Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Djævelens håndtryk

Af Josh Crawley

Jeg tror, ​​det kan være sværere at komponere om tegneserier end det er at komponere tegneserier.

Jeg er ikke fremragende til at komponere en af ​​dem, husk dig, men jeg har gjort begge dele. Det ser ud til at være meget enklere at komponere den allerførste panelbeskrivelse end det gør at komponere den allerførste linje i en kolonne. Hvis jeg ikke rigtig havde haft de troede i den allerførste linje, ville jeg sandsynligvis stadig tage et kig på en tom datatimer fra nu, godt efter at jeg virkelig har overflod dette.

Så måske burde jeg omformulere det: Jeg ser for mig at begynde at komponere om tegneserier er sværere, at det i at begynde at komponere tegneserier.

Jeg ser for mig, at Larry Hama er langt ud over at stirre på en tom data i disse dage, såvel som takket være Stephen Christy over på Archaia (som kontaktede mig gennem Twitter, blev jeg virkelig tjekket noget arbejde af Hama tidligt!

Djævelens håndtryk er en $ 5,95 perfekt-bundet grafisk novelle, der kommer ud i oktober. Hama slutter sig til udvikler samt kolleger Spooks -forfatter Ryan Schifrin samt Spooks -kunstneren Adam Archer. Lizzy John, co-credited for art, slutter sig til dem.

Da jeg først fik denne PDF via e -mail, havde jeg ikke så godt tid til at se på den. Jeg åbnede det bedst for at være sikker på, at det var A-Okay såvel, da jeg kunne tjekke det ud. Den allerførste ting at få min interesse var det smukke kunstværk. Desværre var det alt, hvad jeg fik til at glæde mig i et par ekstremt travlt, uanset hvor sjove dage såvel som nætter. Naturligvis, da jeg kom til at læse det, havde jeg udviklet dette job snarere lidt i mit hoved. Når alt kommer til alt udgiver denne virksomhed titler som flere Eisner-prisvindende musevagter.

Jeg blev ikke svigtet. I modsætning til adskillige tegneserier i dag, der føler kravet om at give os endnu en servering af dekomprimering, begynder bogen ikke så meget, da den rammer jorden i gang. Vi får en god organisk introduktion til figurerne, såvel som historien er total i denne bog, men efterlader os alligevel, at vi ønsker meget mere med forskellige løse ender. Dialogen er ekspositoritet uden at være tunghåndet såvel som langvarig, såvel som historiefortællingen er klar. Hvad der virkelig står fra hinanden for mig, er farvekunstværket. Johns arbejde minder mig om Ariel Olivettis nylige arbejde med Punisher War Journal såvel som kabel. Da jeg spurgte Christy på Archaia om processen, sagde han, at hun ”maler over hans blyanter såvel som blæk. Vi leverede virkelig hendes co-art kreditvurdering, da hun annoncerer så meget til kunsten. ” Jeg ville være hårdt presset for at være uenig i det!

Jeg forstår, at jeg ikke rigtig har fortalt dig, hvem Larry Hama er endnu, hvis du ikke allerede vidste det, så godt som der er en grund til det. Den store skala af hans arbejde kan ekstremt godt have udløst dig til at stoppe med at læse denne kolonne, før du kommer med min ret korte gennemgang.

For nylig har Hama skrevet den temmelig fremtrædende Barack The Barbarian -titlen fra Devil’s Due Publishing, Problems #2, #3, såvel som #4, som funktionen dækker tegnet af Westfield Comics -klienten Joel Humberto Herrera.

GI Joe det allerbedste af Larry Hama

Hama var den allerførste forfatter på den originale Continuy Wolverine -serie (indsamlet i de nyttige nødvendige Wolverine -samlinger såvel som Wolverine Legends Marc Silvestri). Hvis du ser en fineste af GI Joe eller traditionel GI Joe (som ser ud til at gøre Gi Joe fineste af Larry Hama HC overflødig, men det er en overdreven indbundet indbundet, ikke spildt mælk, så ingen gråd!) Fra IDW Publishing, You ‘ Jeg bemærker, at han komponerede alle historierne derinde. Han lavede fiktion af den ægte amerikanske helt; Tegneserier såvel som datakort. Han komponerer stadig GI Joe Origins nu, så godt som jeg ikke ville blive forbløffet, hvis han komponerer GI Joe som Cyborg 100 år fra nu!

Og han brød virkelig ind i tegneserier ved blyant, såvel som mange, han startede som assistent. Dog var ikke alle assistent for Wally Wood. En af hans tidligste blyantopgaver var på en karakter, Matt -fraktionen for nylig har genoplivet: Iron Fist!

Jeg gjorde lige en gennemse for Larry Hama på vores side (vi forstår, at funktionen har brug for noget arbejde, vi arbejder virkelig på det), såvel som der er ting, som jeg ikke husker, at han endda behandlede (og jeg husker nogle virkelig nogle virkelig tilfældige ting):

– Sabretooth: Deathhunt SC (ud af tryk, men vi har begrænsede mængder tilgængelige!)
-Spider-Girl leverer Wild Thing-ulykkesprogram
– Batman No Man’s Land Volumes 3 samt 4
– Chronicles of Conan bind 15
– Samlet alder af Apocalypse -bøger 1, 3 samt 4

Nu hvor jeg har skrevet meget mere, end jeg forventede, kunne jeg føle mig helt fri til at sende mig kommentarer, spørgsmål, anbefalinger, prøver, osv. AT:

josh@westfieldcomics.com

eller

Westfield Comics
Attn: Josh
7475 Mineral Point Road Ste 22
Madison WI 53717
______________________
Josh Crawley er den ansat Master of Catastrophe på Westfield Comics, så du burde se dig selv. Størstedelen af ​​denne kolonne blev givetDu af New Glarus Brewing Business Beers.

Køb:
Spooks bind 1
Spooks bind 2 omega team

GI Joe Declassified

(Declassified går forud for begivenhederne i traditionel GI Joe #1)

Klassisk GI Joe bind 1
Klassisk GI Joe bind 2
Klassisk GI Joe bind 3

(Klassisk GI Joe foreslås for den fan, der ønsker alt; fineste af Gi Joe foreslås for den fan, der har et smallere fokus!)

GI Joe Finest fra Cobra Commander
GI Joe Finest fra Hawk
GI Joe Finest fra Destro
GI Joe Finest fra Duke

GI Joe Storm Shadow Volume 1 Solo

Leave a Reply

Your email address will not be published.