Rollebesætningen af ​​Matt Reeves ‘The Batman bliver større såvel som større, såvel som nu inkluderer en af ​​Peter Sarsgaard. Sarsgaard har en vis historie med DC-film, efter at have medvirkende som skurken Hector Hammond i den dårlige miljøvenlige lanterne. Mens hans funktion i Batman ikke officielt er blevet annonceret, er der et stort tip om, at Peter Sarsgaard muligvis spiller to-face.

Maggie Gyllenhaal tip af Sarsgaard, der spiller to-face på Instagram

(Billede: Instagram)

I et temmelig mærkeligt Instagram -indlæg offentliggjorde Gyllenhaal et foto af hendes anden halvdel Peter med halvdelen af ​​hans hoved barberet såvel som underteksten “halvmetode med sin barbering.” Det ville være ironisk (i Alanis Morissette-fornemmelsen af ​​ordet), hvis Sarsgaard spiller to-ansigt i Batman. I Christopher Nolans The Dark Knight spillede Maggie Gyllenhaal Rachel Dawes – Harvey Dent’s lignende interesse. Sarsgaard ville bestemt gøre en fremragende Harvey Two-Face Dent, dog igen, ikke bekræftet.

x

Sarsgaard kan spille en anden funktion helt

Alle Reeve’s tweet sagde var:

Åh … hej, Peter …? pic.twitter.com/gss2ktuwxe

– Matt Reeves (@Mattreevesla) 6. december 2019

Det er ikke meget at fortsætte, men ifølge Joblo er der et rygte om, at han vil spille en korrupt myndighedspolitimand ved navn Wasserman. Dette ville være en ny karakter for Batman -universet, såvel som det synes usandsynligt, da der er masser af anerkendte korrupte politibetjentpersoner i DC -universet, som Harvey Bullock. Hvorfor lave en ny karakter, når Reeves på dette tidspunkt sandsynligvis kan blive som John Goodman til at spille Bullock. På dette tidspunkt er hans rollebesætning så fantastisk, det ser ud til, at alt er muligt.

Vi ser måske ikke meget Sarsgaard i den allerførste film

Billy Dee Williams, da han også spillede Harvey Dent… .brief. (Billede: Warner Bros.)

Reeves har castet snarere et stykke tid nu, såvel som Peter Sarsgaard føles som en sen udgave til en film, der allerede er filmet. Hvis Sarsgaard ender med at spille to-ansigt, kan hans funktion muligvis svare til Billy Dee Williams ‘tur som Harvey Dent i Tim Burtons Batman. Oprindeligt kom Williams som Harvey Dent såvel som antydet at vende tilbage til at spille som to-ansigt, men da Joel Schumacher overtog Bat-Franchise, valgte de at vælge Tommy Lee Jones. Det er dog sandsynligt, at hvis Sarsgaard er to-ansigt, at a) han vil optræde kort som Harvey Dent såvel som endte med at være to-face senere, eller b) han vil optræde kort som to-face såvel som at have en større funktion senere.

Uanset hvad er dette en af ​​de allerbedste kast, du måske beder om.

Åh hvad kunne have været. (Billede: Instagram)

(Fremhævet billede: Peter Sarsgaard i miljøvenlig Lantern, Warner Bros.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.