i kølvandet på Chadwick Bosemans tidlige død, har samlere skrumpet efter den allerførste optræden af ​​Black Panther. Det stiller spørgsmålet, nøjagtigt, hvor meget kostede omkostningerne?

Sørg for kongen

Det komiske kvarter såvel som MCU -fans over hele verden er stadig i chok. Efter en personlig kamp med kræft i fire år døde Boseman den 28. august. Nyheden var en tarmpunch for hans fans, såvel som det har efterladt et hul i hjertet af MCU, der måske aldrig bliver fyldt.

Når en stjerne dør, især når denne død er uventet, udfylder eBay, at den persons memorabilia. I Bosemans tilfælde er enhver form for såvel som alle ting Black Panther pludselig varme genstande.

Øverst på fortegnelsen er Amazing Four #52, der opstår for at være den historiske debut af den allerførste afrikanske superhelt, T’Challa.

MARKEDET

Det er ingen overraskelse, at F.F. #52 er startet, så godt som det ikke er sådan, at dette var en overkommelig tegneserie, der ballonerede natten over. Det har været en af ​​de mest fremtrædende sølvalder -tegneserier i nogen tid. Lige i år har det tilbudt meget mere end 500 klassificerede tegneserier, såvel som det er kun andet til den allerførste optræden af ​​Silver Surfer såvel som Galactus i Amazing Four #48. Med det gale hast med at købe alle ting Black Panther, fordi Bosemans død, vil det sandsynligvis passere #48 for det øverste sølvalderområde ved udgangen af ​​året.

Igen var dette allerede en meget fremtrædende tegneserie. Spekulanter har opholdt sig på toppen af ​​F.F. #52 Fordi Black Panthers MCU -casting blev annonceret først. I de uger, der overholder skuespillerens bortgang, går tallene med det ordsprogede tag. Se på et par af de mest solgte kvaliteter.

Bedste sælgere

I det forløbne år har den mest fremtrædende karakter været 6,5. Passende nok har den specifikke karakter tilbudt 52 ​​gange. Masser af disse salg er tilgængelige i de sidste 90 dage, men den fair markedsværdi er især imponerende. Den tre måneders FMV ligger på $ 1.027, hvilket er $ 138 forbi sit gennemsnit i 2019. Det oppustede FMV er heller ikke langsommere. Fordi 28. august har det ikke tilbudt for mindre end $ 1K, såvel som det seneste salg var for $ 1.688.

Med omkostninger, der er spikende, er det ingen tvivl om, at spekulanter opholder sig hos midtklassen. Ved siden af ​​6.5 er den næstproment-prominente karakter 4,5. Indtil videre har det tilbudt 48 gange, fordi sidste september sidste år med en 90-dages FMV på $ 584. Den 6. september nåede karakteren en ny rekordhøj, da en kopi tilbød $ 870.

De lave karakterer fortæller historien

Når det vedrører større hemmeligheder fra 1960’erne, holder jeg øje med de lavere kvaliteter. Det er i disse “læserkopier”, at vi får vores fulde foto af en tegneserie popularitet såvel som F.F. #52 skuffer ikke. Den laveste karakter, der blev tilbudt i den sidste måned, var en 0,5, der mangler centerfoldet. Selv med den manglende side håndterede den stadig at tilbyde $ 248. Der var ligeledes i alt 1,5, der tilbød $ 315 den 28. august, før han nåede $ 335 næste dag.

FREMTIDEN

Disse oppustede omkostninger holder ikke for evigt. Til sidst vil ballonen tømme. Men hvis funktionen af ​​T’Challa omarbejdes, kan du forvente en anden pigge.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest1

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Fair Market -inflationen af ​​Black Panther #2As verden fortsætter med at sørge over Chadwick Boseman, komiske spekulanter investerer meget i den allerførste optræden af ​​Shuri. Nu er Black Panther nr. 2 i betydeligt antal. Shuri som den sorte panter? Der har altid været formodning omkring Shuri. I tegneserierne tog hun mantlen af ​​sort …
27. september 2020in “Comics”

Investering i tegneserier efter døden af ​​Chadwick Boseman The Death of Chadwick Boseman har ændret MCU’s sti såvel som ændret landskabet for investering for både samlere såvel som investorer. Disney tænker igen på MCU efter sin død så godt som du ville være smart til at tænke igen om din plan for at investere nu. Et hul i …
14. september 2020in “Comics”

Hvem er den næste Black Panther? Den 28. august 2020 var der verificerede nyheder om Chadwick Bosemans død. Han døde i en alder af 43 på grund af sin lange kamp med tyktarmskræft. Han blev diagnosticeret med tilstanden for fire år tilbage såvel som fortsatte med at håndtere sygdommen, mens han opfyldte dette ansvar som …
4. september 2020in “Comics”

Tegneserieopsamlers hjørne

Leave a Reply

Your email address will not be published.