Media Release – Viz Medias Haikasoru Literary Imprint leverer et blodtørstigt nyt kapitel i den legendariske vampyrjæger D Saga med den nordamerikanske udgivelse af Noble V: Greylancer, nu tilbydes i butikker. Den nye fantasy -bog af Hideyuki Kikuchi bringer en MSRP på $ 14.99 U.S. / $ 16.99 kan. Frigivelsen inkluderer ligeledes en belønningsromanet med titlen “En uerstattelig eksistens.” En e -bog -udgave tilbydes ligeledes til Amazon Kindle, Apples iBooks -butik, samt Barnes & Noble’s Nook Books Store.
Haikasoru udgiver et par af de mest overbevisende moderne japanske science fiction såvel som fantasihistorier til engelsktalende publikum, såvel som det allerførste aftryk, der er baseret i USA, der er afsat til japansk science fiction såvel som fantasi i oversættelse.

Den internationalt anerkendte forfatter, Hideyuki Kikuchi, forfatter såvel som designer af den berømte bogserie, Vampire Hunter D, dykker ind i fortiden med sin mest aktuelle tilføjelse, Noble V: Greylancer, det er året 7000 ved ædle beregning, såvel som Vampyrens herskere i verden er blevet selvtilfredse. Når de ydre områder (OSBS) invaderer, er den ædle kriger Greylancer nødt til at pit sine færdigheder såvel som magi mod innovationen af ​​OSB’erne, føre til et anti-ikke-stævnet oprør, og når han kritisk såres, skal du vende til enkle mennesker for Hjælp. Den tre tusind årige krig af vampyrjæger D begynder her!

”Hideyuki Kikuchi er en af ​​Japans øverste rædsel såvel som science fiction -forfattere i den glade sædvane af Robert Bloch, Fritz Leiber, H.P. Lovecraft såvel som Stephen King. Hans vampyrjæger D -indstilling har tegnet fans i USA i meget mere end tyve år, ”siger Nick Mamatas, Haikasorus redaktør. ”Noble V: Greylancer udsætter adelens mystiske historie såvel som overholder udnyttelsen af ​​den magtfulde ædle kriger Greylancer, når han skubber sin egen udødelighed til grænsen. Kikuchi er en ivrig fan af masser af traditionelle rædselstroper, såvel som hans nye bog kombinerer udsøgt risikoen såvel som vold fra standardlitterære vampyrer med adelen såvel som mørk tiltrækning af moderne vampyrikonografi. ”

Hideyuki Kikuchi blev født i 1949 i Chiba, Japan, og påvirket af værker af forfattere som H. P. Lovecraft begyndte at komponere overnaturlig fiktion i de tidlige 1980’ere. Hans allerførste roman, Demon City Shinjuku, debuterede i 1982. Horror Films, en masse især 1958’s The Horror of Dracula, havde en utrolig effekt på Kikuchi såvel som påvirket ham til at fremstille den legendariske vampyrjæger D -serie, der har givet en Meget mere end 17 romaner samt en greb i noveller såvel som tilknyttede noveller. En af verdens mange produktive forfattere, Kikuchi har udgivet over tre hundrede bøger såvel som stadig skaber flere romaner om året. Han har glæde sig over utroligt verdensomspændende succes som forfatter, såvel som meget af sit arbejde er ligeledes blevet tilpasset til manga såvel som anime, herunder vampyrjæger D. Wicked City, en vind ved navn Amnesia, samt mørke krige: den Tale om Meiji Dracula.

For meget mere info om Noble V: Greylancer såvel som Haikasoru -aftrykket, gå til det hengivne websted på www.haikasoru.com.

Om Viz Media, LLC
Med hovedkvarter i San Francisco, Californien, distribuerer viz -medier, markeder samt licenser de allerbedste anime såvel som mangatitler direkte fra Japan. Havde af tre af Japans største manga såvel som animationsfirmaer, Shueisha Inc., Shogakukan Inc., samt Shogakukan-Shueisha Productions, Co., Ltd., Viz Media har det mest betydningsfulde bibliotek for anime såvel som manga til engelsk Talende publikum i Nordamerika, Det Forenede Kongerige, Irland såvel som Sydafrika. Med sine fremtrædende digitale manga-antologi regelmæssigt Shonen-spring såvel som blockbuster-egenskaber som Naruto, blegemiddel såvel som Inuyasha, bruger medier medier banebry af alle aldre. Viz -medieegenskaber tilbydes som grafiske romaner, dvd’er, animerede tv -serier, funktionsfilm, downloadbare samt streaming -video samt en række forbrugerprodukter. Oplev meget mere om Viz Media, anime såvel som manga på www.viz.com.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Specielt team af forskere er nødt til at redde Japan i MM9Media -frigivelse – Viz Medias Haikasoru -aftryk bringer en stor ny fortælling om science fiction såvel som gigantiske monstre til nordamerikanske besøgende med frigivelsen af ​​Hiroshi Yamamotos bog MM9, der tilbydes nu. Udgivelsen bringer en MSRP på $ 14,99 U.S. / $ …
19. januar 2012in “Comics”

Bekæmp en krig mod frygt i folkemedias frigivelse i folkedia – Viz Medias Haikasoru litterære aftryk har afsløret den kommende udgivelse af den berømte japanske forfatterjob itoh ‘null

Leave a Reply

Your email address will not be published.