Selvom den debuterede på DC Universe -streaming -platformen, har Comic Giant’s Harley Quinn -show ikke været eksklusiv for streameren. For eksempel kan du få individuelle episoder såvel som hele sæsonen gennem andre udbydere, som YouTube og Prime Video. Showet er dog ved at blive meget meget lettere for meget flere mennesker at se på. Det skyldes, at den animerede Harley Quinn -serie vedrører Syfy.

Vent, hvorfor skal jeg være interesseret i, at Harley Quinn -serien vedrører Syfy?

I tilfælde af at du gik glip af vores dækning af Kaley Cuoco, der udtrykker Harley Quinn, er Harley Quinn et godt show. Det har den nu klassiske animationsstil Batman: The Animated Series, såvel som showets vittige skrivning. I modsætning til Batman: Den animerede serie, der oprindeligt blev sendt på Fox Kids Network, er Harley Quinn absolut slået til voksne. (Det indikerer ultra-vold og lønningskanalsprog.) I betragtning af at Harley længe har været en af ​​DCs mange outré-tegn, giver det dog mening.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Afsnit 1 begynder med et grundpunkt næsten lige så berømt på dette tidspunkt som Martha Waynes spredte perler. Det er Harley, der bryder op med Jokeren en meget mere tid til held og lykke. Derefter er hun i gang, ligesom som hos rovfugle.

Samarbejde med Syfy Yderligere eksempel på DC -partnerskaber

Det faktum, at Harley Quinn -serien vedrører Syfy, er naturligvis ikke hidtil uset. DC har allerede annonceret for eksempel, at dens Doom Patrol -serie også udsendes på den kommende HBO Max -indholdsplatform. Og hver episode af Stargirl Show, der skal udsendes næste måned, udsendes på CW et dag efter dens oprindelige udsendelse på DC Universe.

På pressetidspunktet har Syfy planer om kun at udsende den første sæson af Harley Quinn – Sæson 2 er trods alt lige begyndt på DC Universe. Men hvis showet klarer sig særlig godt, eller en pandemisk styrker fra det århundrede, er det også sandsynligt, at de også vil hente den anden sæson. Harley Quinn begynder at blive sendt på Syfy -netværket søndag den 3. maj, kl. 23 EST. De planlægger at udsende showet i blokke ad gangen; De første fire episoder spiller den 3. maj. For hver efterfølgende uge viser de tre episoder hver søndag. Kontroller Syfys tidsplan og/eller dine lokale lister for yderligere detaljer.

Skal du tjekke Harley Quinn på Syfy? Fortæl os i kommentarerne nedenfor eller på sociale medier?

Fremhævet billede ved hjælp af DC

Leave a Reply

Your email address will not be published.