Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Elephant Princess Redhead Penguin Dog Edition

KC Carlson

Af KC Carlson

Avengers Vs. X men

Elefanten i rummet: Selvom denne er mest sandsynligt så godt enorm at ikke tale om, vil Marvel’s kommende Avengers vs. X-Men-begivenhed være tæt på bare at udskrive penge til ideernes hjem. Dog er det ligeledes en ganske stor mulighed for at være en stor tjekket ud og tænke på den dygtighed, der er foret så meget som fortæl historien. Forfattere er Brian Michael Bendis, Jason Aaron, Matt Fraktion, Jonathan Hickman, samt Ed Brubaker. (Arkitekter alle!) Kunstnere er Frank Cho, John Romita, Jr., Olivier Coipel samt Adam Kubert. Det starter i marts med et 40-siders #0-problem (orden nu!) Af Bendis, Aaron, samt CHO, der opstiller hvad som helst til 12-udstedelse af to ugentligt primærbegivenhed.

Historien drejer sig om rødhårede. Hope Summers (den allerførste mutant, der er født efter hjemmet til M/decimering samt Star of Generation Hope) såvel som Scarlet Witch (Wanda Maximoff) er de fremhævede spillere i AVX #0. Wanda har hovedsageligt været uden for kameraet siden Home of M, undtagen Avengers: The Children’s Crusade. (Kampagnen til AVX forkælet kinda afslutningen af ​​den serie, selvom Marvel sandsynligvis virkelig håbede, at det ville være blevet pakket ind før nu.) Så godt det er blevet ryktet om, at en bestemt Phoenix -styrke kan være inkluderet i den primære begivenhed, Udløsende rygter om en tredje flammehåret kvinde, der optræder-som er den ægte elefant i rummet-såvel som at afslutte rødhåret trifecta.

I betragtning af at to ud af disse tre karakterer (håb er ganske nyt, stadig) er blevet både dyrebare såvel som slået af Marvel-historiefortællere over årtier med optræden, såvel som historien vil bruge et par af disse mere tvivlsomme (nogle årtier- Gamle) fortidens historier som berøringsstener, såvel som at disse nuværende forfattere ikke blev navngivet “arkitekter” til intet “-det ser ud til, at Avengers vs. X-Men er en af ​​de historier, der muligvis også provokerer begge mursten Som buketter ud over at tage Marvel -verdenen ind i et helt nyt såvel som forskellige sted. For at det virkelig lykkes som en moderne klassiker, skal den have mindst lige så meget ægte lukning som fremadrettet momentum. ‘Sagde Nuff.

Avengers: Børnenes korstog

BTW, Avengers: The Children’s Crusade samles fuldt ud i en 248-siders indbundet udgave (med ekstramateriale), lige før AVX kommer ud. Andre nuværende serier, der naturligvis vil være praktiske at forstå på forhånd, vil være frygt for sig selv såvel som skismen, ud over ældre begivenheder som Home of M såvel som endda den originale død af Phoenix Story. (Hjemmearbejde!) Hvis intet andet, vil Avengers vs. X-Men være givende for de fans, der har været på udkig efter løsning på mangeårige spørgsmål. Får vi dem? Jeg ved ikke, men jeg stoler på, at de fleste af de fyre, der komponerer dette til i det mindste at fortælle en fremragende historie!

Avengers samler nr. 1

Flere Avengers! Hele tiden!: Som om Avengers vs. X-Men ikke var enorm nok, er der en Avengers-film i sommer! Du forstår, hvad det betyder: Flere Avengers -bøger end der er Kardashians! Meget første op er en ny månedlig titel-Avengers Assemble-af Brian Bendis såvel som Mark Bagley, der fortæller helt nye, løbende Avengers-historier, der fokuserer på de figurer, der spiller i filmen (Captain America, Iron Man, Thor, Hulk , Sort enke såvel som Hawkeye). De store skurke i denne nye serie vil være den nye Zodiac. Det er i øjeblikket arrangeret at være en kontinuerlig tegneserie, men ikke blive overrasket, hvis den pakker op (eller får en ny forfatter), når Bendis går på pension fra Avengers -bøgerne senere på året. Der er ligeledes forspillet til Marvel’s The Avengers (måske den mest trættende tegneserie-titel nogensinde), en fire-udgave-serie designet til den generelle, ikke-komiske læsningspublikum for at forklare nøjagtigt, hvordan Avengers såvel som andre mangeårige Marvel-grupper (som S.H.I.E.L.D.) fungerer virkelig. Det er angivet at være en af ​​de “officielle Marvel Cinematic World Tie-in Comics”-uanset hvad det er!

