Selvom jeg hverken er en katteejer eller en spiller, nød jeg det allerførste bind i denne serie af Wataru Nadatami, siden den metode, den brugte sproget i et tidsfordriv til at tale om en anden.

Cat + Gamer Volume 2 er flyttet væk fra denne forudsætning noget for at præsentere flere generiske eksempler på nøjagtigt, hvordan livet fungerer med en kæledyrskat. Besøgende, der nyder at se yndig dyr, vil stadig nyde disse historier, da Musubi drages for at være for sød.

Min foretrukne var det allerførste kapitel, hvor en kollega er fast besluttet på at finde ud af, hvem der i virksomheden er bag den sociale netværkskonto med de yndig kattefotos – såvel som Riko er forstenet ved begrebet nogen, der forstår det er hende (selvom jeg Har ikke noget koncept, hvorfor det ville være et problem). Kollegaen foretager alle typer fradrag fra billedbaggrundene og får de fleste af dem forkert. Denne detektiv er sværere end den ser ud!

Jeg ville have ønsket, at det havde været mere en historie, men de fleste af kapitlerne er mere standalone end det. Andre lige her inkluderer at købe et iPad -spil til kitty, katten, der bliver skør til en godbid og derefter gør et rod i huset. Vi tilfredsstiller ligeledes nye karakterer, da der er en tur til fra Rikos søskende såvel som Riko går til butiksejerens hjem for at tilfredsstille hendes kæledyr. Fordelstrimler efter hvert kapitel tilstedeværende øjeblikke fra den forrige historie fra kattens perspektiv.

Det er en fluffy læst, grunden til ordspil. Jeg er ikke sikker på, at jeg vil kræve at købe fremtidige bind, men det er en fantastisk smule eskapisme.

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

Cat + Gamer bind 1 Denne fredelige manga er ekstremt relatabel. Riko Kozakura er næsten 30, en vanskelig arbejdstager, der får sine opgaver udført, så hun kan forlade kontoret dagligt ved strejken kl. 17. Hun bruger al sin fritid på at spille videospil og behandler sig selv for kostbar mad, mens hun afslutter …

Cherry Magic! Tredive års jomfruelighed kan gøre dig til en guide?! Bind 1i blev kilet af ideen om kirsebærmagi! Tredive års jomfruelighed kan gøre dig til en guide?! Da et kollega Comic Club -medlem (hej, Rachel!) fortalte os om det. Grundlæggende bliver kontorarbejder Adachi 30 såvel som er stadig en jomfru, så han får den magiske kapacitet til at tjekke …

En fyr såvel som hans katte bind 5A fyr såvel som hans katte bind 5 var meget mere bemærkelsesværdig end forventet – eller måske ønsket. Jeg som denne serie af Umi Sakurai, siden jeg så en ensom ældre fyr såvel som en overset kattedyr, der opdagede hinanden, var trøstende såvel som hyggelig. Mens dette bind er i overensstemmelse med stilen med …

Leave a Reply

Your email address will not be published.