Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Wayne Markley

Af Wayne Markley

For nylig, som i de sidste par uger, er der blevet offentliggjort en række fremragende avisstrimmel -samlinger. Denne variation fra Alex Raymond’s Flash Gordon til Jose Luis Salinas Cisco -unge til Leonard Starrs Mary Perkins på scenen. Jeg har længe udtalt, at der er en verden af ​​fremragende historier på siderne i aviser fra år, der er gået, at der ikke findes mange af os. Heldigvis har et antal udgivere taget opgaven med at udskrive en række af disse traditionelle strimler, såvel som jeg skal se på fem nylige udgivelser. Selvfølgelig skal du inspicere www.westfieldcomics.com for tilgængeligheden af ​​disse titler, da et par af dem er helt nye. Så fremragende som disse fem bøger er såvel som så meget som jeg roser disse udgivere for at tage sig tid såvel som indsats for at få disse strimler på tryk, de er dog en ekstremt lille del af de tegneserier, der er derude, ikke At nævne de strimler, der er gået tabt til tiden. I betragtning af at mange af disse strimler ikke handler om superhelte, er det publikum, de charmerer, ekstremt begrænset, så jeg motiverer dig til at prøve en af ​​disse bøger, hvis du prøver at finde noget andet end den nuværende store crossover eller den nyeste Gen-lancering Gimmick.

Flash Gordon såvel som Jungle Jim Vol. 1

Først vil jeg gerne gå over det allerførste bind af IDWs samling af Alex Raymond’s Flash Gordon såvel som Jungle Jim. Alex Raymond er en af ​​mine foretrukne illustratører såvel som Flash Gordon er et af hans fineste lide værker, selvom Rip Kirby er min favorit. Denne nye samling fra IDW er en betydelig stor bog i fuld farve, der samler Flash Gordon søndagsstrimler fra 1934-1936. Det er interessant at nyde Raymond at etablere som kunstner såvel som tegner, når disse strimler fortsætter. De tidlige søndage er lidt stive, så godt du kan se Raymond gå videre fra hans arbejde med den daglige trick-agent X (senere X-9, se desuden nede i denne artikel) til hans senere arbejde, hvor hans stil udvikler sig til en dejlig rig stil der konkurrerer med Hal Foster. Jeg tror, ​​dette er på grund af det område, han blev forsynet med en søndag kun strimmel, såvel som den tid, det gjorde det muligt for ham at skulle skabe det mod en hverdagsstrimmel. Disse søndagsstrimler var det dobbelte af det sjove, idet den primære del af strimlen var science fiction -oplevelse med Flash Gordon, men den øverste tredjedel af strimlen var en kontinuerlig jungle Jim Strip ligeledes af Raymond. Dette er den allerførste gang, at Flash Gordon Strip er blevet genoptrykt med Jungle Jim -strimlerne intakte. Jungle Jim -strimlerne er blevet genoptrykt i fortiden af ​​Pacific Comics Club såvel som Street Enterprises, men dette er den allerførste gang, de er genoptrykt den metode, de var beregnet til. Flash Gordon er ligeledes blevet samlet i fortiden af ​​Kitchen Area Sink Press, Checker Press såvel som andre, men dette er langt den mest dejlige samling såvel som reproduktionen er det allerbedste, jeg har set af dette materiale. Der er ligeledes meget historisk materiale om strimlen såvel som Alex Raymond. Bogen er lidt dyr, men den er værd at hver krone.

Cisco Youngster Vol. 1

Dernæst er det allerførste bind af den samlede samling af Jose Luis Salinas Cisco-unge (eller i det mindste det er planen.) Dette allerførste bind samler strimler fra 1951-1953 såvel som er smukt bragt tilbage i vidunderlig sort såvel som hvid af Traditional Comics Press. Der er næsten tre års værdi af hverdagens strimler af Salina samlet her. Det er en fremragende bog i det, der viser et amerikansk publikum, hvad en fantastisk kunstner Salina var, men han har aldrig fået et fremragende tilbud om fan opmærksomhed. Måske er det, siden han er fra Argentina, at amerikanske fans har overset ham, eller måske er det, da Cisco ikke er så bredt kendt som et par af de andre figurer. Der er otte samlede historier lige her alle skrevet af Rod Reed. Når der igen er en stor del af historisk info om The Strip, er O Henry -historien, som karakteren er opkaldt efter, såvel som Ciscos historie. (Der er ekstremt bit forbindelse mellem O Henry -historien såvel som Cisco Youngster Comic Strip såvel som det ekstremt fremtrædende tv -show med nøjagtigt samme navn i 1950’erne.) Ligesom den enorme Ben Collection, som traditionelle tegneserier presses udgivet tidligere dette År, dette er en dejlig samling af en sjældent set – uden for et par gentryk af gadevirksomheder – avisstrimler med hurtige beståede vestlige historier med virkelig dejlig kunst. Som en særlig belønning er der en introduktion af Sergio Aragones.

