Media Release-Prisvindende udgiver Archaia Entertainment annoncerede det kreative team bag Hawken, den originale grafiske roman Prequel til klæbende Games ‘kommende gratis-til-spil, mech, førstepersonsskytter (FPS) fra indie -spiludgiver Meteor Entertainment.
Hawken er historien om en menneskelig koloniseret planet, der er blevet industrialiseret til sammenbruddet. Denne smuldrende verden sætter scenen for en løbende jagt efter vitale ressourcer og en brutal kamp om overlevelse. Skrevet af Jeremy Barlow (Mass Effect: Homeworlds, Star Wars), vil den episke fortælling spænde over tre årtier og fange nøglemomenter i den ambitiøse stigning og det tragiske fald i denne post-apokalyptiske verden og de centrale få, der bestemte dens skæbne.

Hvert vigtigt øjeblik i historien vil blive præsenteret af en ny kunstner, hvis unikke stil og humør passer til tonen for udfoldelsesbegivenhederne. Antologien kan prale Blod), Bagus Hutomo (splint, heavy metal), Christopher Moeller (jernimperier, JLA: liga af en), Moritat (elefantmen, transmetropolitan), Alex Sanchez (Star Wars: Den gamle republik, JSA Classified), Brian Thies (vinter Soldat, Dark Tower), Greg Tocchini (sidste dage af amerikansk kriminalitet, X-Force) og Francisco Ruiz Velasco (Inhumans, konceptuel kunstner på Hellboy 2, The Hobbit og Pacific Rim).

Den grafiske roman frigives i marts 2013 efter spillets debut den 12-12-12. Bortset fra at tjene som spillets narrative modstykke, vil bogen tilbyde en veritabel Survivors Guide for Gamers-karakterprofiler, våbenstatistikker og skemaer, kort, ordlister, strategier og nøgler til at låse op for specielle bonusser og funktion i spillet. Den samlede læseoplevelse er designet til ikke kun at byde fans velkommen ind i Hawken -universet, men udstyre dem med eksklusive tip og værktøjer, der også beriger deres samlede glæde af spillet.

Tilsyn med oprettelsen af ​​den grafiske roman er DJ2 Entertainment og Eisner Award-nomineret forfatter/kunstner og medstifter af Adhesive Games, Khang Le (Flight Vol. 2). ”Vi har haft en eksplosion, der ekstrapolerer kernefiktionen som forestillet af den kreative direktør Khang Le og hans team på Adhesive, og ville sikre, at det udvidede univers, vi udviklede sammen med Archaia, var lige så fængslende og provokerende som selve spillet,” sagde Dan Jevons , DJ2 co-CEO.

DJ2 indbragte Joe Lefavi fra Quixotic Transmedia for at udvikle en forlagsstrategi for Hawken, hvis lidenskab for materialet og troværdigheden som brandbygger i forlagsrummet gjorde ham til det åbenlyse valg. Quixotic forseglede senere aftalen med hyppige samarbejdspartner Archaia Black Label, en afdeling af Archaia designet til at hjælpe underholdningsmærker med at starte og udvide til udgivelse. Lefavi vil fungere som Archaias transmedia -producent og udøvende redaktør i bogen sammen med Archaias egen udgiver, Mike Kennedy. ”Det er sjældent at se et spilmærke tage historie så alvorligt fra første dag,” sagde Kennedy, der tilbragte 18 år som producent i videospilsbranchen. ”Derfor trak vi stopperne ud og sammensatte et sådant fænomenalt kreativt team. Hawken har skabt en utrolig verden, og vi agter at gøre det retfærdigt. ”

Archaia var vært for et panel på Chicago Comic and Entertainment Expo (C2E2) i Chicago, IL fredag ​​den 13. april og debuterede en eksklusiv forhåndsvisning af spillet og grafisk roman. Archaia planlægger også at distribuere fire Hawken-plakater med begrænset udgave under nøglekonventioner i hele 2012. Hver plakat har original kunst fra Khang Le, og spiller sammen en unik rolle i spillets lukkede beta-udgivelse i oktober 2012. Den første af fire plakater havde premiere på C2E2.

Om Archaia
Archaia er en multi-prisvindende grafisk romanudgiver med mere end 70 anerkendte udgivelsesmærker, herunder indenlandske og internationale hits som musevagt, tilbagevenden af ​​dappermændene, Gunnerkrigg Court, Awakening, The Killer, Days Missing, Tumor, Syndrome, Artesia , Ingeniøren og en hel linje af Jim Henson Company grafiske romaner. Archaia har opbygget et uovertruffen ry for at producere meningsfuldt indhold, der evigt forvandler sind og bygger en af ​​branchens mest visuelt fantastiske og eklektiske skifer af grafiske romaner. Archaia blev udnævnt til grafisk romanudgiver i året ifølge Ain’t It Amazing News, Graphic Policy og Comic Relates og blev hædret med ni 2011 EISNER Awards -nomineringer og to priser for bedste grafiske album og bedste antologi. Archaia har også med succes fremkommet som en produktiv historiefortæller i alle facetter af underholdningsindustrien, der udvider deres populære mærker til film, tv, spil og brandede digitale medier. www.archaia.com

Om Meteor Entertainment
Meteor Entertainment er en nyoprettet videospiludgiver i Seattle, Washington. samlet af klæbemiddel til supponull

Leave a Reply

Your email address will not be published.