Kan du huske, da George Costanza fik at vide, at svaret på hans store projekt var i sangen “Downtown” af Petula Clark? Jeg begynder at føle mig sådan med Marvel -indholdet. Stirrede det os i ansigtet hele tiden? Var forsiden af ​​West Coast Avengers nr. 1 det væsentlige hele tiden? Det var bedst der … hele tiden! Ant-Man bor allerede på vestkysten, og måske er det alt hvad du har brug for. Lad os udforske den åbenlyse skæbne for meget hold på film!

Vi ved, at karakteren af ​​Clint Barton vil fortsætte i det fremtidige Marvel -indhold, da rygtermøllen får ham til at slutte sig til sin datter i en kommende Disney+ -serie. Jeg køber dog ikke, at serien vil være meget mere interessant ved at fokusere på Kate Bishop snarere end Clint Barton. Er Clint på jagt efter en ny gruppering af helte for at fortsætte kampen, hvor Avengers slap? Gjorde hans konvertering til Ronin -personligheden Hawkeye for langt forbi indløselig? Dette er et par af de historier, jeg gerne vil have svar på, når vi bliver behandlet med noget friskt indhold.

Mange spekulanter har banket ved ankomsten af ​​et ungt Avengers -team. Kate Bishop ville passe godt ind i dette koncept, og et team af unge gør en fantastisk idé til karaktererne langsigtede udsigter. For det første føler jeg ikke, at den retning Marvel vælger. Det er meget mere sandsynligt, at de vil forsøge at udvide konceptet, der fungerer til forskellige variationer. West Coast Avengers, fantastiske søer Avengers, Supreme Avengers, Avengers 2.0 eller noget mainstream. Dette er sandsynligvis en bedre retning og vil give Marvel mulighed for at være meget mere ekspansiv end bare at vise nogle unge.

Der er også masser af hold at vælge imellem, der ville gøre Marvel Cinematic Universe (MCU) meget mere robust for fansen. Jeg har høfligt råbt for Alpha -flyvningen for at slynge sig ned fra nord. Excalibur ville være en vidunderligt offbeat gruppe af helte … og det kommende udseende af den sorte ridder i Eternals kunne være en forløber for dette hold. Thunderbolts har også været et varmt hjem blandt spekulanter. Marvel burde bare holde af og bringe X-Men eller Wonderful Four i stedet for at prøve at udfylde tomrummet med B-niveau holdtalent.

Uanset hvad er en udvidelse til MCU en god ting. Vi er nødt til at have meget flere konti, meget flere synspunkter og meget mere indsigt i handlingen og historierne, de fortæller. MCU, som vi i øjeblikket kender det, er ved at blive revolutioneret. Avengers er ikke mere. Infinity Stones er angiveligt ødelagt. Spider-Man’s identitet afsløres for verden. Disse inkluderer ikke engang konsekvenserne fra blip, snap eller anden tidsmedlem, der kunne have forårsaget ukendte ændringer, i virkeligheden, tid eller andre styrende koncepter. Detaljerne burde begynde at sive ned, når Black Widow peger os i en ny spekulatorisk retning.

Forventer du en udvidelse af Avengers eller noget nyt blod i holdets kategori? Har du en favorithelt, du gerne vil se, dukker op fra bagbrænderen? Slip dine kommentarer, og vær med på spekulationerne!

Abonner på gocollect premium i dag og tag indsamling til et andet niveau

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Hawkeye Finale -reaktion: Er [spoiler] en superhelt? Hawkeyes første (og muligvis kun) sæson er afsluttet, og showets sidste øjeblikke kunne drille udviklingen af ​​[spoiler]. Lad os dykke ned i Hawkeye -finalen. Vincent d’Onofrios kingpin ankom i fuld styrke denne uge (sammen med hans egne nyfundne supermagter uden åbenlyst grund), vi …
23. december 2021in “Comics”

Parti på vestkysten (Avengers) Vestkysten Avengers er tættere end nogensinde på landet med live-action, og det forårsager en flurry af salg for deres væsentlige problemer. Sidste år var West Coast Avengers tale om MCU. Først var der hvid vision i Wandavision. Derefter leverede Hawkeye det mest markante tip, da …
21. juni 2022in “Comics”

Den helt nye West Coast Avengers forener denne Augustmedia-udgivelse-West Coast Avengers kommer sammen igen-med et helt nyt hold! I august slutter sig til Kate Bishop, Clint Barton, America Chavez, Gwenpool, Quentin Quire og Fuse (f.eks. Johnny, Kate’s Way-in-Over-His-head kæreste) i en BR …
18. maj 2018in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.