Forventningerne var lav på vej ind i premieren på Ms. Marvel på Disney+ den 8. juni. Men så skete der en sjov ting – fans glædede sig over det, og kritikerne elskede det. Nu hvor serien er forbi, lad os se, hvordan markedet reagerede. Forsigtighed – spoilere foran.

Første optræden

Kamala Khan havde en række komo-optrædener i tegneserier, før hun debuterede som Ms. Marvel i det helt nye Marvel nu: Point One #1. Imidlertid er dette spørgsmål det, hvor hun først vises som fru Marvel, så det er den, der betragtes som hendes første optræden. Desværre kunne ikke engang premieren på serien forhindre denne bog i at frifald.

Gennemsnittet for 9,8 klassificerede kopier fortæller historien: 1-årig gennemsnit-$ 1.159, 90-dages gennemsnit-$ 883, 30-dages gennemsnit-$ 757. FMV ligger i øjeblikket på $ 750. Denne bogs første prishopp var i midten af ​​2020, da priserne steg steget fra et gennemsnit på $ 320 til et gennemsnit på $ 865. I januar 2021 var gennemsnitsprisen faldet ned til $ 726, før han oplevede en enorm stigning til $ 1700. Det har for det meste været ned ad bakke, fordi november 2021.

Det er et fjols ærinde, der prøver at forudsige, hvor gulvet vil være for en moderne tegneserie, når prisfastsættelsen er så stærkt påvirket af karakteren på skærmen. Men hvis fortiden er prolog, ville den ikke chokere mig at se denne bog nå ud til en nadir til en pris, der ligner dens forrige etage i januar 2021.

Første solo -problem

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at Ms. Marvel #1, den første udgave af Kamala Khans første solo -serie, så en Spike fra showet, men desværre er det ikke tilfældet. Som med det helt nye Marvel nu: Point One #1, har denne bog været i frifald i flere måneder. Faktisk sælger det nu på et lavere punkt end det har det, fordi august 2020.

Det 30-dages gennemsnit og FMV er begge på $ 230 for en 9,8-klassificeret kopi, ned 32% fra 1-års gennemsnit på $ 339 og ned 68% fra sin top $ 725 i september 2021. Jeg tænker på et gulv snart kommer snart Til dette spørgsmål, men vær ikke chokeret, hvis det falder lidt mere. Med 1.607 klassificerede kopier er det ikke som om det er et sjældent fund.

Så hvad gik flytningen op?

Clandestine debuterede i MCU i Ms. Marvel, og deres første optræden i Marvel Comics præsenterer #158 så nogle gevinster som et resultat. Der er kun 30 klassificerede kopier af denne bog i CGC -folketællingen. Det eneste salg på 9,8 klassificerede kopier fandt sted fra den 6. juni, kun et par dage før Ms. Marvel -showet havde premiere. Det første salg var for $ 250 på eBay.

Efterfølgende salg så dette problem nåede en skåret pris på $ 400 den 22. juni og 27. juni, og derefter skåret en pris på $ 500 den 1. juli. Det er en 80% erhvervelse på mindre end en måned. Mens prisen sandsynligvis vil falde herfra, kan jeg ikke tænke på, at den igen vil være den dollarbin -bog, den havde været i så mange år.

Apropos MCP, Marvel Comics præsenterer #19, den første optræden af ​​skadekontrol, så også nogle gevinster. Den foregående høj for denne bog i en 9,8 klasse havde været et skåret salg på $ 130 i august 2021. Et salg af den 18. juni så den øverste stigning til $ 190, før han satte sig tilbage til $ 149 i et eBay -salg den 13. juli. Skadekontrol ser ud til at have størknet Selv som en MCU -bærebjælke, så lad dig ikke forbløffe, hvis dette problem fortsætter med at holde værdi.

Kamala/Carol Swap?

Det ville ikke være vidunder uden en scene, der kommer i midten eller slutningen af ​​kreditterne. I dette tilfælde så vi i slutningen af ​​afsnit 6 Kamalas bangelglød, og derefter forsvandt hun for at blive erstattet af ingen anden end kaptajn Marvel. Det minder uhyggeligt om den originale kaptajn Marvel, der byttede steder med Rick Jones gennem Nega-Bands, som det skete for første gang i Captain Marvel #17.

Selvom der ikke har været noget salg af klassificerede kopier, fordi afsnit 6 havde premiere den 13. juli, er dette bestemt en bog, der skal følges, da dette kunne være et vigtigt plotpoint i Marvels, der skal frigives næste år.

Vi fik også vores første MCU-drille af mutanter i afsnit 6, da Bruno afslørede, at Kamalas kræfter i det mindste delvist var forårsaget af en mutation i hendes gener, som blev fulgt hurtigt af en musikstik fra X-Men-tegneserien i 1990’erne. Selvom det er usandsynligt, at et enkelt emne vil se en stigning fra denne reference, har det faktum, at Kevin Feige og selskabet begynder at lægge grundlaget for mutanter, nogle fans ophidset.

Vil du have meget mere fru Marvel Spec?

Kamala Khan Keys: De fantastiske MS. Marvel

Marvels Keys: MS. Marvel #16 & andre at se

FRK. Marvel -spekulation: Rød dolk og opfinderen

Var du fan af fru Marvel? Tror du, at hendes væsentlige problemer vil hoppe tilbage eller fortsætte med at falde? Fortæl os nedenfor.
*Enhver opfattet investeringsvejledning er freelance -bloggeren og repræsenterer ikke vejledning på vegne af GoCollect.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest1

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Marvel afslører helt nyt Marvel Now Marketing and Promotion Plansmedia-frigivelse-helt nyt Marvel Now! Ushers i 2014 med spændende nye igangværende serier og must-read. Nu indgangsudstedelsenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.