Jeg er den allerbedste såvel som den værste tegneserieforfatter rundt. Jeg er den værste, da jeg får de fleste af mine nyheder fra andre bloggere, så hvis du er en ivrig BloGreader, har du alle hørt det, før du kommer hit. Jeg er den allerbedste, da jeg kun rapporterer om de virkelig gode ting, der betyder noget, såvel som jeg gør alt i enorme stillinger. Et stop med at shoppe. Du kræver ikke at filtrere med uendelige pressemeddelelser, rygter samt produkter om Aquaman.

I dag lover jeg højst en Aquaman -vare. Jeg har også lidt af en anti-DC-bias-jeg har kun tjekket et par DC-bøger regelmæssigt, såvel som ikke især at grave det meste af DCU-men du er nødt til at se sandheden i dette citat:

“DC som virksomhed har grøftet deres kontinuitet så mange gange over programmet for deres udgivelse af, at smacking af denne nulstillingsknap har endt med at blive deres go-at flytte, hver gang de begynder at halte bag Marvel i salget.”
–Chris Sims

Jeg kan godt lide denne fyrs blog.

Med det i tankerne skal du slå pausen for DC News… .nyheder på indier såvel som vidunder kommer snart.
Der er så meget i horisonten, jeg troede, at jeg ville bryde ud “chancerne for, at dette vil sutte” måler på et par af disse kommende genstande …

DC -animation er ikke død?!? Jeg havde hørt såvel som rapporteret, at virksomheden ikke ville skabe nogen form for mere animerede dvd’er efter deres tilpasning af Frank Miller’s The Dark Knight Comic – men på NYCC afslørede de Superman: Ubundet (baseret på Geoff Johns ‘Brainiac Historie fra Action Comics – en af ​​de allerbedste Superman -historier gennem tidene) såvel som Justice League: Flashpoint. Jeg er ekstremt nysgerrig efter at se nøjagtigt, hvordan de håndterer disse historier, da DC’s DVD’er har ret meget været universelt. (Klik her for en total evaluering af deres output.) Vil det sutte? Jeg vil gå ud på en lem lige her såvel som at sige, “bestemt ikke.” Placering af dine forhåndsordrer nu.

Justice League -film GreenLit for 2015. Efter at have vundet en andel på 50% i Superman Copyright, har Warner Bros. verificeret en 2015 -udgivelsesdato for en Justice League -film. Det vil ikke fungere Batman fra Nolan -filmene eller Superman fra Zack Snyder’s kommende fyr af stålfilm. Hvilket ærligt talt betyder noget lidt. Jeg tror, ​​jeg kan finde ud af, at fyren i Red Cape er Superman, uanset skuespilleren. Warner Bros. har udtalt, at det betyder at bruge JL -filmen til at introducere sine andre franchiser (hvoraf den vigtigste selvfølgelig allerede er blevet introduceret et antal gange). Hvis det var mig, ville jeg sige introducere figurerne med en række kortere oprindelses-tv-shows-som DVD-ekstramateriale-eller producere en pre-film af kortfilm om hver enkelt. Barrieren mellem den enorme såvel som lille skærm skal være ganske meget opløst nu, mellem at se ting på iPhones, gennemgribende piratkopiering, folk, der undgår biografer, da de ikke kan lide skarer/babyer/osv.… .Det er tid for nogen at tage en ny tilgang til det hele. Tidligere var der frygt for, at et tv -show som Smallville ville fortynde et potentielt filmpublikum, men jeg kan ikke forstå, hvorfor disse frygt fortsætter. Der er absolut intet historisk grundlag for dem. Fortyndede eller bidrog Jackass TV -showet til filmens billetkontor? Er der virkelig en bekymring for, at Joss Whedons Shield TV -show vil reducere æsler i sædet for Avengers 2?

Scott Snyder såvel som Jim Lees Superman. Snyder er den fyr, der laver Batman såvel som sump -ting, såvel som han ligeledes forfatteren af ​​Vertigos fineste kontinuerlige tegneserie (American Vampire), såvel som nu vil han håndtere Superman. Hmm. Han overtog Batman efter Grant Morrison såvel som nu Superman. Vil det sutte? Uklar. Snyder’s Batman-arbejde før ny 52 var fantastisk, men siden da har det været træg at gå såvel som ikke frygtelig original-men ekstremt godt skrevet.

Scott Snyder såvel som Sean Murphys “The Wake.” En ny Vertigo-bog af DCs vigtigste forfatter såvel som Comicdoms fineste kunstner, Wake vil være en 12-udgave undervands science fiction/horror historie. Ikke en mulighed, dette vil sutte.

Den næste D.C. -begivenhed: David Goyer vender tilbage. David Goyer udnyttede til at komponere nogle ganske gode tegneserier, før han ender med at blive en moviemaker. Til hans ære: De nyeste Batman -film såvel som Blade -filmene. Ikke så meget: Ghost Rider -film. Han afslørede, at han arbejder med DCs version af Mark Millar (Geoff Johns) for at komponere en etårig begivenhed. Vil det sutte? Næsten bestemt. Johns har ikke skrevet nogen form for ”stor” bog værd at læse siden Hal Jordans genfødelse.

GRÆNSEVÆRDI. Keith Giffen er min foretrukne områdeforfatter. Han har spillet vigtige funktioner i fremme af Marvels “kosmiske” team (bringer det tilbage før Abnett såvel som Lanning’s Run), samt et par af de allerbedste legion af superhelte såvel som Lobo Comics som enten en forfatter, kunstner , eller begge. Han vil komponere en ny DC -tegneserie med titlen tærskel med kunst af Tom Raney såvel som Scott Kolins. Jeg kan godt lide Kolins, men jeg vil virkelig gerne se Giffens kunst også. Bogen vil være en sci fi -serienull

Leave a Reply

Your email address will not be published.