Dette indlæg er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner

Green Hornet #1 Mike Choi Cover

Amy Chu har skrevet sådanne tegneserier som Poison Ivy: Cycle of Life and Death, Kiss, Red Sonja og Masser af andre. Nu vender hun sin opmærksomhed på Green Hornet; Specifikt Kevin Smiths moderne version til en ny serie fra Dynamite. Westfields Roger Ash fangede Chu for at lære meget mere om, hvad der er i vente.

Westfield: Hvad er appellen til serien for dig?

Amy Chu: Hvis du tænker over det, blev Green Hornet oprettet 1936, tre år før Batman. Det var en betydelig succes i årevis på radio og tv. Britt Reid har rigdom af Bruce Wayne, den fantastiske bil, de fantastiske våben – alt hvad flagermus har. Men hvad der gør det virkelig interessant som forfatter er lagene- den grønne Hornet’s offentlige identitet er en skurk, generelt en undercover-helt, i køb for at infiltrere den kriminelle underverden. Jeg ved ikke, hvorfor enhver forfatter i tegneserier ikke ønsker at skrive Green Hornet.

Green Hornet #1 Carli Ihde Cover

Westfield: Den nye Green Hornet er Katos datter, Mulan. Hvad holdt du fra originalen, når du oprettede denne nye version af karakteren, og hvilke nye elementer bragte du ind?

CHU: Jeg vil ikke afsløre for meget så tidligt, men jeg prøver at holde ånden i den foregående serie, men også bygge ud af den seneste Kevin Smith -serie. Jeg vil bringe noget noir -følelse tilbage til historierne. Filmbilledet var lidt slapstick for min personlige smag, men jeg kunne godt lide kampsport. Jeg bringer meget mere kamp! Okay, seriøst, mine prioriteter er at opbygge figurerne meget mere og introducere nogle nye teknologier i Green Hornet Arsenal. I Green Hornet -universet er der også så meget plads til at skabe nye skurke, der endnu ikke er blevet udnyttet fuldt ud, har jeg ret?

Green Hornet #1 Mike McKone Cover

Westfield: Hvad kan du fortælle os om historien, og hvem er nogle af de andre involverede figurer?

CHU: Dette er en historie om generationer og forandring. Jeg tror, ​​du kan se fra forhåndsvisningerne, Britt Jr. mangler, muligvis kidnappet, muligvis død, og det falder på Kato og Mulan at finde ud af mysteriet om hans forsvinden, og på samme tid hvad han skal gøre på den offentlige front med Familievirksomheden og den grønne Hornet -arv. Udfordringerne står overfor The Daily Sentinel Media Empire spiller også en stor rolle i historien. Du vil se en masse velkendte figurer og nogle nye …

Westfield: Selvom der er ændringer i karakteren og i indstillingen, tror du, at denne historie stadig vil appellere til langvarige fans af Green Hornet?

CHU: Det er bestemt vigtigt for mig. Jeg føler, at mit job og udfordring er at gøre de nuværende fans glade, men også bringe en helt ny generation af fans ind. Hvis jeg ikke kan vinde meget flere Green Hornet -fans med dette løb, har jeg ikke lykkedes mig. Jeg har det ekstra pres på at gøre en hel masse slægtninge glade. Green Hornet TV -serien var vildt populær i Hong Kong i 60’erne på grund af Bruce Lee, da mine forældre kan lide at minde mig …

Green Hornet #1 CP Wilson III Cover

Westfield: Du arbejder med kunstneren German EramousPe på serien. Hvad kan du sige om dit samarbejde?

Chu: Tysk har denne mørke, skøre side til sin kunst, men han er virkelig sjov og sjov at arbejde med. Ideel nu er vi hashing af detaljerne om designet af vores supervillain, og det er en virkelig fantastisk tid.

Westfield: Eventuelle afsluttende kommentarer?

CHU: Bare læg dette på din pull -liste. Hvis du kunne lide mit løb på Red Sonja og Poison Ivy, vil du virkelig glæde dig også over dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published.