, mens DC og Marvel er livsnerven i tegneserieindustrien, indie-tegneserier indsprøjter meget tiltrængt energi. Selv hvis de ikke sælger så meget som de fleste superheltbøger, værner folk stadig dem – ofte at købe dem i handler senere. Imidlertid er det at støtte månedlige indie -tegneserier afgørende for deres overlevelse, og der er mange gode, du skal læse i september. Men først tilbagevenden af ​​en af ​​den bedste nye serie på Image Comics.

Sea of ​​Stars #6

Bratty barn med supermagter i rummet. Ikke en ideel situation. (Image Comics)

Sea of ​​Stars er en fascinerende bog. Det er et gigantisk rumpos om en far, og en søn adskilt, efter at et rummonster angriber deres rumskib. Men selvom det er en sci-fi-historie i rummet, føles det som en naturhistorie. Det er mere som en “Lost At Sea” -fortælling, lige ude i kosmos. Derudover låner Stephen Green’s kunst til denne idé smukt. Grundlæggende er det en sci-fi-bog, der føles som en fantasy-bog og læser som en overlevelsesbog. Hvor fantastisk er det?

x

Forfattere: Jason Aaron og Dennis Hallum
Kunstnere: Stephen Green med Rico Renzi
Udgiver: Image Comics
Slipdatoer: 2. september
Officiel anmodning, nummer 6:

Hit Science Fiction -serien vender tilbage! Selv når rumbiler Gil og hans mistede søn Kaydn er ved at blive genforenet, forsøger Zzaztek’s onde kræfter at gribe ind. Og når Kadyn omsider løsner sine nye gudlignende kræfter, så hjælper Gud enhver i eksplosionsradius!

Department of Truth #1

Hvad med den sammensværgelse, som Barack Obama kan kontrollere vejret? (Image Comics)

Den nuværende beboer i Det Hvide Hus elsker ham nogle konspirationsteorier. De fleste af os har en forbipasserende fascination af dem, men vi indstiller dem normalt som vrøvl. Så hvad sker der, hvis vi tager fejl? Hvis de skøre sammensværgelser, vi har hørt hele vores liv, fra den flade jord til Tupac Faking hans død, var alle sandt? Det ville helt sikkert være vanvittigt, ikke? Nå, i september bør vi læse Institut for Sandhed, en ny månedlig serie fra Indie Comics Giant Image. Lad os se, hvordan nødder dette bliver.

Forfatter: James Tynion IV
Kunstner: Martin Simmonds
Udgiver: Image Comics
Udgivelsesdato: 30. september
Officiel anmodning:

Cole Turner har studeret konspirationsteorier hele sit liv, men han er ikke forberedt på, hvad der sker, når han opdager, at alle af dem er sande, fra JFK -mordet til flad jordteori og reptilian -formskifter. En organisation har dækket dem i generationer. Hvad er den dybe, mørke hemmelighed bag Department of Truth?

Bestselling -forfatter James Tynion IV (Batman, noget dræber børnene) debuterer hans første billede igangværende serie sammen med breakout -kunstneren Martin Simmonds (Dying er let)!

Vi finder dem kun, når de er døde nr. 1

Det lyder som mit kærlighedsliv. (Boom! Studios)

Vi går tilbage til rummet igen! Når det kommer til månedlige indie -serier, er Boom Studios næsten lige så store Image Comics, og i september tilbyder begge gode bøger, vi bør læse. Vi finder dem kun, når de er døde lyde bare en faneblad skørere end Sea of ​​Stars. Det føles slags som en mashup af Marvel’s Celestials, disse gigantiske rumgoder og repo! Den genetiske rockopera, hvor folk høster stoffer fra døde kroppe – alt sammen mens de sang, selvfølgelig. Uanset hvad har jeg tillid til Al Ewing for at levere noget unikt.

Forfatter: Al Ewing
Kunstner: Simone di Meo
Udgiver: Boom! Studios
Udgivelsesdato: 2. september
Officiel anmodning:

For fans af Decorum og noget dræber børnene kommer et nyt sci-fi-epos fra Al Ewing (Immortal Hulk) og Simone di Meo (Mighty Morphin Power Rangers). Kaptajn Malik og besætningen på Vihaan II høstressourcer fra de gigantiske lig af fremmede guder, der findes på kanten af ​​det menneskelige rum. Mens andre obduktionsskibe løber for at redde kødet, mineraler og metaller, der opretholder den menneskelige race, ser Malik en mulighed for endelig at bryde fri fra dette system ved at være den første til at finde en levende Gud. Men Maliks besættelse af guderne vil skubbe sit besætning i fare ved den mørkeste rækkevidde af rum og ansigt – medmindre den useriøse agent på deres spor først kan stoppe dem …

Som altid skal du huske at fortælle os, hvilke månedlige indie -tegneserier du synes, alle burde læse i september nedenfor! Vi kan kun fokusere på så mange.

(Fremhævet billede: Sea of ​​Stars #7, Image Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.