Måske det vigtigste – og bedste (?) – rapalbum fra 2020.

Givet helt gratis her, men hvis du vælger at betale, støtter midlerne, der forsvarer demonstranterne.

Track-by-track …

Yankee såvel som de modige. ”Et skævt kobber fik den dropper, jeg satte en i øjet.” Fremskridt, der blev frigivet længe før George Floyd -mordet. ”Og du så følelsesløs, at du ser politiet kvæler en fyr som mig/ såvel som til” min stemme går fra en skrig til at hviske, ”Jeg kan ikke trække vejret”. ” 5 stjerner.

Oooh la. ”Når vi indleder kaos, forstår det bare, at vi gjorde det smilende.” En mere prescient -avancement single. 5 stjerner.

Out of Sight feat. 2 Chainz. minder om postis-terningens dage af NWA-Mid ’90’erne L.A. Gangsta Sound. 3 stjerner.

Holy Calamafuck. ”Jeg er en buddhistisk MacGyver.” 3 stjerner.

Goonies vs. E.T. Offentlig modstander i 2010’erne. 4 stjerner.

Gå på sneen. Rap Sabbath Death Grips Music. ”Du har frarøvet din empati. erstattede det med apati. ” En kontakt os til handling. 5 stjerner.

Ju $ t med Pharrell såvel som Zach de la Roche. “Se overhovedet disse slavemestre, der poserer på din dollar.” 4 stjerner.

Se aldrig tilbage. Et af albumets lettere sange, dog stadig provokerende. 3 stjerner.

Jorden nedenfor. Fremragende prøver, der opdaterer Ether, flytter den fra en rapper-on-rapper-kamp rap til en revolutionær lignende sang. 3,5 stjerner.

Trækker stiften med Mavis Staples samt Joshe Homme. 3,5 stjerner.

Et par ord til skydeholdet. Jo tættere. Som da Zappa håndterede PMRC, er dette meget mere polemisk end sang. 2 stjerner som en sang, uanset hvor det er værd at lytte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.