Dette indlæg er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner,
Westfield Retail Store News

Joe Benitez ‘Lady Mechanika #4

Efter at have ikke frigivet et nyt problem på over et år, har vi endelig nogle nyheder om Joe Benitez ‘Lady Mechanika. Grundlæggende opdeler han fra Aspen Comics og tager enten den populære titel til en anden udgiver eller går den selvudgivende rute senere i 2013. Vi fortæller dig, hvornår vi hører mere!

Den produktive forfatter Peter David led for nylig et slagtilfælde, mens han var på flugt i Florida i ferien. Hans partner giver fans opdateringer på sin blog og giver ideer til at hjælpe hans bedring. Vi ønsker ham godt.

Fantastisk Spider-Man #700 vil have 2. udskrivning frigivet den 1/30 med et fantastisk nyt Doc Ock-dækning af Humberto Ramos!

Selvom vi i øjeblikket har Mike Mignolas Hellboy i Hell Book, der kommer ud, vil vi snart have den nye Hellboy: Midnight Circus Hardcover Graphic Roman mod slutningen af ​​året med kunst af Duncan Fegredo!

Vi har lidt meget mere info om den nye serie Jim Starlin gør for DC, men stadig ingen officiel meddelelse!

Neil Gaiman og måske J. K. Rowling arbejder på en anden slags Doctor Who -projekt til dette års 50 -års jubilæum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette indlæg er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner,
Westfield Retail Store News

*Marvel har annonceret, at Rick Remender overtager skrivningen af ​​Secret Avengers med nummer #21.1 i februar føring af Hawkeye, men hvilke menneskelige fakkel ser vi på i ovenstående promo -kunst?

*Også fra Marvel i februar 2012, The Secret Service af Mark Millar (Kick Ass) og Dave Gibbons (Watchmen)!

*Et par kommende talkshow -optrædener af note: Walking Dead’s Robert Kirkman sidder ned med damerne i udsigten, passende, mandag den 31. oktober (som skulle være surrealistisk), og Neil Gaiman er i øjeblikket planlagt til at gøre sin anden optræden på Craig Fergusons Late Late Show senere samme aften.

*Geof Darrows Shaolin Cowboy, tidligere udgivet af Wachowski Brothers ‘Burlyman Entertainment, vender tilbage til Dark Horse Comics i 2012.

*Marvel har annulleret den nuværende Alpha -flyditel kun 2 måneder efter at have annonceret, at den blev opgraderet til en løbende serie.

*John Byrne siger, at han ændrer sine fremtidige planer for sine kommende næste mænds efterspørgsel på grund af den nylige sæsonfinale af Doctor Who.

*Fox -netværket udvikler en tv -serie baseret på Punisher.

*Cartoon Network debuterer endnu en Batman-serie, den CGI-animerede pas på Batman, i 2013 som en del af sin nye DC Nation-blok med den nye Green Lantern-animerede serie, Young Justice og en række nye shorts. Hvis du ikke allerede har set det, her er åbningsscenen fra den en times specialpremiere på Green Lantern, der blev udsendt fredag ​​den 11. november, kl. 18.00.

*Desværre har Mark Hamill trukket sig tilbage fra at gøre Jokerens stemme.

*Masser af snak om Mark Millar og Tony Harris ‘krigshelte, der blev gjort til en film, men har endnu ikke hørt nogen omtale af nøjagtigt, hvornår billedtegneserien mini-serien vil blive afsluttet!

*Og til sidst, i ånden af ​​Halloween, er her et billede af en hund klædt ud løgn og at-at fra imperium strejker tilbage (slags svært at fortælle fra billedet, hvordan hunden føles om det….) Og her er nogle tegneserier og Filmtema Jack O’Lanterns. (Jeg vil have Calvin One!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner,
Westfield Retail Store News

Er du en af ​​de heldige få, der har fundet fanfilmen de fremragende eventyr af Bit Batman? Hvis ikke, skal du være klar til noget helt sød, såvel som det er ikke et ord, vi bruger meget her! (Hvordan ’bout dem packers, eh?)

Mangler Dark Horse’s Star Wars: Legacy? Bekymre dig ikke! Historien fortsætter i december’s Star Wars: Tradition – War #1 (af 6) af det originale innovative team!

Selvom fremtiden for JMS ‘overtager såvel som den stærke stadig ikke er blevet direkte besvaret, kan en af ​​grundene være JMS’ helbred. Han har for nylig udsat en kontinuerlig kamp med kronisk bronkitis, der har forsinket frigivelsen af ​​Superman #703 ’til 13. oktober samt gjort #704 til et udfyldningsproblem. Det er klart, at han er foran på scripts for sit løb på spørgsmålskvinden.

For alle jer skiftende sandhedsjunkier derude, har Marvel Comics afsløret fem nye hvad hvis? One-shots for at lukke året, inklusive et historisk, dobbelt størrelse problem #200, der vil fungere 2 historier, hvad nu hvis Norman Osborn vandt belejringen af ​​Asgard? samt en Stan Lee-skrevet historie, der gennemgår den traditionelle “Galactus-trilogi” af Amazing Four #48-50.

Battlestar Galactica -stjerne Edward James Almos har planer om at besøge sin karakter i en kommende grafisk roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.