der bit YouMedia -udgivelse – fra sindet til Rob Rosell såvel som Scott Marder, forstået fra dets altid solrige i Philadelphiaand uden opsyn med forfatter Jack Lambert såvel som kunstner Brandon McKinney (hær af to), Darby Pops nyeste tegneserie, Doberman, debuterer i dette …
19. april 2014in “Comics”

Darby Pop Publishing annoncerer ny satsning med Idwmedia -udgivelse – Darby Pop Publishing er glad for at afsløre, at det har indgået et forlag såvel som distributionspartnerskab med Premier Comic Book Publisher IDW. Erklæringen blev afgivet under Comic-Con International: San Diego. Darby Pop Publishi …
20. juli 2013in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.