Avengers: Vejen til Avengers

I Avengers-relaterede indsamlede bøger er der Avengers: vejen til Avengers (he? Marvel’s rutinemæssige titel fyr skal være væk fra denne måned), en 256-siders samling af traditionelle historier i filmens stjernekarakterer (for det meste Iron Guy som godt som cap). Avengers: Legion of the Unliving er en 256-siders samling om dine foretrukne døde (men ikke Zombie ™) Avengers gennem deres historie. Avengers: West Coastline Avengers Assemble er en ny version af en tidligere samling med fokus på de første år af det Hawkeye-ledede West Coastline-team (med valgte andre butikker). For mere Hawkeye, se Avengers: Hawkeye – Solo, indsamling af de nylige Avengers: Solo -miniserier.

Avengers: Mythos

Avengers: Mythos indsamler de nylige Avengers Origins solo-bøger inklusive Thor, Ant-Man såvel som WASP, ScarleT Witch såvel som Quicksilver såvel som Luke Cage sammen med Mythos: Hulk såvel som Mythos: Captain America. Plus, Marvel Masterworks: Avengers bind 4 tilbydes nu i paperback -format. Endelig er der Avengers samlet: en mundtlig historie med Jordens mægtigste Avengers, der samler de åbenlyst meget reviserede tekstback-up-funktioner fra de allerførste partier eller så Avengers (2010) samt New Avengers (2010) -problemer, skrevet af Brian Bendis. Denne 176-siders samling indeholder traditionel Avengers-kunst af Jack Kirby, Don Heck, John Buscema, Neal Adams, såvel som andre, såvel som det vil omfatte aldrig før trykt kapitler af Bendis. Dette er på min must-have-liste denne måned, da jeg kan lide mundtlige historier, endda bygget fiktive. En nylig mundtlig historie om musikvideoalderen (jeg vil have min MTV!) Var en must-read for entusiaster af popkultur, såvel som denne Avengers-bog er en mulighed for at have lignende appel.

X-Men sæson en

Yderligere tre sæsoner: Marvel tilbyder tre mere originale sæson en indbundet grafiske romaner med deres største figurer i marts og overholder deres allerførste (Fantastic Four) fra sidste måned. X-Men, skrevet af Dennis Hopeless såvel som blyant af Jamie McKelvie, genfortæller historien om de originale fem mutanter (Cyclops, Marvel Woman (Jean Gray), Angel, Iceman, samt udyret), der ankommer til professor Charles Xavier’s institution for mutanter. Også fattige bliver de angrebet af Magneto såvel som broderskabet for onde mutanter! . . . Daredevil er skrevet af Antony Johnston såvel som blyant af Wellington Alves og genfortæller de tidlige dage af fyren uden frygt … såvel som åbenbart er det måske ikke det, vi husker! . . . Spider-Man, skrevet af Cullen Bunn såvel som blyant af Neil Edwards, “genfortæller den største oprindelseshistorie gennem tidene, genfortalt for en ny generation.” Alle tre bøger er 136-siders hardcover, alle tilbydes i marts, samt alle inkluderer et genoptryk af et nuværende Marvel-hit (Uncanny X-Men (2012) #1, Daredevil (2011) #1, samt hævn Spider- Henholdsvis mand nr. 1). Plus, få adgang til til en digital kopi uden ekstra gebyr.

