Doktor Victor Von Doom, herskeren over det fiktive land Latveria, kan have det mest betydningsfulde ego i tegneserier. Det er en kast mellem ham og Lex Luthor, virkelig. Og som en af ​​de mest markante skurke i Marvel Comics, har Doom forårsaget kaos og død over hele universet. Så hvordan er det muligt, at han ikke kun retningslinjer et lille land, men at de mennesker der kan lide ham? Det er hvad Christopher Cantwells læge DOOM #1 svar: Latveria elsker Doctor Doom, fordi han elsker dem.

Doctor Doom husker sine medarbejders familieliv?

hvor fint. (Billede: Doctor Doom #1, Marvel Comics)

Tidligt ser vi Doom tale med en af ​​hans assistenter, Petra. Og ja, han spørger, hvordan hendes far er. Han taler om Petras fars kamp med kræft – og kalder ham ved hans navn, Boris. De taler også om verdens fremtid og hendes børns sted i den. Under spørgsmålet er der en debat om en ny månebase, der vil bruge et lille sort hul til at bortskaffe CO2 -affald i jordens atmosfære. Doom mener, at basen er en fare for verden (hovedsageligt fordi han ikke hjalp med at opbygge den). Med Petra ser de et bluss brast fra månen, når basen tændes. I betragtning af at Doom er Doom, er hun enig med ham … og Doom siger, for hendes børn håber han, at hun (og i forlængelse heraf) er forkert. Til at begynde med virker dette som doktor Doom bare en slags placering af en borger i Latveria, men der er meget mere ved dette.

Latveria først, ego for det andet, doom stansende superhelte tredje

Den månebase? Ja, det er angrebet, og Doom er indrammet til bombningen. I stedet for at gå “Jeg er doktor Doom, hvordan tør de fornærme min intelligens!” Eller noget lignende, han med det samme begynder at forsvare Latveria, ved enhver nødvendig, og hvor langt han er parat til at gå for at holde Latveria sikkert er temmelig chokerende:

Vent, hvad? (Billede: Doctor Doom #1, Marvel Comics)

Doom overgiver sig. Han overleverer kongeriget til sin højre hersker, Zora, og går til overgivelse. Selvfølgelig slår han crap ud af Union Jack først, men når han indser, at den eneste måde at holde sit folk i sikkerhed er ved at vende sig selv, tøver han ikke. Selvfølgelig vil han hævde, at han blev oprettet, og det ser ud til at være, men dette er den eneste måde at undgå et angreb på sit land.

Bare fordi han er ligeglad, indebærer ikke, at han ikke er dæmpning

Tidligt i tegneserien håner et nyhedsanker ham. Nå, så sker dette:

Jeg er på Dooms side med denne. (Billede: Doctor Doom #1, Marvel Comics)

Ja, han er måske seriens helt, men han er stadig den samme læge undergang, som vi elsker.

Så tror du, at doktor Doom er en rigtig helt for Latveria, eller bruger han dem på andre måder? Eventuelle andre nye Marvel -tegneserier, du ser frem til at læse?

Karakter: Alt hagl undergang!
(Fremhævet billede: Doctor Doom #1, Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.