mediefrigivelse-Valiant afslører elever-scorching “Extreme Ultra-Foil” hylde-covers debut på Quantum og Woody! (2017) #1-4-Åbningssalvo for den helt nye og uforudsigelige igangværende serie fra den stigende stjerne Daniel Kibblesmith (den sene aften med Stephen Colbert) og eksplosiv kunstner Kano (Daredevil)! Fra den 20. december, spark nostalgi i Nards, da verdens værste superhelthold vender tilbage til tegneserier overalt med en dynamisk, ny (ish) coverbehandling præget og forbedret med autentiske tegneseriefolie fra 90’erne (virkelig!) Og med kunst af kunstværker af Superstar -kunstner Geoff Shaw (God Country) på tværs af seriens første 12 udgaver!
Nu trækker de nu også gardinet tilbage for at afsløre, hvordan Valiants forlagshold begyndte at komme sig og genanvende ægte, ubrugte produktionsmaterialer fra højden af ​​90’erne tegneserieoverskud! Sidste sommer sendte Valiant en lille gruppe medarbejdere til en specialiseret prægning og stemplingsfabrik uden for Montreal, Canada, hvor de opdagede en skattekiste af ubrugte komiske folier, som engang tænkte tabt til historien. Udgivet fra arkiverne for første gang i meget mere end to årtier, vil disse sjældne folier nu finde et nyt liv på de første 12 udgaver af Quantum og Woody! (2017) som ekstrem ultrafollehylde dækker, som kronisk i ovenstående produktionsfeaturette.

Tilgængelig til den konventionelle dækningspris uden minimumskøbskvalifikationer for detailhandlere, genoplev den ansigtsmeltende radditude i den æra, der glorøst fødte kvante og træagtig i tegneseriehistorie med de bedste folieomslag, der nogensinde er produceret af en større tegneserieudgiver Varianter kommer tilbage i tegneserier overalt!

Derefter: slap ikke af, de er ikke igennem her endnu … fans og samlere kan få deres jagt på med Valiants ekstreme ultra-folie-jagtvariants undergruppe! Hver måned, i traditionen for tegneserier, vil en masse meget efterspurgte oddities og fejludgaver producere en enkelt, strengt begrænset kørsel af Geoff Shaws ekstreme ultrafolie-kunstværker med en sjælden, specialiseret og yderst skøre 90’ere Folie!

Og selvfølgelig, lad os ikke glemme stykket de modstand! Valiant gør noget, det ikke kan tage tilbage med Quantum og Woody! (2017) #1: Den mest variant cover gennem tidene! Denne uhellige og eksperimentelle kombination af tegneseriehistorik er en masse bemærkede, berygtede og modbydelige dækningsgimmicks, Meget mere – på en meget begrænset, grundigt udformet variantafdækning med kunstværket af den anerkendte kunstner Clayton Henry (Archer & Armstrong)!

Alle milepæle i tegneseriehistorien har ført til dette! Stå tilbage og vær opmærksom som Quantum and Woody (2017) #1 kommer ud og svinger den 20. december – med covers af Julian Totino Tedesco (Hawkeye), Geoff Shaw (Thanos), Nick Pitarra (The Manhattan Projects), Comics Legend Neal Adams ( Green Lantern/Green Arrow) og Clayton Henry (Harbinger Wars) sammen med hver eneste gimmick, der er kendt af mennesket!

For meget mere information, se Valiant på Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram og ValiantEntainment.com.

Quantum og Woody! (2017) #1
Skrevet af Daniel Kibblesmith
Kunst af Kano
Cover A (standard) af Julian Totino Tedesco (Oct171904)
Cover B (Extreme Ultra-Foil) af Geoff Shaw (OCT171905)
Ekstrem ultrafolie-jagtvariant af Geoff Shaw (Oct171906)
Q&W Icon Variant af Neal Adams (Oct171907)
Den store variant cover gennem alle tider! Af Clayton Henry, specielle gæster og enhver gimmick, der er kendt af mand! (Okt171908)
$ 3,99 | 32 PGS. | T+ | På salg 20. december (FOC – 11/27/2017)

Quantum og Woody! (2017) #2
Skrevet af Daniel Kibblesmith
Kunst af Kano
Cover A (standard) af Julian Totino Tedesco (nov172012)
Cover B (Extreme Ultra-Foil) af Geoff Shaw (nov172013)
Ekstrem ultrafoli-jagtvariant af Geoff Shaw (nov172015)
Spørgsmål & W -ikonvariant af Mike Allred ((Nov172016)
Blank cover også tilgængeligt (nov172014)
$ 3,99 | 32 pgs. | T+| På salg 31. januar (FOC – 1/8/2018)

Quantum og Woody! (2017) #3
Skrevet af Daniel Kibblesmith
Kunst af Francis Portela
Dæk en (standard) af Julian Totino Tedesco
Cover B (ekstrem ultrafolie) af Geoff Shaw
Ekstrem ultra-folie jagtvariant af Geoff Shaw
Q & W ikonvariant af Dave Johnson
$ 3,99 | 32 pgs. | T+ | På salg 21. februar (FOC – 1/29/18)

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Se først på Valiant Entertainment’s Quantum og Woody! (2017) Udgivelse nr. 1Media – Som først afsløret på The Washington Post, er Valiant glad for at præsentere det første bogstaver i kvante og Woody! (2017) #1-Den første udgave af den helt nye og upålidelige serie fra den stigende stjerne Daniel Kibblesmith …
30. september 2017in “Comics”

Se først på Valiant Entertainment’s Quantum og Woody! (2017) #1null

Leave a Reply

Your email address will not be published.