Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

KC Carlson har ikke en stor kappe som læge mærkelig, men han har en hat …

En KC -kolonne af KC Carlson

Forsvarere: Det allerbedste forsvar

Hver gang jeg bliver spurgt, hvad min foretrukne Marvel Comics -titel (eller koncept) er, behøver jeg aldrig at tro på det. Det er forsvarerne.

For dem, der aldrig har tjekket ud eller hørt om serien, var det ikke din typiske tegneserie Super Team. For det første var kernemedlemmerne usædvanlige karakterer: Dronning af en mistet undervandsby, en (fremtidig) troldmand Ultimate, der ofte løser problemer i andre dimensioner, såvel som en af ​​de mest magtfulde væsener på Jorden, der ofte kun har intelligensen til en lille barn.

Så var der… Ah… ustabilitet af ideen – dybest set var der ingen formel holdstruktur. Tegn havde en tendens til at finde såvel som at gå, som de ønskede … ofte i måneder eller år ad gangen. Andre medlemmer drev ind såvel som ud afhængigt af hvem de var, hvor de opererede, såvel som den måde, de beskyttede.

Jeg var på gymnasiet/college, da forsvarerne først optrådte, såvel som deres ustrukturerede begreber om medlemskab appellerede virkelig til mig med min ultra-rigede institution såvel som arbejdsplaner. Jeg havde brug for noget klodset såvel som underligt for at holde tankerne væk fra andre ting, såvel som denne tegneserie var sandsynligvis meget bedre for mig end nogen form for medicin, jeg måtte få mine hænder på.

Forsvarere samles – slags!

Marvel -funktion nr. 1

Normalt omtalt som et “ikke-team” i de første år, var kerneforsvarerne lægen Strange, Hulk, Namor undermarineren samt (lejlighedsvis) sølv surfer. De vises først som en gruppe i Marvel-funktion nr. 1, dækningsdateret december 1971. Men usædvanligt (et udtryk, der ofte er forbundet med gruppen), dukkede deres faktiske oprindelse op før dette problem-i crossovers i private karaktertitler, begge skrevet af Roy Thomas.

Sub-Mariner #22, en del af en “uofficiel” Defenders-historie.

Den allerførste startede i lægen Strange #183 (nov. 1969) såvel som fortsatte ind i under-mariner #22 (februar 1970) såvel som den utrolige Hulk #126 (apr. 1970). Den tredelte historie blev oprindeligt organiseret til at blive offentliggjort i læge Strange #183-185, men denne titel blev annulleret med #183-hvilket efterlod de to andre dele af historien, der kørte måneder senere i de andre titler. Dette var bare den allerførste i en ekstremt lang liste over mærkelige ting om forsvarerne. Den næste underlige ting forekommer ligeledes i denne historie – en af ​​figurerne, Barbara Norriss, bliver senere den fjerde rutinemæssige forsvarer.

Undermariner #35. Kæmp ikke Avengers. Denne teknik fungerer aldrig.

Den anden “proto-forsvars” -historie løb i undermariner #34-35 (Feb.-Mar. 1971), hvor Namor indrømmer både Hulken såvel som Silver Surfer (en fremtidig deltidsforsvarer) for at stoppe en ud -af kontrol vejrforhold eksperiment-hvilket sætter dem i tvist med The Avengers (fordi tegneserier). De opererer under navnet “Titans Three!” Kun i denne historie.

Ved udgangen af ​​1971 blev teamet forstået som forsvarerne (i det mindste på Marvel -kontorer), men der ville være endnu en ændring/tilføjelse, før fansen ville finde de fulde forsvarere -opstilling. På dette tidspunkt i Marvel -historien var Stan Lee ekstremt beskyttende over for sølvsurferen såvel som ønsket at komponere de fleste af sine historier. Så han var ubehagelig med at have karakteren regelmæssigt optrådt i en superholds titel. Stan foreslog for Roy Thomas, at han i stedet bruger læge Strange. Så det er præcis, hvordan det skete. Fremover ville Silver Surfer gøre lejlighedsvise gæstekster i serien. Thomas har ligeledes spekuleret i, at Lee virkelig kom med navnet “The Defenders”.

