Dette indlæg er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner

KC omgivet af tegneserier

En KC -kolonne af KC Carlson

Det er et par måneder siden jeg nævnte de store DC -tegneserier, der foregår i vores kælder. Det foregår stadig! Det viser sig, at jeg har meget flere DC -tegneserier, end jeg først troede, for i de senere år har jeg virkelig ikke været så meget opmærksom på, hvor mange nye tegneserier jeg har bragt ind i huset hver uge. Jeg er meget heldig at have nået et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere er begrænset af budgettet til kun at få et par titler hver uge, og nogle gange savner jeg at have den begrænsning.

Især siden, sandheden skal siges, har jeg ikke læst så mange af dem. Jeg har afsat det meste af min fritid til at tømme alle kasser og dokumentere, hvad der er nøjagtigt der (og selvfølgelig, hvad der ikke er og burde være der). En trist kendsgerning ved at indsamle tegneserier er, at det at tage sig tid til at opretholde samlingen ordentligt har en tendens til at tage tid, der normalt bruges på at læse og nyde dem.

Justice League of America #195, den første del af et JLA/JSA -eventyr

Hvad der gør det værre (og jeg kan kun bebrejde mig selv) er, hvordan jeg lejlighedsvis har dyppet tilbage i kasserne for at få nogle gamle favoritter til at genlæse om aftenen, hvor jeg bare ikke bare var, hvor jeg bare ikke var det. Op til at slæbe kasser med tegneserier omkring. Det forklarer boksen eller to af Justice League Comics, der nu mangler de årlige JLA/JSA-team-ups-Key DC Comics og en vigtig fave af mig, siden jeg først var i stand til at læse! Det var klart, at jeg fik i humør til at læse igen, blev fanget af det rene sjove ved det, og så glemte jeg fuldstændigt at sætte dem tilbage på det rigtige sted næste dag. Jeg ved, at de ikke er væk for evigt – jeg ved bare ikke, hvor de er nu. Jeg er temmelig sikker på, at de er et sted her nede-og jo flere kasser er jeg færdig med inventar og lægger væk på deres rigtige steder i tegneserieværelset, jo mere sandsynligt vil de dukke op til at blive genfilet, hvor de hører hjemme.

Masser af små hvide kasser … folk har spurgt mig, om vi holder bier …

KC har et par kasser at se igennem

Klar til nogle numre om nu? Der er omkring 200 korte kasser i min DC Comics Collection. Jeg estimerer, at hver korte boks har 180 tegneserier (hvilket er højt, fordi jeg er den eneste person, der overleverer mine tegneserier, så jeg ikke poser og går ombord på run-of-the-møllen). 200 kasser gange 180 individuelle tegneserier svarer til ca. 36.000 DC -tegneserier. Og dette er bare den fire-farvede floppy tegneserie tegneseriebøger.

Andre områder i huset opbevarer forskellige eksempler på forskellige DC-gentryksformater, der er sket gennem årtier: fordøjelser, paperback-samlinger, hardcovers, et næsten komplet løb af DC-arkiver, mange (men ikke alle) af de nyere skøre tykke Omnibus Volumes, en smadring af absolutte samlinger, nogle showcase -gaver (vi kalder dem telefonbøger), forskellige kassesæt, nogle slipcased hardcovers, deluxe -udgaver, DC Classic Library, uanset formatet for alle Kirby -hardcovere blev kaldt, og Giant Taschen-volumener (og endda de mindre, afskårne versioner af Taschen-materialet).

Før du hopper til konklusioner, blev ikke alle ovenstående faktisk købt. Og mange af dem, der var, blev købt med en fantastisk rabat. (Der er fordele ved at arbejde på kanten af ​​tegneserieindustrien!) Den eneste måde jeg kunne have samlet så mange på er, at mens Johanna og jeg blev ansat hos DC Comics til og fra i flere år, fik vi alt, hvad der blev offentliggjort af DC som comps, gratis. Og i modsætning til mange af vores medarbejdere, der genopholdte dem til lokale tegneserier, holdt vi-og læste-det meste af det, vi fik. Jeg tilbragte også mange år med at arbejde i tegneseriedistribution og detailhandel før og efter DC, hvor jeg normalt var i stand til at købe ting på en medarbejderrabat. Det er en af ​​tegneserieindustriens fantastiske hemmeligheder, hvordan den kører på mennesker, der er villige til at indgå kompromiser for at fodre deres hobby.

Åh, der er også flere kasser.

Og vi bruger penge på at vedligeholde samlingen. Jeg indså for nylig, at mange af mine ældste tegneserier var 20 til 30 år gamle, begyndte at gul, og limet, der holdt dem sammen, var ikke så klistret længere. Så hver uge ad gangen har jeg langsomt opgraderet kasserne (og erstattet dem, der er beskadiget i vores oversvømmelse for et par år tilbage). Plus, når jeg først kan tømme store dele af kælderen tegneserier, vil jeg snart være i stand til endelig at få nogle træpaller derinde for at flytte tegneserierne et par centimeter fra jorden – i tilfælde af at vi har en anden oversvømmelse.

____________________________________________

KC Carlson: Indsamling af ting i næsten 60 år. Synd ingen lærte mig at ikke samle så meget.

Westfield Comics er ikke ansvarlig for de dumme ting, som KC siger. Især den ting, der virkelig irriterede dig. Jeg elsker min Chuck Taylor All-Stars. Synd ingen lærte mig at ikke bære dem, når jeg bærer paller rundt. Yeowww!

Leave a Reply

Your email address will not be published.