Fantastisk Spider-Man #682

Marvel Short tager: Fantastisk Spider-Man #682 begynder “Doc Ock-historien, som du har ventet 50 år på.” Betyder det, at du skal være ældre end 50 for at værdsætte det? (Yay, en tegneserie især for mig! Fffffppppth til dig, DC!) Rediger nogen virkelig Marvel’s hype -kopi? BTW, jeg spøg bare rundt. Fantastisk Spidey er en af ​​de mest konsekvent fremragende bøger i de sidste par år – såvel som ikke får tilstrækkelig kredithistorie til det! . . . Et af Marvels mere fascinerende skiftende universer er at få sin egen kontinuerlige serie af Dave Lapham såvel som Roberto de la Torre. Age of Apocalypse #1 spinder ud af nylige historier i punkt et såvel som uhyggeligt X-Force. Ser ekstremt apokalyps-tastic ud! . . . Det allerførste kapitel i hvad der vil være den mest tvivlsomme historie fra 2012 (de sagde det, ikke mig) vil være i en forbløffende X-Men #48. Ser kontrovers-istik ud! . . . Ud over det, man virkelig håber, er ikke en ny tendens, der er en hel masse sidste problemer i Marvel’s lister denne måned. Saml dem alle!

Sjove ting af Frank Frazetta

Sjove ting af Frazetta: Det er altid hårdt for kunstnere, når de bliver stereotype til kun en tegningstil (som så ofte forekommer med dagens superheltekunstnere). Men det forekommer for alle. Angiv navnet Frank Frazetta for de fleste mennesker såvel som den allerførste ting, de vil tro på, er enten barbarere eller babes (eller barbariske babes). Det meste af hans karriere blev brugt på at illustrere brutale såvel som hårde historier eller malerier, men Frazetta havde ligeledes en “hemmelig” side i hans tidlige kreative liv. Denne verden udforskes i sjove ting af Frank Frazetta, en ny storformat-indbundet fra Yoe Books/IDW. På 256 sider får vi en betydelig prøveudtagning af sjove dyr, Hillbilly-tegneserier samt yndig gals som Teen Kathy såvel som Daisy-Mae Lookalike Clarabelle-alt uden et enkelt sværd eller loincloth! Frazetta -samarbejdspartner Ralph Bakshi (ild såvel som ICE) giver en introduktion ud over et specielt maleri af duoen som sjove dyr til omslaget. Vises som en mere fremragende indbundet samling fra IDW, redigeret såvel som designet af Craig Yoe, samt muntert anbefalet.

Outland: Den samlede samling

Penguin Power! IDWs anerkendte Bloom Region Book-serie kan have pakket ind sidste år, men der er stadig mere Berkeley Breathed Barmyness at finde i 2012. Meget først er Outland: Den samlede samling, en 320-siders indbundne genudskrivning af enhver offentliggjort udlandsstrimmel, hvoraf mange har aldrig blevet samlet. Outland var en søndags-kun strip, der løb fra 1989-1995, såvel som en tematisk efterfølger til Bloom-regionen (debuterede kun fire uger efter, at den tidligere strimmel indpakket) med mange af de nøjagtige samme rollebesætningsmedlemmer. Som en speciel bonus bliver vi behandlet med mere af den usædvanlige akademia vals – college -strimlenBreathed oprettet før Bloom County. Senere på året vil IDW pakke sin åndedræts -trifecta op med en samlet samling af sin Opus -strip. (Yay! Jeg fik en vintage yuppie opus plushie til jul!)

Fairest #1

DC Comics: Fairest er en ny Fables-spin-off med en drejende innovativ rollebesætning. Forfatterudgifter Willingham såvel som kunstnere Phil Jimenez såvel som Andy Lanning giver kunsten til den allerførste historiebue med seks udgaver. Fortalt med forskellige dele af rædsel, humor såvel som eventyr udforsker fairhistorie trickhistorikerne for Sleeping Beauty, Rapunzel, Askepott, Snow Queen, Thumbelina, Snow White, øget rød såvel som andre. Eller med andre ord, uanset hvad Walt Disney nogensinde ønskede at skjule sig for dig (sandsynligvis i hans sagnomsuste Vault!). Adam Hughes (der forstår noget om at tegne kvinder) er den rutinemæssige coverartist, der starter med et omviklet omslag til nr. 1 med hele rollebesætningen. Fremtidige historiebuer vil blive skrevet såvel som tegnet af andre topskabere, herunder Chris Roberson (Izombie) såvel som Shawn McManus (Fables) samt Lauren Beukes samt Inaki Miranda.

