som at gå i en Brookstone såvel som dine øjne bare strejfer rundt på stedet, der er nu flere variationer af moderne tegneserier end nogensinde alle, der kæmper for vores begrænsede interesse såvel som lommebøger. Lige her vil vi ukrudt med det såvel som at fungere nogle få, der stiger i popularitet.

Venom: The End #1 (Convention Edition)

Denne variant af Venom: The End #1 med Cover Art af Clayton Crain har hurtigt klatret popularitetsrangeringen i de sidste par måneder siden udgivelsen som en speciel for Chicagos 2020 C2E2 -begivenhed. Præcis hvor mange eksemplarer er ude i naturen? Varianten var begrænset til 600, med COAS inkluderet.

Igen, at holde det forholdsvis lave volumen i tankerne … de allerførste 9,8 plader at finde på markedet startede i de lave $ 200s. Med en samlet på 6 plader, der blev klassificeret på CGC 9.8, der blev tilbudt siden marts, gik de seneste to for $ 450 samt $ 500. På en sidebesked er der næsten 6 gange så mange CGC 9,8s klassificeret under CGC Signature -serien, end der er den blå universelle etiket.

Kunstværket ligner meget endnu en af Clayton Crain’s covers, Scorpion Comics Edition af Spider-Man årlige #1 (2019), der indeholder Spider-Man ligeledes draperet under Star-Spangled Banner. Her er den mest lignende Virgin -varianten, som ligeledes var begrænset til 600 eksemplarer. FMV for en CGC 9.8 for denne bog ligger på $ 110. Interessant nok brød salgsomkostningerne kun over $ 100-niveauet i midten af 2020; Spejler vanerne ved Crain’s Venom: The End #1.

Strange Academy #1 (Opena Variant)

En institution for den magisk begavede … nej, ikke Hogwarts. Fremtiden for Marvels vidunderlige verden har nu sin egen skole, Strange Academy. Med læge Strange ved roret er det simpelt at sammenligne med professor X såvel som hans institution for begavede unge. Af variationerne for Premiere Strange Academy #1 ser den mest fremtrædende i øjeblikket ud til at være Jerome Opena -omslaget.

I maj 2020 tilbød det foreløbige salg af CGC 9,8 plader omkring $ 150, men ved udgangen af måneden når det højder på knap $ 200. Det brød kun over det $ 200 niveau med de to seneste salg, $ 225 samt $ 300. For en hurtig reference har den næste mest fremtrædende variant Comic Mint Edition B (Peach Momoko) en CGC 9,8 FMV på $ 170 samt det primære dækning er på $ 80.

På grund af muligheden for, at Marvel Studios nogensinde beslutter at bryde ind på det vidunderlige institutionsmarked, kan denne bog muligvis være en fascinerende afhentning. Ekstremt lav chance, dog ikke umulig. Optimistisk indeholder denne bog den allerførste optræden af institutionen selv såvel som en stor del af dens studerende.

Star Wars Adventures: Clone Wars #1 (Frankies Comics “” Virgin ”” udgave)

Fortsætter mønsteret med lavt salgsmængde, men høje salgsomkostninger er Frankies tegneserievariant af Star Wars Adventures: Clone Wars #1 med Cover Art af Peach Momoko. Printkørslen i denne bog var begrænset til 1.000. Som den mest for nylig frigivet af de bøger, der er vist her, er dens salgsvolumen den laveste; Kun 3 CGC 9,8 plader har hidtil tilbudt med 1 i øjeblikket på auktion på eBay (muligvis tilbudt afhængigt af hvornår denne artikel offentliggøres). Samlet set ligger CGC 9,8 FMV i øjeblikket på $ 250. Et hurtigt kig på det generelle marked for Peach Momokos bøger virker positive.

”Alle kan tegne efter min skøn. Hvis du leverer en fyr 50 år, kommer han med Mona Lisa. ” – Jack Kirby

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest954

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

The Miniature Comics: Små varianter! Lidt Venomfor -år har udgivere genoptrykt fremtrædende tegneserier, men for dette emne er det gået længere for at gengive miniature tegneserier. Nedenfor er nogle ekstremt fascinerende miniature tegneserier gentryk fra DC -tegneserier såvel som Marvel. Tegneserien er en betydelig pengeudviklingsvirksomhed såvel som giver en fremragende chance for at maksimere din monetære indtjening …
21. april 2021in “Comics”

CGC -folketællingseksperiment: Tid til observationsboom! Denne nedbrudte støj er implosionen af moderne komiske omkostninger, når CGC -folketællingsnumre stiger! ScreeeeeCCCHHHH! Hold et øjeblik. Lad os svæve ned af denne naturgasdrevne bus af hyperbole. Virkeligheden er, at indikationer antyder en vis virkelighed til denne erklæring. Men det er ikke tid til moderne tegneserier (se blog) …
22. april 2021in “Comic Collecting 101”

Venom: Dylan Brock & hans skyrocketing -taster, som Dylan Brock -formodningen har nået et kogepunkt, såvel som hans vigtigste problemer er at sætte rekordhøjder i denne uge takket være Venom #200. ADVARSEL: Spoiler Alert for Venom #200. Spoiler Alert: Hvis du planlægger at tjekke Venom #200, skal du vende tilbage, efter at du har gjort det. Efter tre års drilleri såvel som kryptisk …
18. juni 2021in “Comics”

Tegneserieopsamlers hjørne

Leave a Reply

Your email address will not be published.