medieudgivelse – som allerførste udsat på tegneserie ressourcer, er Valiant glade for at afsløre “Beyond” – en ny bølge af banebrydende serie, der vil bringe de kritikerroste Udgiver videre mod 2019! Født fra efterspørgslen efter Harbinger Wars 2, den mest ambitiøse crossover -begivenhed, der nogensinde er forsøgt af Valiant, ud over vil afslutte slutningen af ​​2018 samt køre videre ind i det nye år med en forfriskende skifer med interessante nye historier, begge fra tilbagevendende dygtighed som Nå som stigende stjerner:
Tro: Dreamside #1 af Jody Houser & MJ Kim i september 2018
Bloodshot Rising Spirit #1 af Lonnie Nadler, Zac Thompson, & Ken Lashley i november 2018
Livewire #1 af Vita Ayala & Raúl Allén med Patricia Martín i december 2018
Incursion nr. 1 af Andy Diggle & Doug Braithwaite i februar 2019

”Jeg er begejstret såvel som begejstret over at til sidst afsløre det, vi har organiseret for den allerførste bølge af Valiant’s fremtid med Valiant Beyond,” sagde Valiant Executive Editor Joe Illidge. ”Hver af vores kommende serie er et lysende eksempel på, hvad der gør Valiant så tydelige blandt tegneserieudgivere – vores lignende til den fantastiske rollebesætning af komplekse, jordede figurer; et løfte om at fortsætte med at producere en sammenhængende verden, som enhver besøgende kan følge; Vores entusiasme for at invitere såvel som at pleje nye stemmer inden for branchen; såvel som et urokkeligt engagement i at fortælle historier af høj kvalitet, der vil udvikle sig på det fantastiske tapper fortællingslandskab. Vi er vanskelige at arbejde med at køre Valiant fremad, såvel som dette er bare begyndelsen! ”

Find samlede detaljer om alle Valiants kommende titler nedenfor:

Tro: Dreamside nr. 1
Skrevet af Jody Houser
Kunst af MJ Kim
Cover af Marguerite Sauvage

Helt nye serier! Troen går ind i en verden, der tidligere var uset!

Allerede før troen “Zephyr” fik Herbert kraften i flyvning, sluttede sig til Harbinger Renegades, såvel som steget med himlen i Los Angeles, dybt nede var hun altid en helt i hjertet. Men hvad er en helt at udføre i aftalen med en fjende, der kun findes i mareridt? Handle med dem head-on, selvfølgelig! For at beskytte drømmenes drømme om hendes holdkammerat, Animalia, bør tro vi vove sig ind i en fantastisk ny verden, som den tapper verden aldrig har set … såvel som hun vil kræve nogle hjælp fra verdens førende parapsykolog, Dr. Mirage, at gøre Det tilbage med hendes underbevidste sind stadig intakt!

I efterår skal du opdage tricks i drømmene som forfatterens ekstraordinære Jody Houser (Faith, Star Wars: Thrawn) såvel som stigende stjerne MJ Kim (Faith’s Winter Sæson Wonderland Special #1) Fortsæt eventyrene fra det højtflyvende ikon-nerdist kaldet “ En superhelt gjort rigtigt! ”

Begrænset serie | Fra og med september 2018

Bloodshot Rising Spirit #1
Skrevet af Lonnie Nadler & Zac Thompson
Kunst af Ken Lashley
Cover af Felipe Massafera

Ny kontinuerlig serie! Find den sande oprindelse af Valiants mange utrættelige helt!

Inden et våben er indsat i kamp, ​​skal det designes, raffineret, felttestet. Bloodshot var ingen undtagelse.

I de tidlige dage af de personlige væbnede styrker entreprenørjobstigende ånd var den nanit-infunderede super-soldat, der en dag endte med at være deres mange hårde såvel som vigtige besiddelse En initiativrig medarbejder, “hukommelsesvæveren” for at garantere, at han gjorde, hvad han fik at vide. Imidlertid er en hukommelse en udfordrende ting … og den fyr, blodskår, der bruges til at være, ikke slipper sin fortid så let …

Kritisk anerkendt komponering af duo Lonnie Nadler såvel som Zac Thompson (kabel) slår sig sammen med den fornemme kunstner Ken Lashley (Black Panther) for at åbne en dør, når den er lukket, samt udsætte løsningen for bekymring for, at blodskudte selv aldrig ville tro at spørge!

Løbende serie | Fra november 2018

Livewire #1
Skrevet af Vita Ayala
Kunst af Raúl Allén med Patricia Martín
Cover af Khary Randolph

Helt nye serier! For første gang tager Livewire centrum!

En gang forstod Amanda McKee, den teknopatiske Psiot, som Livewire, hendes formål. Hun udøvede sine maskingnemanipulerende kræfter til fordel for Harbinger Foundation … indtil de sande dybder i hendes mentors grusomhed blev afsløret. Hun bragte enhed til verdens mange formidable supermagtede væsener … indtil en kamp mellem teammedlemmer opløste gruppen for godt. Hun leverede håb såvel som hjælp til et ragtag -band med trick -våben … indtil den amerikanske regering markerede dem for døden såvel som at sætte hende ned ad en vej uden tilbagevenden. Nu, i kølvandet på den værste katastrofe, blev landets nogensinde behandlet – en, der direkte blev udløst af hendes hånd – Livewire skulle vælge selv, hvilken type helt hun vil være … hvis hun overhovedet vil være en.

Fra den stigende stjerne Vita Ayala (Supergirl) såvel som forbløffende kunstnere Raúl Allén såvel som Patricia Martín (Secret Weapons) kommer en elektrificerende nye serie, der vil introducere den tapper verden i en ny tidsalder af mestre!

Begrænset serie | startennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.