Age of Conan: Valeria vil ikke underbygget fokusere på en karakter ved navn Valeria.
Pressemeddelelsen følger:

Mediefrigivelse – I august inviterer Marvel dig til at rejse ind i den horiske tidsalder med en af ​​Robert E. Howards traditionelle helte! Se en ung såvel som formidabel Valeria, i en tid før fan-favorit “Red Nails” Conan-historien, mens hun trækker kongerigerne i den Hyboriske tidsalder i hævn i en helt ny historie fra Meredith Finch (Wonder Woman, Savage Sword of Conan) såvel som kunstner Aneke (Red Sonja, DC’s Bombshells)!

”Robert E. Howard såvel som Conan -verdenen har altid været forud for deres tid med hensyn til at producere stærke, bemyndigede kvindelige karakterer, såvel som Valeria er bestemt ingen undtagelse,” delte forfatter Meredith Finch. ”Det var mit privilegium at skabe oprindelseshistorien for en sådan formidabel kvinde, selv efter dagens standarder. Når det er integreret med den fantastiske historiefortælling af Aneke, er dette sikker på at være en bog, som Conan -fans nye såvel som gamle ikke vil være i stand til at lægge ned. ”

”Merediths udformede en gripende historie, givet liv på siden under den fantastiske pen af ​​Aneke, det vil trække dig dybt ind i en Heborian Age -hemmelighed, når Valeria konfronterer sin fortid for at skabe sin vej til fremtiden,” tilføjede redaktør Mark Basso. ”Det vil være som intet, du har set endnu fra Marvel’s Conan -tegneserier.”

Gå ikke glip af begyndelsen af ​​det, der helt sikkert er en helt ny traditionel-Age of Conan: Valeria #1 rammer tegneserier i august!

Age of Conan: Valeria #1 (af 5)
Skrevet af Meredith Finch
Kunst af Aneke
Cover af Jay Anacleto

For at opdage en tegneserie i nærheden af ​​dig, se www.comicshoplocator.com

Eller bare chatte med et par af dine foretrukne helte med Marvel’s Chatbot tilgængelig med Twitter såvel som Facebook

Om Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, et helejet datterselskab af Walt Disney Company, er en af ​​verdens mange populære karakterbaserede hjemmeunderholdningsfirmaer, udviklet på et bevist bibliotek med meget mere end 8.000 karakterer, . Marvel bruger sine karakterfranchiser inden for underholdning, licens, udgivelse, spil samt digitale medier.

For meget mere info se Marvel.com.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Conan forlader Marvel med en række Collectionsmarvels nye eventyr i den Hyborianske tidsalder vil vikles sammen i King Conan i sommer. I juli markerer Jason Aarons legendariske kong Conan #6 afslutningen på Marvel Comics nye eventyr i den horiske tidsalder, men fan-favoritkarakteren vil fortsat vises i en række interessante historier, herunder …
17. maj 2022in “Comiclist”

King Conan nr. 1 Retningslinjer Tegneseriebutikker i decemberjason Aaron såvel som Mahmud Asrar vender tilbage til den hyboriske tidsalder i december for at fortælle det sidste stand af Conan i King Conan. Pressemeddelelsen følger: Medieudgivelse – forfatter Jason Aaron, kunstner Mahmud Asrar, såvel som farvekunstner Matt Wilson vender tilbage til sagaen om Conan the Barbarian This …
9. september 2021in “Comiclist”

Nye Conan The Barbarian Comics, der skal offentliggøres af Titanheroic Signatures, forener sig med Titan Comics for at skabe nye Conan The Barbarian Comics, der starter i 2023. Pressemeddelelsen følger: Medieudgivelse – verdensomspændende udgiver Titan Comics samt hjemmeunderholdningsstudio Heroic Signatures er er Spændt over at afsløre en ny co-offentliggørelse for Robert E. Howard Publishing Program of Comics, …
21. juni 2022in “Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.