Det er en polariserende tvist, der er så gammel som klassificeringsvirksomheden (som ikke er så gammel): Skal du få dine tegneserier klassificeret? Her er de grundlæggende elementer i klassificering for at hjælpe dig med at skrive en mening.

Der er to store forretninger, som CRADE COMICS: Licenseret Garanty Business (CGC) såvel som Comic Book Accreditation Service (CBCS). Vi gemmer den, der er en-er-better-tvist for et opfølgende indlæg.

Falder af eller sender ud?

Her er præcis, hvordan det fungerer. Du kan enten sende dine tegneserier til klassificeringsvirksomheden eller overlevere dem personligt på en konvention, som jeg kan lide, da det sparer på forsendelsestid såvel som omkostninger. Bestemt, tegneserier går tabt, men jeg har altid haft held og lykke, når det vedrører at få mine problemer tilbage. (Ja, jeg indrømmer, at jeg har problemer.) Når på CGC- eller CBCS -hovedkvarteret, inspiceres tegneserierne meget omhyggeligt af ekspertklasser, der derefter bemærker enhver form for såvel som alle defekter. Afhængigt af antallet såvel som sværhedsgraden af ufuldkommenheder, tilvejebringes tegneserien en karakter for at angive tilstanden for det specifikke spørgsmål. For meget mere info om karaktererne, tjekket ud af mit tidligere indlæg og indsamlede 101: Forstå dine karakterer.

Den Almægtige Grad

Når din tegneserie er blevet tildelt en karakter, indkapsles den derefter (også kaldet “Slabbed”) samt tilvejebragt en farvet etiket. Etiketterne er der som et hurtigt anbefalingspunkt for samlere at forstå, om bogen er komplet, underskrevet osv. For at hjælpe dig med at forstå relevansen af de forskellige etiketter skal du inspicere indsamling 101: etiket snyderi.

En gang i pladen er din tegneserie nu bevaret såvel som sikret fra slid, rive såvel som elementerne. Jeg har opdaget den vanskelige metode, at disse situationer ikke er uknuselige, så du vil styre dem med omhu. Til generelle formål er din tegneserie imidlertid risikofri såvel som sikker inde i sagen.

PRISEN

Jeg har haft en stor masser af tegneserier, der er klassificeret i de sidste par år, såvel som udgiften er det valgte aspekt i, om jeg får en tegneserie -pladet eller ej. Omkostningerne er relative, men for mig kan klassificeringen såvel som forsendelsesomkostninger være stejle, hvorfor jeg er selektiv over, hvilke problemer jeg sender af.

Karakteromkostningerne varierer afhængigt af problemets alder (som en generel tommelfingerpolitik, jo ældre tegneserien, desto meget dyrere er det at have klassificeret i betragtning af, at omkostningerne er lagdelt afhængigt af tegneseriens alder), hvilke tjenester du Tilføj (såsom rengøring samt presning, som ingen af dem tænkes på restaurering), klassificeringshastigheden (du kan vælge Quick Track samt have det tilbage meget hurtigere) såvel som derefter forsendelse. På det tidspunkt, du tilføjer alt det, bliver det dyre at have dine tegneserier.

Hvad skal jeg sende?

Efter min erfaring mellem forsendelsen såvel som CGC/CBCS-gebyrer har jeg aldrig haft en tegneserie, der er klassificeret til mindre end omkring $ 30- $ 40. En metode, du kan spare et par dollars, er at sende dine tegneserier i bulk. Selvfølgelig skal de alle være fra den nøjagtige samme komiske tidsalder såvel som at få nøjagtig den samme service (såsom generel klassificering eller signaturserie, eller hvis de bliver presset), eller de bliver ikke sendt sammen. I sidste ende bliver det en vanskelig proces med gode tilbud af beslutninger om at træffe, der kan køre regningen op.

Jeg sender kun afgørende problemer, såvel som jeg undersøger, om klassificeringen vil tilføje nogen form for værdi til tegneserien. F.eks Tegneserie, så jeg planlægger ikke at få det klassificeret. Dette er især afgørende, hvis du tror på at sælge i fremtiden i betragtning af at dette er en del af din overhead.

Sidste tanker

Jeg kan godt lide mine plade tegneserier.

Sagerne, især dem fra CGC, ser godt ud, såvel som jeg ønsker at beskytte enhver form for større afgørende problemer, jeg ejer. Plus, det er sjovt at vente på, at de kommer tilbage fra klassificeringsselskabet. Det er som en lille jul for mig. Jeg prøver at antage, hvilken karakter det vil blive så godt som at se nøjagtigt hvor tæt jeg er, så godt som jeg screener et par af mine favoritter.

I sidste ende er det et spørgsmål om personlig mening, såvel som alle samler det, de ønsker, samt den metode, de ønsker.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

EGS Comic Grading: En alternativ værd at inspicere outi har troet det; Du har sandsynligvis troet på det – jeg må have startet et klassificeringsfirma. Anthony Trombetta gjorde det virkelig. Ekspertklassificeringstjenester leverer et produkt med en forskel, der skal gøre alle med en rente i graderede tegneserier. Jeg havde en mulighed for at tale med …
26. juni 2022in “Comics”

CGC 101: Hvad er CGC? Hvad betyder CGC -etiketter? Hej samlere! Er du lige begyndt på din komiske samlerrejse? Måske har du lavet thnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.