Malingen er ikke engang tør på de nye 52, såvel som DC lover at slå 6 crappers ud af rotationen, annullere Blackhawks, Hawk & Dove, Guy of War, Mister Gerrific , OMAC, såvel som statisk chok – alt sammen med problem nr. 8. Titlerne vil gøre metoden til:

· Tilbagevenden af Grant Morrisons Batman, Inc. snarere end at være en 12-udgave-serie, der ville afslutte Morrisons arbejde med Batman, det fremmes nu som en “læservenlig” ny serie, der vil i form Morrisons koncepter i det nye 52. Grant Grant Grant vil stadig være forfatteren, i det mindste oprindeligt. Ikke helt sikkert nøjagtigt, hvordan jeg har det med denne. På den ene side er Morrison Batman aldrig en dårlig ting. På den anden side kan jeg ikke forestille mig det uden at være lastet tyk såvel som tung med kontinuitet. Det er ganske meget, hvad hele hans løb har handlet om: Batmans bisarre fortid såvel som den enorme legende, der findes. Faktisk var det det ekstremt grundlag for Batman, Inc., i det allerførste!

· En ny bog af James Robinson såvel som Nicola Scott med titlen Earth 2. såvel som med tilbagevenden af Jorden 2 er dilemmaet på uendelige jordarter officielt ude af det nye 52 Lexicon. Den nye 52 skulle rydde op i DCU, men det viser sig, at de bare ikke kan vente med at begynde at mudre det op igen.

· Verdens fineste med Power Girl, skrevet af Paul Levitz med kunst af George Perez (to gamle timere på en meget, ekstremt gammel karakter). Historien vil omfatte PG, der prøver at vende tilbage til Jorden 2, hvor hun startede i henhold til sin før-nye 52 oprindelse. Jeg får allerede kontinuitetsvirksomhed.

· Dial H. Husk denne? Dude ringer til en roterende telefon -ting såvel som får kræfter? Højt koncept. Det vil blive skrevet af Kina Mieville, fineste forstået for ikke-komiske sci fi-romaner.

· G.I. Bekæmpe. Så den store nyhed er, at de dumper Guy of War såvel som Blackhawks, men de fattige nyheder er, at de erstatter det med dette. Som vil blive skrevet af JT Krul. Hvilket betyder, at det vil suge vind.

· Ravagers. Synes lidt som Runaways: Fire unge med magter, der flygter fra en ond virksomhedslignende enhed, der ønsker at få dem til at være fattige fyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.