mediefrigivelse – Picture Comics glæder sig over at afsløre den kommende 24 Panels Anthology, kurateret af New York Times Bestselling Designer Kieron Gillen (The Wicked + The Divine, Phonogram) med medreditorer Steve Thompson såvel som Rhona Martin, samt med arbejde fra et par af de mest berømte historiefortællere såvel som kunstnere i branchen. Som The Guardian rapporterede i går i en speciel scoop, vil denne velgørenhedsantologi være til gavn for de overlevende fra Grenfell Fire.
I juni 2017 dræbte Grenfell 72 mennesker i en 24-etagers tårnblok i det vestlige London. 24 paneler er en antologi -tegneserie, der understøtter de overlevendes PTSD -behov. Den 24 panelantologi består af 24 historier, hver ikke længere end 24 paneler. Halvtrukket fra ekspertskabere, der meldte sig frivilligt deres tid såvel som halvt trukket fra åbne indsendelser, handler 24 paneler om samfund, håb såvel som (mest af alt) stigende så mange penge som muligt.

”Disse værker er magtfulde dog ikke saccharine… det er en antologi til støtte for et traumatiseret samfund, så der er en grænse for nøjagtigt, hvor mørkt du vil gå,” sagde Gillen i et interview om 24 paneler med Guardian. ”Det kan ikke være udløsende. Det har en stil med, hvad traumer gør, nøjagtigt hvordan det overleves, nøjagtigt hvordan kvarter fungerer såvel som normalt håb. Der er historier, der er intenst bevæger sig, men alligevel er de intenst livsbekræftende. Det er lige så anderledes som London selv. ”

Al Ewing, Alan Moore, Alex de Campi, Antony Johnston, Caspar Wijngaard, Dan Watters, Dilraj Mann, Doug Braithwaite, Gavin Mitchell, Laurie Penny, Leigh Alexander, Lizz Lunney, Melinda Gebbie, Paul Cornell, Rachael Smith, Ram V, Robin Hoelzemann, Rosy Higgins, Sara Kenney, Sarah Gordon, Ted Brandt, Tom Humberstone, Tula Lotay samt meget mere vil bidrage til 24 paneler.

Thompson tilføjede: ”Jeg håndterede dette job, da jeg havde set før kraften i at bede skabere om at finde sammen såvel som at give deres tid til at hjælpe mennesker. Jeg har set det sidestilles med penge, der kan gøre en ægte forskel for dem, der oplever traumer såvel som ønskede 24 paneler til at gøre alt det, mens de handler om kvarteret såvel som håber meget første såvel som først og fremmest. Kieron var den allerførste person, vi talte med fra en lang liste over potentielle mennesker til at gå i spidsen for jobbet, såvel som han accepterede ideelt væk, som viser, at han anerkendte, at dette job var afgørende såvel som måske øge spiritus ud over meget tiltrængte midler. ”

Martin delte nøjagtigt, hvor afgørende bog det er at se 24 paneler komme til udførelse. ”Mine egne oplevelser med PTSD førte til, at jeg ville hjælpe dem, der selv oplever traumer. Selvom jeg ikke kan foregive at forstå alles personlige oplevelser, deles en beklagelig typisk bånd. Jeg kan se, at der er behov for hjælp såvel som hvor det vil gøre en forskel. Jeg ønskede at lave denne bog, da jeg forstår, at pengene øges, vil blive brugt af fagfolk, der deler mit krav om at se hjælp såvel som færdigheder, der er rettet for at maksimere påvirkningen. Jeg vil gerne takke begge mine medreditorer for at hjælpe mig med at realisere 24 paneler såvel som at gøre det til den fremragende komiske antologi, det er! ”

24 paneler (Diamond Code SEP180079, ISBN: 978-1-5343-1126-8) vil blive tilbudt i tegneseriebutikker onsdag den 21. november. Det endelige købsafbrydelse til tegneseriehandlere er mandag den 8. oktober.

Det vil blive tilbudt i boghandlere tirsdag den 27. november såvel som kan forudbestilles hos Amazon, Barnes & Noble, Books-A-Million, Indiebound samt Indigo.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

IDW annoncerer Reuben Award såvel som Ringo Award NominationSIDW Publishing er blevet hædret med fem Reuben Award samt Ten Ringo Award -nomineringer. Pressemeddelelsen følger: Media Release – I en uges tid med Thrilling Market Awards News blev IDW hædret med femten integrerede nomineringer til National Cartoonists Society’s Reuben Division Awards samt Mike Wieringo Comic Book Industry …
26. august 2021in “Comiclist”

Jacoby Salcedo til at bringe serier med variant covers HomeImage Comics New Series House fungerer en række variantomslag af Jacoby Salcedo. Pressemeddelelsen følger: Media Release – Det kommende seriehus af forfatter Julio Anta (Frontera) såvel som kunstneren Anna Wieszczyk vil prale af en speciel, samlerobjekter af variantcovere med kunstværker af den hyldede Jacoby …
20. februar 2021in “Comiclist”

Clover Press sender Horror Anthology Diablo hjem til Kickstarterdiablo Home fungerer en helt ny tegneserie fra Grady Hendrix såvel som helt nye prosahistorier af Nancy Holder, Erik Burnham & More. Pressemeddelelsen følger: Media Release-Diablo Home er en helt ny, horrorantologi, der indeholder skræmmende historier om forfærdelige mennesker, som alle er meget mere end klar til at dele …
8. februar 2022in “Cominull

Leave a Reply

Your email address will not be published.