The Fantastic Four vedrører muligvis ikke MCU når som helst snart, men Marvels første familie har domineret dette års Silver Age Comics -salg. Lad os se på disse sølvalderbestsælgere.

Det er måske ikke slutningen af ​​2019 endnu, men det er ikke for tidligt at se på de bedste sælgere. Nedenfor er de fem bedst sælgende sølvalder-tegneserier baseret på salgsvolumen. De data, jeg brugte til dette, er baseret på klassificerede CGC -tegneserier. Ved siden af ​​hver tegneserie er det samlede antal salg fra den 17. november, der inkluderer alle kvaliteter fra de universelle ned til de restaurerede og ufuldstændige kvaliteter.

Brug for din andel af Golden Age -bestsellere? Tjek 2019’s topsælgere (indtil videre): Golden Age.

1. Fantastisk fire #48 (587)

Da det vedrørte antallet af salg, holdt ingen anden sølvalder -tegneserie et lys til FF #48, hvilket er et vidnesbyrd om den voksende popularitet af sølvsurferen.

Han var den varme råvare i sølvalderen i år. Med Disney, der købte Fox Properties, var rygtet i brand med Surfer News. Måned efter måned spurgte samlere og investorer både kopier af Surfer og Galactus ‘første optræden, hvilket øger både salgsvolumen og fair markedsværdier.

2. Fantastisk fire #52 (435)

At trække ind på et fjernt sekund er den første optræden af ​​en virkelig banebrydende karakter, Black Panther. Efter succes med hans første solo -film er det ikke underligt, at dette problem blev mere og mere populært. Med efterfølgeren i horisonten får dette spørgsmål kun meget mere fordel hos samlere og investorer. Det andet talepunkt med FF #52 er, at det også indeholder den første optræden af ​​den negative zone, som vil blive meget mere afgørende i fremtidige MCU -film.

3. Iron Man #1 (402)

Borte, men ikke glemt, MCU Iron Man mødte sin død i løbet af slutspil. Naturligvis føjede det kun til hans popularitet, især når det vedrørte Iron Man’s Silver Age -optræden. Ledende pakken er debutudgaven af ​​hans første selvtitulerede serie, Iron Man #1. Med hensyn til investering har dette spørgsmål sandsynligvis nået sin højde, medmindre han er genopstået i MCU.

4. Marvel Super-Heroes #13 (401)

Der er blevet sagt meget om de faldende fair markedsværdier for disse Silver Age Carol Danvers -optrædener. Frem til premieren på Captain Marvel-filmen var der ingen tegneserie varmere end Marvel Super-Heroes #13, men i de følgende måneder er den afkølet dramatisk. Salgstallene er dog stadig meget stærke for hendes første optræden, og det sidder i øjeblikket let inden for top-fem bedst sælgere i 2019.

5. Fantastisk fire #49 (397)

FF #49 kom til sin egen i 2019. Selvom det stadig betragtes som trøstprisen for samlere, der ikke har råd til de høje priser på FF #48, er denne tegneserie steget op til større afgørende status. Det andet emne for at afslutte Galactus -trilogien, Fantastic Four #50, følger hurtigt med sine egne FMV’er. Selv Surfer’s første solo -titel er klar lige uden for top fem, som er endnu et tegn på Sentinel of Spaceways’popularity.

Og resten

Afslutning af top-10 af de bedst sælgende sølvalder-tegneserier er:

6. Silver Surfer #1 (356)

7. Fantastisk Spider-Man #50 (344)

8. Daredevil #1 (304)

9. Avengers #1 (303)

10. Sub-mariner nr. 1 (298)

GoCollect er tegneserieprisen for nr. 1 til sporing af salgsdata for alle klassificerede tegneserier i realtid. Fair markedsværdier er nu lige ved hånden. Tjek alle funktionerne på www.gocollect.com

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Bound Comics Market Update: Priser Trend til FN 6.0Demand har øget væsentligt på bundne tegneserier, så gocollect -læsere har brug for en markedsopdatering. I min tredelte serie dækkede jeg Golden Age-grænser, sølvaldergrænser og bundne læsere. Disse artikler illustrerede den historiske overkommelige priser for bundne tegneserier. Denne politik ansøgte om den mest pragtfulde volumener, såsom handlinger …
7. april 2021in “Comics”

Silver Age Bound Comics: Grails, der er forklædt som biblioteksbøger “med stor magt kommer godt …” Nå, du ved … Fantastisk fantasy #15. Udover at være en tegneserie, ville alle elske at have i deres samling, det stiger over alle andre sølvalder -tegneserier. Den første optræden af ​​Spider-Man er vartegn for alle vartegn fra æraen. Så du tror måske, at jeg …
1. februar 2021in “Comic Collecting 101”

Sølvaldersub-mariner Salesthe-rygter har sat Marvel’s ældste karakters afgørende problemer i brand, og hans sølvalder-øjeblikke viser sig at være de mest populære blandt samlere. Her er tre sølvalder-under-marinerbøger, som du skal se på. Namor, MCU ringer, som jeg påpegede i Golden Age Namor …
23. juni 2021in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.