Et af de mest genkendelige medlemmer af Marvel Cinematic World samt en dygtig skuespiller døde fredag. Chadwick Boseman døde denne uge efter en fire-årig kamp med tyktarmskræft, som han aldrig har bekræftet offentligt. I en Instagram-video fra den 43-årige skuespiller til ære for Jackie Robinson, observerede fans, at han så ud såvel som ekstremt tynd og udløste bekymring for hans helbred. Boseman fik tilsyneladende sin diagnose i 2016. Dette er også nøjagtigt samme år, han debuterede som T’Challa i Captain America: Civil War. I betragtning af at han derefter fortsatte med at optræde i to Avengers -film såvel som den elskede Black Panther instrueret af Ryan Coogler.

billede ved hjælp af Marvel Studios

Mit allerførste møde med Bosemans arbejde kom fra en kortvarig tv-serie kaldet Persons Unknown, hvor han spillede en muslimsk hærveteran. Det var hans allerførste tilbagevendende funktion på efter at have optrådt i serier som lovgivning og orden, CSI: NY, såvel som ER. Tre år senere endte Boseman med at være på Bonafide Motion Picture Star i 42 om livet for den legendariske baseballspiller Jackie Robinson. Sammen med sin stint i Marvel -filmene medvirkede han i store film som Gods of Egypt, Spike Lees Da 5 Bloods, samt 21 broer, skabt af Joe såvel som Anthony Russo.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Hans officielle Twitter -konto frigav en erklæring, der delvis lyder:

”Det er med umådelig fortvivlelse, at vi verificerer overgangen til Chadwick Boseman…. En ægte fighter, Chadwick vedvarede med det hele, såvel som bragte dig masser af filmene er kommet til at lide så meget. Fra Marshall til DA 5 Bloods, August Wilsons Ma Raineys sorte bund, samt et antal flere, blev alle filmet under såvel som mellem mange operationer såvel som kemoterapi. Det var æren af ​​hans besættelse at bringe King T’Challa til live i Black Panther. ”

Chadwick Boseman døde i sit hjem, hans ægtefælle såvel som husholdning med ham i slutningen. De har bedt om, at Bosemans fans såvel som pressen respekterer deres privatliv i kølvandet på dette tab. Boseman var 43.

Fremhævet billede ved hjælp af Warner Bros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.