Succes med Steves

Defenders #4 med Valkyrie

På dette tidspunkt var salget af de tre forsvarere, der var problemer med Marvel -funktionen, temmelig godt, såvel som det blev besluttet, at forsvarerne ville få deres egen titel. Steve Englehart ville skrive, såvel som Sal Buscema ville blyant. Englehart ville introducere, eller mere korrekt, etablere den nyeste forsvarer – Valkyrie. Hun var faktisk den vrangforestillede Barbara Norriss -karakter, der først blev introduceret, før forsvarerne virkelig dannede sig. Valkyries personlige historie etablerede langsomt over mange problemer hos forsvarerne, såvel som det endte med at være en af ​​de mere fascinerende grunde, efter at Steve Gerber endte med at blive den rutinemæssige forsvarsskribent i Giant-Size Defenders #3 såvel som forsvarere #20. (Len Wein komponerede ligeledes kort serien mellem Englehart såvel som Gerbers løb.)

Defenders #33 med skurken af ​​hovedmændene (kun fire af dem, ikke 40.000 headmen).

Gerbers løb på forsvarerne varede, indtil forsvarere #41 (og kunstner Sal Buscema på samme måde forlod at holde dette spørgsmål). Hans tid omfattede mange uforglemmelige historier, herunder samling af hovedmændene (Dr. Arthur Nagan (en gorilla-mand), Dr. Jerry Morgan (alias Shrunken Bones), samt Chondu the Mystic, som alle først optrådte i Pre-Marvel Atlas Comics Mystery/Horror-titler). Fremtrædende tilstrækkelig til at vende tilbage, gjorde de sammen med en ny gerber-oprettet monstrositet. Ruby torsdag var en videnskabsmand, der med vilje podede en organisk computer lavet af formbar plast til sit hoved, der kan formode enhver type type, hun ønsker. Senere løber hun til præsident for De Forenede Stater. (Du er nødt til at undre dig over, om Gerber stadig var i livet – han døde i 2008 – hvad han ville tro på de nuværende begivenheder såvel som politik.)

Forsvarerne går sammen med de originale Guardians of the Galaxy i problem nr. 26

Gerber var ligeledes ansvarlig for at genoplive de originale Guardians of the Galaxy såvel som (i Marvel Treasury Edition #12), han sammenede forsvarerne med Howard the Duck. Men det, han blev finest forstået for af velinformerede fans, er hans løb på mand-ting, der optrådte i erfaring i frygt nr. 11-19 samt føre til mand-ting nr. 1-22. Gerber vises selv i Man-Thing #22.

Forsvarerne blev bragt efter, efter at Gerber forlod, men det var tydeligvis ikke det samme, såvel som min rentesats i det drev væk kort efter Gerbers afgang i 1976. Forsvarerne fortsatte med at gå i en eller anden type, såvel som fra såvel som slukket i årtier. Jeg formoder, at jeg har en hel del at fange så meget som.

___________________________________

Namor: Det allerbedste forsvar nr. 1

KC Carlson har stirret på kopier af det allerbedste forsvar med den udødelige Hulk såvel som Namor, der sad på sit skrivebord ved siden af ​​tastaturet. Disse to one-shots kom ud i sidste uge. Læge Strange såvel som Silver Surfer er denne uge såvel som forsvarere: det allerbedste forsvar nr. 1, ugen efter. Kan forsvarerne redde verden – lige før jul? Vi håber meget bedre! Jeg kunne ikke lide at tro, hvad der ville ske, hvis Hulk ikke fik sin strømpe eller sin varme krydret cider i år!

Westfield Comics er ikke ansvarlig for de dumme ting, som KC siger. Især den ting, der virkelig irriterede dig. Min dumme ryg er det, der irriterer mig lige nu! Arrrgh! KC Smash !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.