Pogo Vol. 1: Med det vilde blå vidunder

Fantagraphics Books, der udgiver et par af de allerbedste samlinger i verden (se deres Prince Valiant Collections), har frigivet det allerførste bind af det, der er organiseret til at væreEt 12 -bind, der gentrykte den samlede Walt Kelly’s Pogo. For at være ærlig har jeg aldrig været en betydelig fan af Pogo, selvom jeg kunne godt lide Kelly’s Our Gang Comics (også at blive samlet af såvel som tilbudt fra Fantagraphics), men jeg er nødt til at oplyse, at læsning af dette allerførste bind har ændret mit sind. Gode ​​venner har fortalt mig i mange år nøjagtigt, hvor fremragende Pogo er så godt, som de fortalte mig, at hvis jeg tjekkede strimlerne i rækkefølge, ville jeg se appellen til Kelly’s historiefortælling. Jeff (Bone) Smith har været en af ​​de mest vokale støtter fra Pogo, såvel som for Jeff, jeg undskylder, du har ret, dette er en fremragende strimmel. Dette allerførste bind har et par af de mest dejlige reproduktion af en avisstrimmel, du nogensinde vil se, såvel som der er så meget baggrundsinfo om Kelly såvel som Pogo, det er næsten som at tage en college -klasse på Walt Kelly. At læse strimlerne i rækkefølge (og dette er den allerførste gang, de er blevet genoptrykt i køb uden at springe rundt) er så meget meget bedre end de handelssamlinger, der blev udført i 60’erne såvel som 70’erne. Som en bonus er søndagsstrimlerne alle i farve. Hvis du er som mig, såvel som ikke var en enorm Pogo -fan, skal du give dette allerførste bind et forsøg så godt som jeg tror, ​​du vil opdage, at dette er en fantastisk strimmel.

X-9: Trick Agent Corrigan Vol. 3

IDW frigav ligeledes for nylig det tredje bind af seks, der indsamlede den samlede Archie Goodwin/Al Williamson X-9: Trick Agent Corrigan. Ja, dette er nøjagtigt det samme trick-agent X, som Alex Raymond producerede tilbage i 1930’erne undtagen disse strimler er fra 1972-1974. Der er over 800 smukt tegnet strimler af Al Williamson, der blandede realisme med en dejlig stil, der voksede ud af Roy Krenkel/Alex Raymond Institution of Art. Denne bog er værd at vælge, hvis kun for Al Williamsons kunst, men Archie Goodwins historiefortælling er et par af de allerbedste, du nogensinde vil læse. Goodwin har en stil med historiefortælling, som få andre nogensinde har opnået. Inden for disse bind er Goodwin i stand til at fortælle historier, der inkluderer et ydre områdeeventyr; gadebander i den indre by; en ond orientalsk krigsherre, der ligner meget Fu Manchu; til junglerne i Sydamerika såvel som aztekerne. Sammen var Goodwin såvel som Williamson en udflugt de force af historiefortælling, der kommer tilbage til de traditionelle dage af oplevelsesstrimlen.

Mary Perkins på scenen Vol. 9

Endelig har vi Mary Perkins på scenevolumen 9. Jeg inkluderer denne titel, da det er det niende bind i denne samling af Leonard Starrs traditionelle strip. Traditionel Comics Press har hidtil været i stand til at samle enhver strimmel i betragtning af at begyndelsen. Mens mange mennesker afviser Mary Perkins som en sæbeopera såvel som det sjældent bliver meget, hvis nogen, interesse, er det virkelig et smukt trukket menneskeligt drama, der både er gripende såvel som spændende. Det er ikke en oplevelsesstrimmel i betydningen Buz Sawyer eller Steve Canyon, men det er et eventyr, en menneskelig oplevelse såvel som kunsten er lige så stor som alt, hvad Williamson eller Raymond nogensinde har gjort, hvilket faktisk er stor ros. Traditionel Comics Press har plejet at offentliggøre det samlede løb af Leonard Starrs arbejde på denne strimmel over 15 bind, såvel som de er over halvdelen af ​​metoden der. Hvis du aldrig har set Mary Perkins, skal du gøre dig selv en tjeneste såvel som at hente et bind bare for at blive overrasket over den dejlige kunst såvel som produktion.

Dette indpakker denne blog. Dette er en gylden tidsalder for avisstrimler, såvel som de fem bøger, jeg har fremhævet lige her, er bare ideen om isbjerget. Personligt opdager jeg, at det er så sjovt at sætte sig ned med en af ​​disse bøger såvel som tilbringe timer i endnu en verden, hvad enten det er på den langt kastede verden af ​​Mongo med Flash Gordon eller det beskidte vilde vest for Cisco -unge eller gader Af den enorme by med Mary Perkins er det så meget mere fængslende end masser af af de månedlige tegneserier, der kommer ud hver uge. Som altid er dette kun mine tanker, såvel som ikke viser udtalelser fra arbejderne eller virksomheden, Westfield Comics. Enhver form for tanker, klager, aftaler eller uoverensstemmelser kan sendes tomfbway@aol.com.

Tak skal du have.

Leave a Reply

Your email address will not be published.