I december kan du se skuespiller, producent og certificeret hjerterob Oscar Isaac i den aktuelle tilpasning af klit (se de første optagelser her). Forhåbentlig. Men som en travl kunstner er det ikke det eneste kommende arbejde, han har. Faktisk vove han uden for filmens verden. Nej, ikke tv. Nå, ikke kun tv. Vi kan også forvente en Oscar Isaac -grafisk roman næste år. Det er dog ikke bare tegninger af Oscar Isaac.

Oscar Isaac -grafisk roman vil være hovedsår: Sparrow

Billede ved hjælp af legendariske tegneserier

På trods af Isaks Star Wars fortid eller hans ind i Spiderverse Past eller hans sensationelle vending som detektiv Fartman i Blockbuster Classic, vi alle kender og elsker, Lenny The Wonder Dog, er dette ikke en superhelthistorie. Ikke rigtig. Ifølge Legendary Comics, udgiveren, Head Wounds: Sparrow er meget mere af en overnaturlig verging på åndelig historie. Faktisk lyder det som nuancer af Konstantin, siger jeg selvsikker, efter at have set filmbilledet eller læst tegneserien. Men du beslutter det. Legendary’s egen beskrivelse siger:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Leo Guidry er en dårlig person og en endnu værre politimand. Når han lider af et psykisk hovedsår, glider hans liv på kanten ind i åndelig krigføring. I et landskab af engle, djævle og alt derimellem kan en person fuldstændig blottet for empati finde en måde at slippe af med de kræfter i mørke, der har infiltreret hans virkelighed?

Isaac skriver dog faktisk ikke historien

Den grafiske roman er påstået et samarbejde mellem Oscar Isaac og hans barndoms -venner Bob Johnson og John Alvey. Imidlertid er Isaac ikke forfatteren eller kunstneren. I stedet lister de legendariske lister Isaks engagement som at “udvikle” historien. Hvis han blot vedhæfter sit navn til projektet, så hans venner kan få meget mere juice, dog, så godt for dem.

Mens Alvey kom med historien, skabte Johnson konceptet og hentede inspiration fra en drøm, han havde, efter at han blev diagnosticeret med fase 4 ikke-Hodgkin-lymfom. I en erklæring sagde Isaac: ”Bob Johnson har et sind og en sjæl som ingen andre. Vores venskab og kreative samarbejde har spændt næsten tre årtier. Jeg kunne ikke være meget mere ekstatisk over at bringe hans specielle og entydige vision af hovedsår: Sparrow til livet med den ekstraordinære gruppe af kunstnere, vi har samlet. ”

Og når vi taler om disse kunstnere, skriver Brian Buccellato (uretfærdighed: guder blandt os) romanen. Christian Ward (Marvel’s Black Bolt) vil være kunstneren for bogen. Legendary siger, at vi kan forvente det tidligt næste år.

Fortæl os, hvad du synes om den kommende Oscar Isaac (ISH) grafiske roman. Lyder det som noget, du gerne vil læse? Kommenter nedenfor eller på vores sociale medier.

Fremhævet billede ved hjælp af Warner Bros og Legendary Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published.