DC Comics har annonceret, at den seneste DC meget Hero Girls Graphic Roman vil være Amy Wolframs DC Meget Hero Girls: på Metropolis High.
Pressemeddelelsen følger:

Media Release – DC annoncerede i dag, at udgiveren fortsætter sin kritikerroste DC Meget Hero Girls (DCSHG) grafiske romanserie med nye historier fortalt af animations- og tegneserieskribent Amy Wolfram. Wolframs grafiske romaner vil fortælle originale historier med Batgirl, Wonder Woman, Supergirl og adskillige meget mere populære DC -figurer, der er sat i det samme univers som den nye DC Meget Hero Girls Animated Series oprettet af Lauren Faust, der vil blive udsendt søndage kl. ET/PT på Cartoon Network begyndende 17. marts 2019.

Wolfram er bedst kendt for sit arbejde med sådanne fan-favorit animerede shows, som Teen Titans Go!, Og mange har for nylig bidraget med flere episoder til de animerede shorts fra DCSHG.

”Jeg er meget begejstret over at arbejde på DC meget helten piger,” sagde Wolfram. ”Ikke kun får vi se disse berømte superhelte i aktion, når de beskytter Metropolis, vi får også kigge bag maskerne og kapperne for at se deres hemmelige identitet, når de håndterer en endnu større udfordring – at være en teenager i gymnasiet!”

Tiltrædelse af Wolfram til den første rate er mangeårige DCSHG -kunstner Yancey Labat.

”Jeg er så begejstret for at arbejde med Amy om denne nye serie,” forklarede Labat. ”Det nye look er sjovt at tegne. Karaktererne er meget udtryksfulde og over-the-top, og jeg elsker zaniness og løshed af designene. ”

Den første bog, DC Meget Hero Girls: Hos Metropolis High, følger Batgirl, Wonder Woman, Supergirl, Green Lantern, Bumblebee og Zatanna, når de prøver at afbalancere deres superheltansvar med deres fritidsaktiviteter.

DCSHG -grafiske romaner vil blive offentliggjort under DC’s nye mellemklasse -aftryk, DC Zoom. For komplette detaljer om det kommende på Metropolis High Graphic Roman, se nedenfor:

DC Meget Hero Girls: I Metropolis High

En ny æra med DC meget heltepiger begynder i den kommende originale grafiske roman DC Meget Hero Girls: At Metropolis High! Når Batgirl, Wonder Woman, Supergirl, Green Lantern, Bumblebee og Zatanna kontinuerligt er sent til klassen på grund af deres kriminalitetsbekæmpelse, bliver de bedt om at finde en efter-skoleklub i en hel uge eller ellers suspenderes. Men at finde en klub er ikke så let, som den ser ud, og når pigerne fortsat finder sig selv sparket ud af klubberne, skal de tænke uden for kassen og gå ud af deres komfortzoner for at undgå suspension. Lige når de troede, at balancere skole med hemmelige identiteter og superhelt havde nok udfordringer.

Skrevet af Amy Wolfram og illustreret af Yancey Labat
På salg: 10/9/19 i tegneseriebutikker; 10/15/2019 Overalt bøger sælges
MSRP: $ 9,99 US/$ 13,50 dåse

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Efterår 2019 DC Zoom og DC Ink -titler og datoer, der blev annonceret flere detaljer, er blevet frigivet om kommende DC Zoom og DC Ink -titler. Pressemeddelelsen følger: Media Release – DC annoncerede i dag nye detaljer omkring dens unge læseraftryk – DC Zoom og DC Ink – og afslørede først ser på …
15. marts 2019in “Comics”

DC Comics annoncerer 2020-2021 Young Reader LineUpDC annoncerede en liste over kommende udgivelser fra sin bog for Young Readers-programmet på American Library Association’s (ALA) årlige konvention i Washington D.C .. Pressemeddelelsen følger: Media Release-Under dagens bog Buzz Panel Panel Panel På am …
22. juni 2019in “Comics”

Joe Shuster Comics for Kids Award nominerede annonceredeMedia-udgivelse-Comics for Kids Award / Prix de Bandes Dessinées Pour Enfants genkender skabere, der har produceret værker, der fanger opmærksomheden og fascinationen af ​​unge læsere, og hjælper med at skabe en lidenskab for livslang læsning . Værker, der overvejes til denne pris, er tegneserier og grafiske romaner …
3. juli 2009in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.