Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

KC Carlson såvel som hans lejede muskel.

En KC -kolonne af KC Carlson

Til ære for Marvel Comics 80-års jubilæum har virksomheden for nylig frigivet seks specielle one-shot-tegneserier, der lyser et par af de “ikke-bare-superhelte” mangfoldighed i deres historie. Disse seks one-shots ser et moderne kig på historier om krig, rædsel, science fiction, vestlig, romantik samt sjove dyr. Hvert problem inkluderer ligeledes et essay om seriens historie såvel som de vigtigste skabere, der arbejdede på dem. Tilsvarende er informativt et omslagsgalleri med vigtige øjeblikke i den tidlige Marvel History of hver genre.

Krig er helvede nr. 1

Krig: Krig er helvede nr. 1

Hovedhistorie såvel som kunst af Howard Chaykin

Backup Story skrevet af Phillip Kennedy Johnson med kunst af Alberto Alburquerque

Dækker af Dan Panosian såvel som Greg Land

Howard Chaykin -historien har titlen “Swing Verboten!” samt har et par af hans gritteste kunst i snarere et stykke tid. (Og farvelægningen fra Edgar Delgado er enestående såvel som nuanceret – en god pasform!) Som i alle store Chaykin -projekter handler historien ikke kun om, hvad han siger, den er. Lige her (som i mange af hans historier) spiller musik en vigtig følelsesmæssig rolle, ud over at give et fremragende kontrapunkt til al den vanvittige SFX af krigens synes. Jeg ønskede, at historien skulle være længere end dens så godt (men lige rigtige) ti sider.

“War Devil” -back-up af Johnson/Alburquerque, der er sat i det moderne Afghanistan, er ikke snarere så gripende, men det er en fantastisk match med problemåbneren.

Krypt af skygger nr. 1

Horror: Crypt of Shadows #1

Skrevet af Al Ewing med kunst af Garry Brown, Stephen Green, samt Djibril Morissette-Phan

Covers af Kyle Hotz såvel som John Tyler Christopher

Dette er den anden version af Crypt of Shadows! Den allerførste serie dukkede op fra 1973-1976. Dog har du måske gået forbi det, da problemerne alle var gentryk af materiale fra 50’erne såvel som 60’erne. Dette er helt nyt! Der findes tre historier her, forbundet med en traditionel rædselsfortællingsenhed. En fyr bliver behandlet af en mærkelig kvindelig psykiater, der giver flere bekymringer, end hun svarer!

Rejse til ukendte verdener nr. 1

Science Fiction: Rejse til ukendte verdener nr. 1

“Jordens Bones”: Skrevet af Cullen Bunn med kunst af Guillermo Sanna

“Chrysalis”: Skrevet af Clay McLeod Chapman med kunst af Francesco Manna

Cover af Mike McKone med en variant cover af Superlog

To helt nye scintillating sci-fi-historier! Den ene er et udenjordisk horroreventyr med en back-up om en bisarre spejdercampingtur i Blue Ridge Mountains. Tal om stege mareridt på en pind! Verdens tricks ligger og venter på at blive opdaget.

Gunhawks #1

Western: Gunhawks #1

Skrevet af Maria Lapham såvel som David Lapham med kunst af Luca Pizzari

Covers af Gerardo Zaffino samt Aaron Kuder

Dette ser ud til at være en tredje generation af Gunhawks -fortællingen. Mens den holder titlen såvel som Old West-indstilling, har den et nyt Gunhawks-team af sheriff Dean (af Clearwater, Arizona) såvel som hans snart-til-være-kone Colleen, en regional skolelærer-selvom sheriff Dean kan have en ny Partner efter udgave’s afslutning, der ser ud til at være en slags dæmonkvinde. Dette er ekstremt forvirrende, såvel som jeg ville satse på, at skaberne virkelig håber at fortælle flere Gunhawks -historier, da dette virker ekstremt uafsluttet.

Elsker romancer nr. 1

Romantik: Ligesom romanser nr. 1

Titlen kommer direkte fra 1948 -romantikens tegneserie udgivet af Retime Comics (som i sidste ende ville endte med at blive Marvel efter en række ændringer i forretningstitel). I 1949 oversvømmede Romance Comics (af mange mange tegneserier) markedet. De endte med at blive så fremtrædende i de tidlige 1950’ere, at de trak psykiateren Fredric Werthams interesse-der gjorde sin forargelse til afgreb, der lod dannelsen af ​​den selvpolitiske Comics Code Authority i 1955. Der var stadig romantik tegneserier efter det, De var dog ikke i nærheden af ​​så dampende som de førkodede romantikbøger.

De fire helt nye historier lige her (af folk, herunder Gail Simone, Rogê Antônio, Dennis “Hopeless” Hallum, Annapaola Martello, Margaux Motin & Pacco Dorwling-Carter, såvel som Jon Adams) gend Føler i disse historier, men de er en dejlig påmindelse om den nu næsten gamle historie, selvom de individuelt er glemmelige.

Ziggy Pig såvel som fjollet tætning nr. 1

Humor: Ziggy Pig – Silly Seal Comics #1

Ha! Denne bog er sent, så jeg har ikke en kopi at se på endnu. (Det skal være i tegneserier i dag!) Det er skrevet af Frank Tieri med kunst af Jacob Chabot samt et omslag af Nic Klein. Så godt som da jeg ikke kan tale meget om dette problem, hvad nøjagtigt hvad med en interessant minihistorie af karaktererne?

Ziggy Pig såvel som fjollet segl optrådte først (separat, i solohistorier) i KRAZY Komics nr. 1 (juli 1942), udgivet af Retime Comics (som i sidste ende ville endte med at være de massivt fremtrædende Marvel Comics). Da de optrådte sammen på forsiden af ​​Krazy Komics #5, er de blevet slået sammen lige siden.

Her er den virkelig fascinerende del-Ziggy Pig & Silly Seal blev begge produceret af Al Jaffee, den fyr, du sandsynligvis forstår meget bedre til at producere den gale fold-in fra Mad-magasinet. (Jaffe, nu 97, krediteres ligeledes som MAD’s længstkørende bidragyder. Han gik kun glip af et problem med MAD mellem april 1964 såvel som april 2013!)

Jaffee udførte ligeledes meget arbejde for rettidig/Atlas i 1940’erne for redaktør Stan Lee, inklusive redigering af TIMELLE’s Humor såvel som Teen Comics, inklusive alle Patsy Walker Comics. Jaffee siger ligeledes, at Stan kom med navnet Ziggy Pig.

Marvel Comics: Ageless Tales TPB

Redaktørens note: Hvis du gik glip af nogen form for disse problemer, indsamler Marvel dem alle i Marvel Comics: Ageless Tales TPB.

______________________________________

KC Carlson: I øjeblikket på ferie på Disneyland. Hvor er den falske fyr …? Han skylder mig penge. Gawsh, faktisk!

Westfield Comics er ikke ansvarlig for de dumme ting, som KC siger. Især den ting, der virkelig irriterede dig.

Mød Skrulls nr. 1

Du skal ligeledes inspicere Skrulls #1 (af 5) af forfatter Robbie Thompson såvel som kunstner Niko Henderson denne uge. De formskiftende Skrulls har infiltreret vores samfund til at bane metoden til en fuldblæst Skrull-invasion! (Hvad igen?!) De bor muligvis i hjemmet ved siden af ​​dig! Ud over at tro det eller ej, kan dette have et teeny noget at gøre med Captain Marvel -filmen, der åbner denne fredag ​​(eller torsdag aften i nogle byer).

Leave a Reply

Your email address will not be published.