Dette indlæg er arkiveret under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner

KC Carlson af Keith Wilson

En KC -kolonne af KC Carlson

Det vil være interessant at se, hvordan alle vil reagere på det nye Marvel Legacy -initiativ, der blev annonceret overalt sidste weekend. I tilfælde af at du ikke har hørt, starter Legacy med fuld gashåndtering i masser af Marvel -bøger, der er forsendelse i oktober (men bliver anmodet om, at du kan købe denne måned!).

The Mighty Thor #700

Ifølge Marvel (og jeg citerer), “Legacy vil indlede den dramatiske tilbagevenden af ​​snesevis af dets en masse elskede helte, skurke, hold og artefakter i dristige historier, der begynder det næste kapitel i Marvel Universe.” Et af de store aspekter af Legacy for langvarige læsere/fans er Marvel’s meddelelse om, at de vender tilbage til den originale ”Legacy” -nummerering. Det indikerer at give tegneserier det kumulative problemnummer, som hver serie må have haft der, der ikke var så masser af menneskeskabte genstarter for at få disse “fantastiske” første udgave-salg.

I deres pressemeddelelser har Marvel sagt: “For et grundigt kig på vores tilbagevenden til original nummerering kan fans søge råd fra Marvel’s Renumbering Chart – en nyttig og nem måde at hoppe om bord med vores arvindhold!” Jeg ved ikke, hvor dette diagram vil være vært eller trykt, og det virker som en usædvanligt ny-læser-unvenlig tilgang, men dette initiativ er fast rettet mod at få langsigtede fans tilbage.

(Rygter siger, at fans blev smarte og bare gik væk, da alle de forskellige Marvel-start blev forvirrende for dem, og de sidste par runder med genstarter endte med skuffende fald i salget snarere end de stigninger, de håbede på. Jeg elsker det, når fans bliver smarte nok til ikke bare blindt at tage det, der kastes mod dem.)

Captain America #695

Og her er en god start. Det er ikke i de aktuelle anmodninger, men det blev for nylig annonceret, at der vil være en ny (eller meget mere korrekt, fortsat) Captain America -serien med Steve Rogers af forfatter Mark Waid og kunstneren Chris Samnee. Deres løb starter med Captain America #695. Vi har set det kreative team to gange: På Daredevil i 2012 og på Black Widow i 2015. De fungerer godt sammen. Og dette vil være Waids tredje gang på cap som forfatter, begge tidligere løb forkortes ikke på grund af ham. (Jeg ved, at han vil slippe af med sindstyret cap!) Hvilken kunst, vi har set, er fantastisk, og endda bogens logo er retro!

Finjustering af genstart

I slutningen af ​​marketing går Marvel angiveligt ud af deres måde at (gen-) lancere deres nye forlagsinitiativ med et “dynamisk ny handelskjole, der signaliserer et rent spring-on-punkt for nye læsere.” (Og forhåbentlig også returnerende læsere.) Plus, masser af bøger har tre bonustilbud “Marvel Primer Pages” oprettet for at indhente nye og tilbagevendende læsere. (Håber vi ikke mister tre historiersider for dette … det er bestemt noget, som Marvel fra fortiden ville trække …)

Så hvad er der i bøgerne?

Vi har ikke set meget af noget af dette endnu (bare Marvel -forhåndsvisninger, der rammer butikker i dag), så vi bliver nødt til at tage deres ord på en masse af det ideelt nu …

Invincible Iron Man #593

Det mest interessante (og mindst fremmede) aspekt af Marvel Legacy er sandsynligvis det faktum, at ikke alle de regelmæssige igangværende Marvel -titler og karakterer vil være involveret i det (i det mindste oprindeligt). Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg har det med det (især hvis det bliver Marvel til et to-lags superheltfirma). På den anden side har det fungeret temmelig godt til DC -regenerering – hvilket giver mulighed for historier og karakterer uden for regenerering at have miniserier og andre publikationer, der er afsat til dem.

Sådan spiller den første måned af Marvel Legacy Books ud (ikke-involverede Marvel-titler, der ikke er opført):

Spirits of Vengeance #1

Uge én: til salg 4. oktober

Avengers #672

Iceman #6

Iron Fist #72

Jessica Jones #13

Royals #9

Spirits of Vengeance #1

Venom #155

X-Men: Guld nr. 13

Fantastisk Spider-Man #789

Uge to: Til salg 11. oktober

Helt nye Wolverine #25

Fantastisk Spider-Man #789

Defenders #6

Foragtelig deadpool #287

Falcon #1

Gwenpool, den forbløffende #21

Uncanny Avengers #28

X-Men: blå nr. 13

Champions #13

Uge tre: Til salg 18. oktober

Kabel #150

Champions #13

Utrolig Hulk #709

Invincible Iron Man #593

Luke Cage #166

Mighty Thor #700

Monsters Unleashed #7

Spider-Gwen #25

X-Men: Guld nr. 14

X-Men Blue #14

Uge fire: Til salg 25. oktober

Helt nye Wolverine #26

Fantastisk Spider-Man #790

Amerika #8

Black Panther #165

Foragtelig deadpool #288

Jean Gray #8

Kaptajn Marvel #125

U.S. Avengers #11

X-Men: Blå #14

Tjek nogle af disse betydelige udgivelsesnumre!

Defenders #6

Vi antager, at der tilføjes meget flere titler i de efterfølgende måneder. Det ser også ud til, at de spiller lidt hurtigt og løs om, hvad en “arv” -titel er, da forsvarere har haft en masse forskellige serier gennem årtierne og (IMHO) skal have et nummernummer, der er højere end #6. (Medmindre de vælger nits over defEnders vs. forsvarerne. Gosh, det ville være fjollet.) Jeg antager, at Falcons tidligere miniserier og one-shot heller ikke tæller.

Flere titler og karakterer vil sandsynligvis blive tilføjet til Marvel Legacy i fremtiden, når nye titler og karakterer oprettes eller genoplives. Vi ved allerede om ovennævnte Captain America-titel. Det vil være interessant, hvis nogen af ​​de andre nuværende Marvel -titler eller karakterer vil blive føjet til Legacy, efter at deres nuværende serie uundgåeligt kører deres kurs. Skal en fremtidig Hawkeye-serie, der skal føjes til Legacy, jeg ved, at det vil være sjovt at prøve at finde ud af den, der er udstedt, nummer-nummervis.

Det virker underligt, at jeg tænker hårdere på dette nye initiativ end måske Marvel er …

Jeg håber, det er velplanlagt og godt udført-fordi Marvel virkelig kunne bruge nogle gode nyheder og spænding omkring nu. Jeg er ked af at sige, at der er en masse aktuelle Marvel -serier, der bare sidder der på Racks of Westfield -butikkerne – usolgte, ulæst og ikke -elskede.

___________________________________

KC Carlson spekulerer på, hvad de mange tegneseriebutikker landsdækkende kaldte Legacy Comics, tænker på Marvel’s nye forlagsinitiativ. En Google -søgning finder en hel flok af dem. Måske får de nogle “gratis” reklame i Marvel Comics ‘mest aktuelle udgivelsesaftryk.

Westfield Comics er ikke ansvarlig for de fjollede ting, som KC siger. Især den ting, der virkelig irriterede dig. . . . Jeg talte bevidst ikke om de masser af manglende eller døde “duplikat” Marvel -figurer fra de sidste flere år. Som Bruce Banner/Hulk for eksempel. Skal forlade noget for at tale lidt ned ad vejen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.