Media Release – IDW Publishing er meget glad for at meddele, at Allison Baker vil tilslutte sig udgiveren som direktør for operationer. Allisons primære rolle koordinerer og fremskynder driften af ​​IDW Publishing’s stadigt stigende produktionsplan, der arbejder direkte med redaktions- og produktionsafdelinger samt den nyoprettede IDW Games Division.
Allison er co-publisher og medstifter af Monkeybrain, Inc., der oprindeligt blev grundlagt som en standardprintuafhængig bogudgiver, der har specialiseret sig i science fiction & fantasy og nonfiction-genreundersøgelser. I 2012 lancerede Monkeybrain en ny skaberejet Digital Comics-linje, Monkeybrain Comics, som har fået flere Eisner Award-nomineringer, herunder en Eisner Award-sejr for bedste digitale serie i 2013.

”Jeg har været tilfreds med Allisons dygtighedssæt i betragtning af at vi begyndte at arbejde sammen med hende og offentliggjorde Monkeybrain -titlerne,” sagde Ted Adams, IDW CEO og udgiver. ”Da denne position åbnede, var hun den første person, jeg tænkte på, og jeg er i ekstase, hun var i stand til at acceptere den. Vi ser alle frem til, hvad hun kan bringe til bordet på IDW. ”

”Jeg er meget begejstret over at blive medlem af IDW -teamet,” sagde Allison. ”IDW udgiver så masser af vidunderlige tegneserier for så masser af forskellige slags læsere og stræber virkelig efter at opdage nye måder at levere dem til publikum. Et mangfoldigt tegneseriefelt er sundt, og jeg er begejstret over at være en del af det på enhver måde jeg kan. ”

De mange afgørende kvaliteter i en optimal driftsdirektør er fleksibilitet og en lang række ekspertise. Allisons erfaring inden for både forlags- og nydelsesindustrien passer bestemt til regningen. Hun havde stillingen som direktør for operationer for Robert Rodriguez’s urolighedstudier fra 2002 til 2005, og i de sidste otte år tjente som produktionsdirektør hos Joe Slade White og Co., et prisvindende politisk mediekonsulentfirma, der producerer radio og tv Pletter til politiske kampagner, initiativer og virksomheder om by, stat og nationalt niveau. En masse for nylig er Allison blevet kendt for at skrive kolonnen “Allison Typer” til tegneserier ressourcer.

Om IDW Publishing
IDW er en prisvindende udgiver af tegneserier, grafiske romaner og handelspapirbacks med base i San Diego, Californien. IDW udmærkes for sit forskellige katalog over licenserede og uafhængige titler, nogle af de mest succesrige og populære titler i branchen, herunder: Hasbros The Transformers, G.I. Joe og min lille pony; Paramount’s Star Trek; Nickelodeons teenage mutante ninja skildpadder; 2000ADs dommer Dredd; Rocketeren; Tohos Godzilla; Wizards of the Coast’s Magic: The Gathering and Dungeons & Dragons; V-Wars fra New York Times bedst sælgende forfatter Jonathan Maberry; Ragnarök fra Eisner-prisvinderen Walter Simonson; Winterworld, oprettet af Chuck Dixon og Jorge Zaffino; og Lille Nemo fra den prisvindende duo af Eric Shanower og Gabriel Rodriguez. IDW er også hjemsted for Library of American Comics Imprint, der udgiver klassiske tegneserier, yoe! Bøger, et partnerskab med Yoe! Studio og den multiple prisvindende kunstners udgave aftryk.

IDWs kritiker- og fan-anerkendte serie bevæger sig løbende ind i nye medier. I øjeblikket skaber Jerry Bruckheimer -film og Disney en spillefilm baseret på verdenskrigsrobot; Dwayne “The Rock” Johnson og Warner Brothers producerer en film baseret på Ashley Woods lore; Michael Bays Platinum Dunes og Sony bringer zombier vs. robotter til film, Kurtzman/Orci producerer et filmbillede baseret på Locke & afgørende på Universal.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Monkeybrain Comics Signs Digital Deal med ComixologyMedia-udgivelse-New York Times Bestselling Comic Book Designer Chris Roberson fejrer “Independent Day” lidt anderledes end andre i år, da han og co-publisher Allison Baker lancerer Monkeybrain Comics, med en skifer af skaberen- Ejet titl …
2. juli 2012in “Comics”

Monkeybrain Collections ramte denne sommer fra Idwmedia -udgivelse – IDW Publishing og Monkeybrain Comics er venligst at annoncere, at begyndende i juni, vil fans af Monkeybrains populære digitale tegneserier kunne finde nogle af deres yndlings titler indsamlet på tryk! Start med Chris Robers …
27. februar 2013in “Comics”

IDW Publishing erhverver elleve 2021 EISNER AWARD NOMINATIONERThe 2021 Will Eisner Comic Industry Awards har godkendt IDW elleve nomineringer. Pressemeddelelsen følger: Media Release – IDW er blevet anerkendt af udvalget i 2021 Will Eisner Comic Industry Awards med en kombineret elleve nikker i år (ti nomineringer og en delt nominering). To projekter, Jared …
9. juni 2021in “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.