Square Enix ‘Marvel’s Avengers fangede ikke helt, hvad fans håbede, at spillet kunne. For det første ramte oplevelsen af ​​at spille som titulære helte aldrig helt neglen på hovedet. Dernæst sætter meddelelser om konsoleklusivt karakterer en dårlig smag i fansens mund. Nu er spillet slags at halte sammen, da meget flere spillere forlader spillets online oplevelse. Det er et problem, fordi spillets holdbarhed er afhængig af en aktiv spillerbase. En af de få ting, spillet havde gået efter, var seje kostumer for figurerne. Mens dette er Marvel Cinematic Universe Heroes, vi kender fra den store skærm, blev Marvel’s Avengers MCU -kostumer lovet. Desværre vil de nu være køb i spillet snarere end priser under en fremtidig begivenhed. Her er hvad der sker i denne nyeste fejlagtige fejl for spillet.

Marvel’s Avengers MCU -kostumer koster dig 1/4 af spillets omkostninger … hver

Billedkredit: Square Enix

Paul Simon komponerede omkring “50 måder at forlade din kæreste på.” Square Enix ser ud til at riffe på denne forudsætning ved at søge “50 måder at miste din spillerbase på.” Jeg mener, det har været en hård tur til det for Marvel’s Avengers. På trods af at have arbejdet med en af ​​de mest populære IP i en generation, fløj og vakler på hvert trin. En lovende forudsætning så lidt tabt ud med sin første historie trailer. Derefter syntes en række ulåselige kostumer at give fans det, de ledte efter. Nu er spillets afrunding 8 måneder på markedet, og det føles svagere end nogensinde.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Jeg følte mig håbefuld efter den nylige Marvel’s Avengers Hawkeye afslører trailer, men de gode tider varer aldrig længe med dette spil. Fremtidig DLC ​​vil være gratis, som ikke kan ignoreres. Den nylige meddelelse om, at Marvel’s Avengers MCU -kostumer vil koste $ 14 USD, er lidt meget mere alarmerende. Medmindre de ender med at bundle kostumerne, ser det ud til, at hver enkelt MCU -hud kører næsten 1/4 udgifterne til selve spillet. Her er tinget: Du har ikke brug for kostumer. Plus, med den nylige spillerafstand, der forårsager multiplayer-problemer, er de nødt til at stole på køb i spillet for at holde dette spil værd at arbejde.

Dette spil har brug for gode nyheder for at hjælpe med at tromme op spænding. Jeg er endnu en gang bange for, at denne nylige meddelelse sandsynligvis vil holde folk væk. Det er dårligt for dem, der glæder sig over spillet og fortsætter med at spille det. Hvis du spiller Marvel’s Avengers eller har tanker om MCU -kostumerne, skal du slippe dem i kommentarerne.

Fremhævet billedkredit: Square Enix

Leave a Reply

Your email address will not be published.