Boom! Studios har annonceret en anden udskrivning af Firefly #2 og en tredje trykning af Firefly #3. Begge vil være tilgængelige den 13. marts.
Pressemeddelelsen følger:

Mediefrigivelse – Boom! Studios annoncerede i dag, at Firefly, der bringer det berømte verdensomspændende popkulturfænomen tilbage til tegneserier i partnerskab med det 20. århundrede Fox Consumer Products, er solgt ud af Firefly #2 Second Printing og Firefly #3 på distributørniveau, før de ankommer til tegneseriebutikker.

For at imødekomme denne overvældende efterspørgsel fra fans, Firefly #2 Tredje udskrivningsvariant med et dækning af Lee Garbett (Skyward) og Firefly #3 Second Printing -variant med et dækning af Kirbi Fagan (Star Wars: Han Solo) ankommer til butikker den 13. marts , 2019.

New York Times bedst sælgende forfatter Greg Pak (verdenskrig Hulk, Mech Cadet Yu) og kunstner Dan McDaid (dommer Dredd) sammen med seriens designer & historieekspert Joss Whedon (den visionære forfatter/instruktør bag Buffy the Vampire Slayer, Marvel’s The the the the the the Avengers og mere) fortæller den endelige historie om foreningskrigen, den intergalaktiske borgerkrig, der delte både ven og familie.

”Så ekstatisk at have Lee Garbett og Kirbi Fagans kunst på omslagene til de nye tryk, der giver Browncoats og Captain Tightpants fans overalt en passende hyldest til den kærlighed, der holder denne serie flyvning.” sagde Jeanine Schaefer, udøvende redaktør, Boom! Studios. “Kærlighed er kernen i dette ragtag -band af tyve og udstødte, der udgør besætningen af ​​Serenity, men nylige begivenheder ryster besætningerne afhænger af i Mal og Zoë, hvilket udsætter brud og hemmeligheder skjult dybt inde i deres fortid.”

Oprettet af Whedon og Set 500 år i fremtiden i kølvandet på en universel borgerkrig, centrerer Firefly på besætningen af ​​Serenity, et lille transportrum, der ikke har en planet til at ringe hjem. Kaptajn Malcolm “Mal” Reynolds, en besejret soldat, der modsatte sig forening af planeterne af den totalitære styrede alliance, vil påtage sig ethvert job – lovligt eller ej – for at forblive flydende og holde sit besætning fodret. Skub sammen af ​​nødvendighed, men at blive sammen af ​​loyalitet, disse forskellige mænd og kvinder søger eventyr og det gode liv, men står over for konstante udfordringer på den nye grænse, såsom at undgå fangst af alliancen, og undgå de farer, du finder på Fringes af universet.

Mal troede, at han kunne overskride sin fortid, men når en grundlæggende mission går galt, er han tvunget til at konfrontere den i form af Unicificators, lejesoldater, der blev deputeret til at jage krigsforbrydere. . . Og de har Mal og Zoë øverst på deres liste! Krig kan gøre skurke af selv de bedste mænd, og Mal’s søgen efter forløsning vil sætte ham i strid med sit eget besætning og tvinger ham til at træffe et valg: faste fortiden eller kæmpe for fremtiden.

Firefly #2 Tredje udskrivningsvariant og Firefly #3 Second Printing Variant er udelukkende tilgængelige i tegneserier (brug Comicshoplocator.com til at finde den nærmeste) den 13. marts 2019.

Også tilgængelig i tegneserier, Firefly: Legacy Edition Book Man indsamler tidligere udgivet Serenity Comics for første gang under et dækning i en ny værdipris format som Mal & the Crew Ride igen i disse officielle efterfølgere til den kritikerroste Firefly Television Series og Serenity Film.

Firefly er den aktuelle udgivelse fra Boom! Studios ‘eponyme aftryk, hjemsted for en gruppe i verdensklasse af licenseret tegneserie og ambitiøs original serie, herunder Joss Whedons Buffy the Vampire Slayer, Mighty Morphin Power Rangers, Planet of the Apes, Abbott, Mech Cadet Yu, Lawn Kings, og Klaus.

For fortsat nyheder om Firefly og meget mere fra Boom! Studios, følg med på www.boom-studios.com og følg @boomstudios på Twitter.

Omkring det tyvende århundrede Fox forbrugerprodukter
Det 20. århundrede Fox Consumer Products -licenser og markeder Egenskaber over hele verden på vegne af det 20. århundrede Fox Film, det 20. århundrede Fox Television og FX Networks samt tredjepartslinjer. Afdelingen er på linje med det 20. århundrede Fox Television, flagskibsstudiet, der fører industrien med at levere prisvindende og blockbuster primetime-tv-programmering og nydelsesindhold og 20. århundrede Fox Film, en af ​​verdens største producenter og distributører af film i hele verden.

Om boom! Studios
Boom! Studios blev grundlagt af Ross Richie i 2005 med det entydige fokus på at skabe tegneseriebog i verdensklasse og grafisk roman historiefortælling for alle publikum. Gennem udviklingen af ​​fire forskellige aftryk – Boom! Studios, boom! Boks, Kaboom!, Og Archaia – Boom! Har produceret prisvindende originalt arbejde, herunder Lumberjanes, The Woods, Gigantic Days, Klaus og Mouse Guard, mens han også bryder nye jord med veletablerede licenser som WWE, Mighty Morphin Power Rangers, Cartoon Network og Jim Henson Company Egenskaber . Boom! vil også bringe deres originale serie til live gennem specielle første-look-forhold til det 20. århundrede Fox til film og med 20. tv til det lillenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.