Opdager dig selv med meget tid på dine hænder? Lige her er nogle tegneserier, der kan holde kedeligheden væk.

Skrivningen

Hvis du er som mig, opdager du dig selv med meget tid til at fremskynde rundt om huset, se på affaldsmemes online samt tjekket nogle tegneserier. Jeg er nogen, der tænker mere på komponering af en bog end kunsten. Sikker på, nogle gange kan kunsten skubbe en bog over kanten, men sjældent kan en tegneserie stå på kunsten alene. Du skal have en fremragende forfatter ved roret.

Så i ånden ved at dele et par af mine foretrukne superheltmags, lad os komme i gang.

Den dræbende vittighed

Dette er en legendarisk historie såvel som hvis du ikke allerede har tjekket den ud, skal du. Det er Mastermind Moore i al sin herlighed, der fortæller oprindelseshistorien om den største skurk nogensinde blyant. (Er det endda et argument?) Ud over denne serie, vil du blive overtalt om den. Her er også et eksempel på de slags panelnotater, som Moore komponerede til denne ting. Næsten så psykotisk som klovnprinsen selv.

Der har været en hel del af disse handelshænder, så 9,8 FMV er $ 180. Ikke fattige for en af de allerbedste tegneserier, der nogensinde er skrevet.

Vidunder

Som jeg kort nævnte her, er Marvels fantastisk. Det fanger de oldies, men godbidder såvel som sætter dem i synspunktet på et løb af møllen professionel fotograf, der bor i, du gættede det, New York. Dette var en Eisner-prisvindende serie med hvert panel malet af den fremragende Alex Ross. Mens Ross hovedsageligt forstås for sit arbejde med covers, popper hans omhyggelige dygtighed i hvert malet panel.

9,8 FMV på en Marvels #1 er en svimlende … $ 32? Kan det være rigtigt? Fortsæt med at læse, mens jeg går så godt som check.

Watchmen

Denne bog ændrede nøjagtigt, hvordan verden så superhelte. Det var det sproglige brud i rustningen, der viste os, at ting ikke bare var store eller dårlige, dog altid imellem. Jeg voksede poetisk over bogen for et par måneder siden, så jeg holder dette kort. Du kan virkelig ikke tænke på dig selv en ivrig tegneseriefan, hvis du ikke har tjekket denne serie ud. Det er smukt. Det er filosofisk. så godt som det ændrede spillet for evigt.

Denne bog har meget mere popularitet end disse andre mesterværker, så den er markant mere værdifuld. En 9,8 FMV af Watchmen nr. 1 er i øjeblikket på $ 475 såvel som med det nylige tv -show, tidligere film, prequel -serier, såvel som hvem der forstår hvad der ellers, det er en stor indsats, som Watchmen ikke går nogen steder.

The Dark Knight vender tilbage

Denne tegneserie, kombineret med Watchmen, satte superhelte i området “seriøs samtale” (uanset hvad det betyder) i slutningen af 80’erne. Miller er på sin fineste i, hvad mange synes om den største Batman -historie gennem tidene. Miller blyanter bogen, men det er farvelægningen af Lynn Varley, der tilføjer den operatiske høje kvalitet med en næsten akvarellignende farvelægning. Så mange film såvel som senere Batman -bøger valgte temaer såvel som øjeblikke fra dette mesterværk. Det er en af de nødvendige superhelte -tegneserier, du lige skal læse.

Batman: The Dark Knight Returns #1 9.8 FMV på denne stakkels dreng er ret stejl til $ 600. Det er populært. Det er en traditionel bog. så godt som det ikke går nogen steder.

En personlig favorit: Ghost Rider

Dette er en af Mr. Ennis ‘mindre kendte løb. Du forstår måske ham som forfatter af predikant såvel som drengene (begge ganske succesrige shows såvel som både at blive skabt af Seth Rogen. Gå figur.) I hvert fald kan jeg godt lide denne historie, da jeg er delvis til Ghost Rider såvel som Det er historien, der til sidst gør ham retfærdighed. Der er helvede, der er himlen, der er engle såvel som dæmoner såvel som ejendele såvel som lemmer, der er revet ud, såvel som bøder stirrer såvel som den allerbedste kunst, der nogensinde er blevet udført i en Ghost Rider -tegneserie. Clayton Crain blev skræddersyet til projektet. såvel som Garth Ennis kunne ikke have gjort det bedre. Det er seks problemer. Det er snavs billigt. Så godt som det er en flamme indhyllet helvede ride.

Nævnte jeg, at en 9,8 kun gennemsnitligt $ 80? Det ser ganske overkommeligt ud for mig …

Hvis du allerede har tjekket alle disse, skal du hænge fast. Jeg flytter fra fremtrædende til nogle mindre kendte bøger. Såvel som hvis du ikke har tjekket et par af disse endnu, skal du inspicere dem! Hvad ellers ville du hellere gøre?

Spar 10% på præmie, når du opgraderer til et årligt abonnement

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest12

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Blogger Dome: Direct Editions vs Variantswelcome tilbage til blogforfatteren Dome! Her vil blogforfattere foreslå forskellige emner, herunder tegneserimarkedet såvel som industrien. Dette vil være en kombination af den enorme bang -teori tilfredsstiller WWE. Smack Talk blandet med tegneserie -debatter. Blogforfattere, der går mod hinanden for at underholde og informere vores læsere. …
22. februar 2021in “Comic Collecting 101”

Undervurderet og overset tegneserier 9/4 – Copper Ageinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.