Da en brudes historie begyndte, var det historien om Amir, en kvinde i et usædvanligt ægteskab (fordi hendes alder blev betragtet som avanceret til bryllup i hendes kultur). Nu fokuserer bind 8 på en anden udfordrende brud, Amirs ven Pariya (først set i den anden bog).

Jeg har altid set Pariya, fordi hendes kamp er baseret på ikke at passe ind. Hun er for direkte og almindelig talt til sin kultur med interesser uden for den almindelige indenlandske sfære. Hvilket gør hende til et problem for hendes forældre, der har problemer med at finde en ægtefælle, der ikke er slukket af hendes “bruske personlighed”, som teksten har det.

Komplicerede begivenheder har fået hendes udfordringer til at spille meget mere på hendes sind. Hendes hjem er blevet ødelagt af konflikt og ild. Det indebærer, at selv om der er fundet en potentiel brudgom, er hun nødt til at genopbygge sit medgift, der gik op i flammerne. En brud skal bringe årets værdi af broderede varer til ægteskabet for at demonstrere hendes værdi, og Pariya er især utålmodig, når det vedrører dette håndværk. At bruge år med at genindføre genstande føles som tortur for hende.

Pariyas erfaringer er inspirerende for læseren, både til at skabe en påskønnelse af de smukke designs, der er fanget af Kaoru Mori og til at bekræfte belønningen af ​​hårdt arbejde, der er gjort godt. Tålmodighed er en dyd, og når du laver håndarbejde, er det vigtigt at huske, hvordan du vil se på det i fremtiden og undgå genveje.

Mori gør også et utroligt stykke arbejde, der afgrænser de mange udtryk fra Pariya, fordi hun bærer sine følelser synligt. Jeg kunne især godt lide kapitlet, hvor Pariya forsøger at “forbedre” sig selv ved at studere en meget komplimenteret landsbypige, kun for hendes forsøg på at blive misforstået. Det er sjovt, men sandfærdigt med at illustrere, hvordan alle synes, at græsset er grønnere andre steder.

Først, før vi tilbragte tid med Pariya, indhenter vi Anis og Sherine, vennerne fra bind 7. Anis har bragt hende adopteret søster ind i sin familie, bogstaveligt talt ved at gøre Sherine til hendes mands anden kone.

Selvom vi er motiveret af kærlighed og venlighed, er vi beregnet til at tro, at denne situation vil forårsage problemer. Moris dygtige kunstneriske historiefortælling er selvsikker nok til at scene ordløse scener, der viser alle hendes karakters subtile og lagdelte følelser, og nogle af dem indikerer, at spændinger kan simre. Heldigvis har alle den mest positive fortolkning af andre, og der er endda en lektion om betydningen af ​​sandfærdig kommunikation i ethvert forhold.

Selvom det er sat på en meget anden tid og sted, med ulige kulturelle forventninger (selvom det måske ikke er så forskellige fra vores), er det grundlæggende betryggende at se, hvordan disse par finder og supplerer hinanden til at opbygge solide partnerskaber. Og det hele vises gennem Moris ekstremt omfattende og smukke kunst. (Udgiveren tilbød en gennemgangskopi.)

Del dette:
Twitter
Facebook
Tumblr

Relaterede indlæg:

En brudes historie bind 9 Følgende fra den forrige bog fortsætter vi med historien om Pariyas engagement i en brudes historie bind 9. (Det er hende på forsiden, der udtrykker hendes følelser gennem symbolikken i brøddesign på hendes typisk brash måde.) Jeg Mistænkte adskillige læsere kan identificere sig med hende. Hun bryr sig stærkt, …

En brudes historie bind 12 med en ny rate, der skulle udgik næste måned, så det ud til en fremragende tid at indhente mængderne, fordi jeg sidst talte om, hvor meget jeg kan lide denne serie. (Den sidste bog, jeg dækkede, var bind 9 i 2018.) Denne mange nylige er en brudes historie bind 12, …

En brudes historie bind 2 det er udfordrende at finde nye måder at rose denne smukke historiske serie på. Det har noget for enhver smag. Det er smukt trukket, spændende at læse, forskellige i historiebegivenheder, uddannelsesmæssigt i sin forskning, indeholder en dramatisk kamp … der er endda flere nøgenbilleder til titillation. Åbningskapitlet i bind 2 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.