den seneste episode af Stargirl er blandt de bedste i serien indtil videre, både til forestillinger og god gammeldags superhelt sjov. For at citere Doctor Strange er de “i slutspillet nu.” Nå, bare for sæsonen, fordi vi fik nyheder om, at Stargirl fornyes til sæson 2 på CW. Vi har stadig ikke rigtig set holdet i aktion. Og som jeg personligt havde håbet fra det øjeblik, karakteren dukkede op, viser det sig, at Stargirl og Justice Society of America havde brug for Brainwave Jr.

Nu indrømmer jeg, at jeg endnu ikke har læst Stars og S.T.R.I.P.E., men det er på min DC Universe -læseliste. Så jeg er ikke sikker på, om BrainWave Jr. dukker op i den serie. Jeg er dog bekendt med BrainWave Jr. fra Infinity Inc. Comics, og han er en fantastisk karakter. Barnet til den originale hjernebølge, en skurk og superhelt gimmick pige, karakteren prøver at være en helt. På grund af sin halvt vilde forældre tvivler han imidlertid på sig selv. I Stargirl har Justice Society of America ikke rigtig følt sig som meget af et superhelthold, i det mindste ikke før Brainwave Jr. dukkede op.

Amy Smart’s Barbara Whitmore slippes endelig ind på familiens superheltdynamik. DC-baserede serier, især dem på CW, er ligeglad med hemmelige identiteter. Så fans forventede, at Barbara til sidst ville komme ind i den indre cirkel. Dynamikken ved spillet i Dugan-Whitmore House bliver interessant fremover.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Vi kommer til at komme ind i spoilere, så hvis du ser showet på CW, skal du bogmærke denne side og komme tilbage, efter at du har set det.

Justice Society of America ledes af Stargirl, men det er BrainWave Jr., der gør dem til et hold

Billede gennem Warner Bros. Television

I denne episode er Jake Austin Walker’s præstation som Henry King Jr. det, der sælger det hele. Unge Hank falder fra hinanden. Han kan ikke kontrollere sine kræfter. Hans kammerater har superknapper på gaden. Og takket være en samling af VHS -bånd, han finder i sin fars undersøgelse, lærer han, at han ikke havde nogen idé om, hvem Christopher James Baker’s Henry King virkelig er. Takket være Brainwave Sr., der vågner op med noget praktisk hukommelsestab, får vi dog se, hvordan Hank så sin far.

Vi lærer, at i denne virkelighed kom Gimmick Girl og Brainwave sammen. Hank mener, at Neil Jacksons Jordan Mahkent dræbte sin mor ved at vippe den originale Justice Society of America til deres placering. Faktisk var dette slaget, der åbnede seriepremieren på Stargirl. Vi lærer også, at Starman var Gimmick Girl’s bror, der gjorde Hank og Brec Bassinger’s Courtney Whitmore Cousins. Faktisk er et af de mest hjertevarmende øjeblikke i episoden, når Courtney, når han lærte dette, klemmer Hank. Der er meget til at spille her, følelsesmæssigt set (som vi kommer til).

Nu er der altid dem i fandom, der elsker at nitpick. og kampsekvensen mellem Dr. Ito, hans minions, Stargirl, Justice Society of America og Brainwave Jr. er den bedste i serien. Selvfølgelig kæmper disse børn på et niveau, som de sandsynligvis ikke burde være i stand til. Træning er kedelig og ikke meget filmisk, så jeg anbefaler at komme med noget kreativt head-canon om, hvordan de skulle være så gode krigere og gå videre.

Episoden slutter med den unge Hank, der vender ned ad sin far, der afslører, at han dræbte sin partner ikke Jordan. I køb for at give Stargirl og resten af ​​Justice Society of America tid til at undslippe, ofrer BrainWave Jr. sig selv.

Endelig at komme til ‘Family’ -historien i kernen i hvert superheltdrama

Billede gennem Warner Bros. Television

Familie er en central del af ethvert superheltdrama, både den fundne familie af heltene og deres faktiske familier. Mens superheltdelen af ​​historien er stor, er den indenlandske side af den også spændende. Barbara finder ud af det kosmiske personale, Justice Society, og hun beskylder Pat for at have trukket sin datter ind i det, hun ser som galskab. Hun kaster Pat ud af huset (og hendes stedsøn Mike, selvom det er hans valg). Igen ved vi, at hun kommer til at komme rundt og ikke rigtig flytte familien væk fra Blue Valley, men det er drastisk interessant at se det hele spiller ud.

Den hårdeste scene i denne del af historien er, når Trae Romanos Mike konfronterer Courtney om, hvad der foregår. Hun fortæller naturligvis ikke ham, og han tager det hårdt. Så selvom Barbara slutter sig til Team Stargirl, kan Mike muligvis forblive på ydersiden og skabe et interessant potentiale for konflikt i sæson 2.

En del af mig ønsker, at denne fortælling havde fået sin egen episode. Fordi Courtney har det som om hun har svigtet hele sin familie. Hun lader Mike ned ved at lyve for ham. Hun føler sig ansvarlig for potentielt opdeling af sin mor og Pat. Så når hun finder ud af, at Henry er hendes fætter, er hun bare så glad for at finde en “ny” familie. En anden forbindelse til hendes døde far. Eller er det?I løbet af episoden insisterer Barbara på, at Starman ikke var Courtneys far. Faktisk e -mailer hun Courtneys far, selvom det er klart, at hun ikke har talt med ham på nogen tid. Mot slutningen af ​​episoden får hun et svar. Så det ser ud til, at mysteriet med Courtneys forbindelse til Starman vil blive løst inden slutningen af ​​sæsonen.

Hvad er det næste for Stargirl, Justice Society of America og Brainwave Jr.

Billede gennem Warner Bros. Television

På trods af sin bedste indsats kæmpede Stargirl for at gøre Justice Society of America til et hold, før Brainwave Jr. kom med. Mens holdet ikke kunne lide eller regne med ham, syntes de alle meget forvirrede, da hans egen far begravede ham under tonsvis af rock. Tabet af Brainwave Jr. vil sandsynligvis bringe dem sammen, fordi det gør det klart, de indsatser, de står overfor. Som Nick Fury kendte i Avengers, har heltene i nogle tilfælde brug for noget for at “hævn.” Jeg tvivler dog på, at dette er det sidste, vi faktisk ser af Brainwave Jr.

Alligevel føles det som om det nye Justice Society endelig vendte et hjørne. Indtil nu har Stargirl været en teenage-kommende historie, der bare tilfældigvis har øjeblikke af superheltik. Forhåbentlig bruger holdet mindre tid på at krangle indbyrdes og meget mere tid på at sparke skurk røv. Kampsekvensen var virkelig vidunderlig og sjov at se på. Vi fik også en smag af Salomo Grundy, en af ​​de underligste, men mange uforglemmelige DC -skurke.

Hvad syntes du om episoden? Er du enig i, at Stargirl og Justice Society of America har det bedre med at have Brainwave Jr. på holdet, selv i kort tid? Tror du, at han kommer tilbage? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Fremhævet billede gennem Warner Bros. Television.

Leave a Reply

Your email address will not be published.