Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Elektra af Greg Rucka Ultimate Collection

Af Robert Greenberger

Daredevil var ganske moribund som en funktion, da Roger McKenzie komponerede den, indtil han var parret med kunstneren Frank Miller, der åndede frisklivet ind i serien. Kort sagt erstattede Miller McKenzie som forfatteren og løb med karakteren og tjekkede den mørke underbukken af ​​det kriminelle liv på Manhattan. Bogen havde ikke været så stor i aldre, men den viste sig at være intet, men en opvarmning af, hvad der skulle komme.

I 1981 opstod den sandsynligvis fineste karakterindførelse af tiåret, da Elektra Natchios dukkede op for at dræbe Hornhead kun for at erkende, at han virkelig var hendes college -elsker, Matt Murdock. Pludselig blev hun konflikt såvel som du ved, når du tøver, kan du dø. Hendes interaktion med Daredevil førte til hendes uforudsete såvel som grusomme død i hænderne på Bullseye.

Heldigvis blev hun bedre.

Havde det været håndteret af andre end hendes skaber, ville fans have afvist den indbundne grafiske bog Elektra lever igen, men vi var alle glade for at have hende tilbage. Siden da har hun været en fremtrædende karakter, der har vist sig lige her såvel som der, heldigvis aldrig snarere at blive overeksponeret såvel som at bevare noget mystik.

Et af de tidlige træk, som præsidentudgifterne Jemas lavede, da han dukkede op på Marvel, var at miljøvenlig lys en Elektra kontinuerlig serie, først skrevet af Brian Michael Bendis, men med problem nr. 7, anerkendte kriminel kriminel fornærmelsesforfatter Greg Rucka vist op fra DC såvel som komponeret funktionen med problem nr. 22. Nu, for første gang siden 2003, indsamles disse historier i den passende navngivne Elektra af Greg Rucka Ultimate Collection, en mammut softcover, der har Elektra #7-22 plus den engangshistorie fra Marvel Knights Double Shot #3.

På det tidspunkt blev der udbetalt mere interesse til den spændende coverskunst af Greg Horn, der omdefinerede fattige kvindes kunst for tiden end indholdet. Ved gennemgang af historierne gjorde tegneserien ikke morderen til en wuss eller en do-gooder. I stedet undersøgte det under Rucka konsekvenserne af hendes handlinger. Elektra kørte højt på adrenalinpumpe med sine årer og elskede volden.

De allerførste par historier lettede Rucka ind i Elektra-verdenen med en flerparter, hvor en dame ved navn Katamides når ud til årvågenhed og spurgte hende hjælp mod de fire fyr, der voldtog hende. Når de er afrundet, bedømmer Elektra dog damen ved at nægte at hjælpe hendes præcise vidunderlige hævn.

Elektra, nu en voldsjunkie, er på udkig efter at score sin næste reparation, når hun bliver jaget ned såvel som fanget af den mystiske Mr. Locke. Vi opdager, at hans kæreste døde, en uskyldig, under en af ​​Elektras tidligere sager. Til det skal hun opleve, så godt han opgiver hende i Mojave -ørkenen for at dø. Da hun kæmper for at klare det gennem den varme såvel som dehydrering, lærte vi, at Locke bare var en del af en koalition af ofre, der ønskede at være en del af hendes lidelse.

Naturligvis overlevede hun prøvelsen, men anerkender kravet om at omskolere sig selv og justere sin metode for maksimal påvirkning. Da hun studerer under en fyr ved navn Drake, kommer hånden på udkig efter hende og ønsker hende tilbage. Resten af ​​den 384-siders samling er fokuseret på Elektra, hånden, Drake, samt en fyr, der virkelig plejer kvinden.

Det meste af kunsten fra den kontinuerlige serie blev henrettet af Carlo Pagulayan, stavet af Joe Bennett, så den har en ægte verdensgris til det. Mens dette kapitel i hendes liv normalt er glanset over, er der en grund til, at Marvel Encyclopedia inkluderer det i deres liste over nøglehistorier såvel som nu kan du opdage selv.

Køb

Elektra af Greg Rucka Ultimate Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published.