Batman: Død efter design

DC Short Take: Batman: Death By Style (Deluxe Edition) er en ny 112-siders indbundet Batman-grafisk bog skrevet af Chip Kidd med kunst af Dave Taylor med en historie centreret omkring design såvel som eksplosioner. Yay. Kæmpe bygninger går boom. DCs anmodningsmateriale angiver ikke, hvorfor dette kaldes en Deluxe -udgave, ud over det er i indbundet. Så advarsel tømmer, alle sammen! . . . Den meget elskede Night Force-serie genoplives denne måned som en seks-udgave miniserie af medskaber Marv Wolfman såvel som kunstneren Tom Mandrake (overtager den sene medskaber Gene Colan) med en hundreder af året- Gamle sammensværgelse, der konfronterer Baron Winters såvel som hans besætning. . . Som nævnt tidligere vil March se offentliggørelsen af ​​det endelige problem med små titaner (Sniff). Jeg er sikker på, at kunst såvel som Francos nye Superman-husholdningseventyr (i øjeblikket arrangeret at debutere i en DC 2012-tegneserie-tegneserie) ligeledes være sjov, men hvis Krypto ikke er en superhund (han er blevet erstattet i SFA Ved “fuzzy the krypto mus”), er det bare indbegrebet af stumme beslutninger fra den nuværende DC -ledelse. Hvem kan ikke lide hunde? DC Comics gør det ikke! Det er næsten ikke-amerikansk!

Showcase Presents: All-Star Squadron

DC Collections: DC tilbyder en ægte blandet pose med gentryk denne måned med den første samling af DCs traditionelle verdenskrigs superhelt-serie i udstillingsvinduer: All-Star Squadron, af Roy Thomas, Jerry Ordway, såvel som andre, indsamling De allerførste 18 udgaver plus den traditionelle crossover med Justice League of America. Superman: Tricks of the Fortress of Solitude samler 200 sider med Superman-historier om hans super-klubhus, fra en stor række årtier, af en All-Star-serie af skabere. Så er der det andet bind af det tvivlsomme trick-samfund af super-skurke-indbundet, der samler mest (men ikke alle) af de store ting, de forlod ud af det allerførste bind (efter faktum). Plus, (og til sidst!), Nye paperback -versioner af fremtrædende hardcovers Jack Kirbys fjerde verden omnibus bind 2 samt Gotham Central bog 4. samt splinterny udgaver af gamle såvel som ufuldstændige samlinger Batman: Knightfall bind 1 samt Batman: No Man’s Land Volume 2 – Nu inklusive kapitler, der ikke tidligere er samlet. Imidlertid er den enorme nyhed DCs allerførste indsamlede hardcovers af en række nye 52-serier: Justice League, Batman, miljøvenlig lanterne samt Spørgsmål Lady-alle indsamler de allerførste seks problemer i den nye 52-serie. Bob Greenberger vil snart være sammen med et nærbillede på Batman: The Court of Owls. (Han vil ligeledes kigge på Marvels Elektra af Greg Rucka Ultimate Collection.)

Apropos de nye 52: DC frigiver ligeledes 52 nye #7 -problemer i marts, hvoraf mange har betydelige skaberændringer. Undlad at huske at inspicere din kilometertal.

Archies søndag fineste

Archie: Fans af traditionel Archie har en dobbelt dosis, der kommer med Archies søndags fineste såvel som Archie Archives bind 5. Den førstnævnte fra IDW, såvel som det er en ven til deres Archie: The Traditional Newspaper Comics (1946-1948) af Bob Montana . Hvilket var en fantastisk såvel som øjenåbnende mængde Archie, som du aldrig har set før (medmindre du virkelig er gammel såvel som tjekket disse strimler fra første hånd). Archies søndags fineste dækker cirka nøjagtigt samme alder (slutningen af ​​40’erne-tiderne 50’erne), undtagen dette er søndagsstrimlerne-såvel som de er i farve i et dejligt enormt indbundet format. Den allerførste IDW Archie Volume var en Eisner Award -mester (bedste arkivsamling/-projekt – strips), såvel som det er sandsynligt, at dette

Leave a Reply

Your email address will not be published.