Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Pressemeddelelse

Owl #1 -dækslet af Alex Ross

4. april 2013, Mt. Laurel, NJ -The Owl vender tilbage til tegneserier i sin egen begrænsede serie. Skrevet af den kritikerroste, J.T. Krul, med kunst af Heubert Khan Michael, samt covers af Alex Ross såvel som Special Membership Kuly Special Cover af Ardian Syaf, Owl #1 rammer butikker den kommende juli!

I problem nr. 1, tabt i 50 år i en æterisk limbo, er uglen vendt tilbage for at opdage en hård såvel som bestemte verden af ​​fremmede. Den dame, han kunne lide, er væk, men han forbliver identificeret for at fortsætte sin kamp for retfærdighed. Kan uglen udholde vanskelighederne, der venter på ham … eller vil denne nye sandhed knuse hans krop såvel som ånd?

Owl #1 -dækslet af Ardian Syaf

”Med en karakter som uglen får jeg tjek hjertet af en ægte helt, hvis største risiko ser ud til at være ånden i hele verden omkring ham,” siger forfatter J.T. Krul. ”Nick Terry udnyttede til online i en gylden tidsalder, det så ud, men han opdager sig nu i vores nutid – såvel som en verden fuld af grådighed, apati samt fuldstændig desperation ved hver tur. Det er mærket for en ægte helt, der forbliver tro mod ens idealer, når der er lidt håb om at blive fundet. I denne historie vil han se, hvad hans mål såvel som traditionen har endt med at være så godt, og det vil skræmme ham meget mere end noget andet. ”

”Vi på Dynamite er utroligt begejstrede for at arbejde med J.T. Igen, hot off sine DC Comics eksklusive, ”tilføjer Dynamite CEO / udgiver Nick Barrucci. ”Vi håber, at dette er den allerførste af mange meget flere job med J.T. Så godt som vi alle er i en sådan forventning til, at uglen ‘tager flyvning’! Uglen er en bro -serie for meget mere at finde fra Dynamite, såvel som vi ikke kunne være lykkeligere. ”

For kunst såvel som meget mere information, kan du besøge:

Leave a Reply

Your email address will not be published.