fans af horror -tegneserier og grafiske romaner har meget at være begejstrede for i år. 2019 har været et fantastisk år for horrorfans, og et par af de mest spændende bøger kan nu købes. For at få en god idé om årets mest populære udgivelser er her et par af de allerbedste horror -tegneserier i 2019 og grafiske romaner.

Der er meget fantastisk sci-fi og fantasy horror-spil (som Sekiro: Shadows dør to gange) og 2019 horror tegneserier ud i år. Horror fans kan lide en fantastisk historie og spændte hele tiden. Derfor har 2019 været så sjovt for tegneserier og grafiske romaner. De allerbedste tegneserier i 2019 for horrorfans skubber konvolutten. Ligeledes begynder de fra at begynde at afslutte. Med så mange problemer ude på markedet er her de sovende hits i rædsel.

Bedste horror -tegneserier i 2019 og grafiske bogtemaer

En hel del fantastiske horror -tegneserier og grafiske romaner omgiver et par nøgletemaer.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Mord

Et stort hit lige nu er historier om mord. Med så mange ægte kriminalitetsserier ud nu på Netflix og andre streamingkanaler er mord populært. Som tema giver det rædsel mulighed for at tage en ekstremt menneskelig form. Ting i horror mord tegneserier og grafiske romaner føles ekstremt ægte. Mens udlændinge, dæmoner og andre overnaturlige ting føles lidt mindre troværdige.

Dæmoner

Af en eller anden grund er vampyrer og varulver ikke længere den store ting. Nu er dæmoner en fremtrædende del af horror -tegneserier. Som altid repræsenterer dæmoner noget mægtigt og ondt. Af mange grunde sender Satan og andre demoniske ting virkelig frygt hjem for læsere. Demoner bringer en stor frygt for bordet. Lad os nu komme ind på de allerbedste horror -tegneserier og grafiske romaner 2019!

Bedste 2019 Horror Comics – Sleeper Hits

Pige i bugten

Denne serie fra Dark Horse trives med at være en åbenbaring af fantastisk historiefortælling. En bedste horrorhistorie fra 2019, serien er mørk, men figurerne bringer hjertet til den grusomme fortælling. En sytten år gammel pige spiller som produktet af et mordmysterium. Mordet tager placering i 1969, da Kathy Satori bliver angrebet og kastet i bugten uden for Brooklyn. Satori antages at være død, kæmper Satori sin dødbringende omstændighed og overlever. Omkring hvert hjørne venter på en ny trussel og fare.

Det mest skræmmende ved pigen i bugten er det faktum, at hele tiden, en anden version af Kathy har levet sit liv. Doppelgänger er mistænksomt normal. Der foregår helt klart her, men hvad? Den dobbelte forekommer at være hendes morder, og historien, der overholder, er en af ​​spøgelser og rædsel. Vold er ikke det, der gør denne serie skræmmende. Rædselen kommer fra uhyggelige mennesker og forfærdelige ting, de er villige til at gøre. Med tre problemer ud nu, og tre på vej, er Girl in the Bay den skræmmende historie, du har ventet på.

Adlyd mig

Billedkredit: Dynamite Comics

Obey Me er en serie fra Dynamite Comics. Konfigurationen til 2019’s Obey Me er ekstremt enkel. To åndssamlere går for at hente en ånd fra nogen. Under eventyret ankommer de til slummen, et frygteligt brutto og besmittet sted. Det værste af det værste online i slummen. Ligeledes er slummen fulde af fare. Når de ankommer, anerkender de, at intet er typisk ved dette job.

Skyldneren, hvis ånd er på linjen, er svær at finde. hovedsageligt på grund af vikerne. Vikerne er en farlig bande for at forhindre Vanessa og Monty i at udføre deres job. To dæmoner køber sjælen, hvilket fører til mere konflikt. Nu vil flere mennesker end nogensinde have denne mands sjæl. Konflikt opstår, hvilket fører til en helvede kamp inklusive det onde versus onde.

Demonen og dens Hellhound ser ikke ud til at miste denne sjæl. Men hvorfor er de så fast besluttet på at beskytte det? Obey Me Duo kigger efter en kamp i denne serie. En forfærdelige konflikt overholder i hvert nummer. Serien er tre problemer i det nuværende løb, der fortsætter med tre mere fremover.

Alien 3

Manuskriptet til Alien 3 blev aldrig brugt. Der er en hel del film, der aldrig bliver lavet i Hollywood. Når det er sagt, er Alien en betydelig titel. Hele filmen vil være en grafisk roman, der bringer den tilbage til livet. For tiden frigives Alien 3 i enkeltproblemer, før det komplette bundt frigives. Alien 3 overholder den velkendte besætning fra serien. Alien er skræmmende og fuld af xenomorphs. Desværre stopper rædselen ikke der. De styrede miljøer på områdestationen bliver ustabile, hvilket fører til en anden katastrofe.

Hicks, Spence og de andre finder fare overalt. Xenomorph -embryoner klækkes rundt på stationen, hvilket fører til kaos. Det kan være så sent at løse problemet, men en kamp kommer helt sikkert! Det skræmmende ved Alien er Xenomorph -væsenerne. Der er en hel del hårde scener i Alien 3, ligesom filmene.

SMASHED: Junji Ito Story

SMASHED: Junji Ito Story er en historie om hjemsøgt homes og rædsel. Mareridt sker hver dag for Junji Ito, og hemmeligheden stopper aldrig. Et trick nektar er centrum for en zombie-lignende overtagelse. Alle truslerne centrerer sig omkring et hjemsøgt hus, men det er ikke fra denne verden.

Fra omslaget er rædselen i Smashed: Junji Ito -historien en skræmmende historie, som du kan se med det samme. Kunststilen er lige så skræmmende som enhver anden grafisk bog i 2019. Med en stor del af scener, der bliver hos den besøgende hele natten, er historien svær at slå. Besøgende vil kunne lide historien, kunsten og rædselen, der inkluderer smadret: Junji Ito Story.

Dyk ned i fineste horror -tegneserier i 2019 og grafiske romaner

For en skræmmende historie er disse sovende hits svære at slå. Indholdet i disse bøger er skræmmende, spændende og generel en fantastisk læsning. I en hel del metoder ændres rædsel. Flere og flere historier involverer dæmoner og mord. Disse er ingen undtagelse og gør det ekstremt godt. Uanset hvor mange horror tegneserier og grafiske romaner du læser, bliver de aldrig gamle! Føj disse til din samling så hurtigt som muligt, hvis du kan lide en god skræmme. Geek ud med disse skræmmende rædselshistorier i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.