Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Beau Smith-din gamle vest gamle fyr.

af elskede Smith

For nylig så jeg en hel del superheltfilm i en mini-binge. (Flyture såvel som layovers vil stimulere det.) Der er et mønster, jeg har bemærket, i det mindste er det et mønster for mig. Film som et par af de forskellige X-Men-film såvel som Batman vs. Superman har en tendens til at prøve såvel som at tilføje såvel som mange karakterer såvel som mange skurke såvel som mange skurke med også Meget superkraft såvel som mange helte med såvel som meget superkraft, fortsætningen fortsætter såvel som videre. Ikke meget plads til karakterudvikling, ikke meget plads til sandsynlighed. Følelsesmæssige investeringer er ikke optjent, det er taget for givet. Kontinuitet tages for givet. Jeg har læst tegneserier siden 1960’erne (X-Men) såvel som jeg ikke engang forstod, hvem der var hvem, hvornår endte de med at være en god/dårlig fyr, samt hvilke figurer der bare var forvirrede. (Værste skurk går nogensinde til apokalypse)

X-Men Apocalypse: Så sandt….

Jeg forstår, at en hel del ikke-komiske bogbesøgende tager ind såvel som at fordøje filmene til de særlige virkninger, såvel som at de ser virkelig godt ud på en større skærm, men det er ikke en langvarig ting at holde folk tilbage. Yderligere tung kontinuitet såvel som Sourpuss Story Lines i tegneserier har vist sig at være en nedsat salgsfakta. Mens jeg klager som en ægte allerførste placering hviner, er musikresultatet til disse film en enorm distraktion. Den overforstærkede, kor, der sang øreprop, er lige så godt også meget for overbrugt. Det meste af dette er kliché, der tror på, hvad jordspisning, sol, der blokerer for, skader. Mere end sandsynligt, ifølge forskere såvel som forskere, vil det være en hurtig ZAP, såvel som vi alle bliver poppet som en bums. (Cue støj fra en Twitter -meddelelse som din score.)

Batman vs Superman. Vælg en superdrevet side.

Hvis kræfterne såvel som den universelle størrelse konflikt er tændt lidt, vil vi have flere investeringer i heltenes mulige succes. Mere vil være på spil, hvis vi forstår, at han/hun ikke kan flytte planeter eller suge vandet ud af havet. Vend tilbage til hvad Siegel såvel som shuster produceret, hvor et væsen måske springer en høj bygning i en enkelt grænse, er måske bare lidt hurtigere end en hurtig kugle, såvel som måske, bare måske, kan være mere kraftfuld end et lokomotiv. Lad os håndtere fakta, den metode, den står lige nu, der er ingen metode, som Batman måske går til tå til tå med Superman, medmindre han havde en virkelig stor hunk af kryptonit såvel som evnen til at komme tæt på Superman til at bruge den. Power Superman ned!

Formål at behage. Pil såvel som hawkeye

Flash er lige så hurtig, Hawkeye såvel som miljøvenlig Arrows mål er så godt sandt, såvel som hvis Avengers udløste så meget skade på byer i en kamp, ​​ville de være i retssag for terrorisme/krigsforbrydelser…. Nå … du udfylder gebyrerne.

Jeg udgør ting til at leve. Jeg forstår, at der skal være en vis suspension af vantro, men sætte fokus på karakteren, personligheden samt opdage, hvad ordet helt virkelig betyder. En hel del flere mennesker vil blive underholdt såvel som påvirket, hvis du gør det.

Luke Cage Netflix

TV -superhelteshow med lavere budgetplan er meget bedre til dette end filmversionerne. Som en fagforening er ikke tilstrækkelig ikke stor, såvel som så meget kan bare være forfærdeligt til tider. Moderation. Vi får alle så godt fedt over de øverste særlige påvirkninger såvel som pustede kræfter. At se godt ud betyder ikke altid, at du har det godt. Du laver det, du arbejder for. Når det leveres til dig, har det mindre værdi.

At have mindre at arbejde med får dig nogle gange til at arbejde så meget hårdere af karakteren. Hvis du ikke kan slå alt på en scene af helten såvel som skurk, der banker ned på det meste af New York City, så får det dig til at fokusere på karakteren, hvad de står for, hvad de føler, såvel som nøjagtigt hvordan de interagerer med andre figurer lige så interessante.

Hvis jeg kan finde ud af dette, er det åbenlyst ikke raketvidenskab.

Okay, jeg er færdig med at rant. Dine ører er, når det igen er risikofri fra blødning. Tro på de film, din løn for at se. Tro på de tegneserier, du køber. Find ud af hvorfor.

Nyd dig selv.

Beau Smith

Den flyvende knytnæve ranch

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.